Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR Bir yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık kafama takılan çok şey varr dertleşecek birini arıyoruummm...
ilk denemede hamile kalan var mı aranızda
?
slmm canım.bende 1 yıllık evliyim.Allah'a şükür ilk deneme de hamile kaldımçok yeniyim bende hamişlikte.daha 4 hafta dolmadı.ultrasona girmedim daha bişey görünmez dedi doktor çünkü.inşallah haftaya görcez yavrumun kesesini kısmetse hayırlısıyla inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhh
![]()
aaa canım benm çok sevindim senn adına bend artık çokk istirumm inşllh hemen olurr....
![]()
7 yıl korunmadan sonra ilk denemekaldım..Allah isteyen herkese nasibetsin..
forumun hamilelik bebek bölümlerini okuyunca kendimi çok şanslı hissediyorum.Herkesin gönlüne göre olsun![]()
inanamıyorum cidden mi dadlu gacı
tebrik ederimne mutlu oldum bilemezsin bende artık gün sayıyorum bitti gibi bişi doktoruma göre heran gelebilir
![]()
inanamıyorum cidden mi dadlu gacı
tebrik ederimne mutlu oldum bilemezsin bende artık gün sayıyorum bitti gibi bişi doktoruma göre heran gelebilir
![]()
ben de ilk denemede hamile kaldım darısı isteyenlerin başına![]()
33.hafta erken degıl mı beklemek ıcın ..36 dan once doganları kuveze alıyorlar maan sabret 37de fılan dogr barı
tatlım..2.değil..oğluşumdaki hamileliğim için konuştum..:26:
2.yi yapacak cesaret nerde bendeee..oğlanı bile 7 senede zor karar verip doğurdum..![]()
dikkat ettiysen beğen butonuna basmadım![]()
![]()