- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi morningmoon
-
yok sanmıyorum adetlerın gunu gununeyse test bozuktur ama yınede beta hcg artışını takıp etmen gerekır 2 gune bır 2 katına artıyor sağlıklı gebelikler
gözleriniz aydın
Biliyor musunuz benimde doğum yapıcağım gün 05 Kasım olarak gösteriyor :) Aramızda 1 gün var. Yarın sağlık ocağında kan testi yapıca. En yakın orası var. Daha sonra güzel bir Doktor bulmak istiyorum.Hamileyim demek için en garantisi herzaman kanda beta hcg dir.
Biliyor musunuz benimde doğum yapıcağım gün 05 Kasım olarak gösteriyor :) Aramızda 1 gün var. Yarın sağlık ocağında kan testi yapıca. En yakın orası var. Daha sonra güzel bir Doktor bulmak istiyorum.
Sizede çok güzel ve rahat hamilelikler dilerim.
Canım çok tebrik ederim büyük ihtimal gebesin ama kanda beta testini yaptır muhakkak kesin sonucu oradan alırsın inşallah hamilesindir bebeğin seninledir :) darısı bizlere inşallah
İnşallah öyledir. Herşeyın hayırlısı. Çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına.
Bu arada bu kan testi için direkt özele gitsem hemen çıkar mı acaba ?
Cok tesekkurler canım
İnsallah hayırlısı olur bekledigin gibi guzel sonuc alırsın. Evde yapılan erken gebelik testleri yanıltabiliyo. Neden dersen hamile kalmaya calışan bunyemizin salgıladığı hormonlar hassas testlere yansıyo maleaefki.
Kan verdikten sonra sonucu bizimle de paylaş canım merak ediyorum
Hamileysen birlikte dogum yapıcaz insallah
Tebrikler öncelikle.bizde eşimle 5 buçuk senelik evliyim karar verdik 2015 yılı bizim yılının olsun dedik.ilk denemede olmadı eşimi internette okuduklarım konusunda bilgilendirdim ovilasyon gününde hamile kalma şansı artıyor diye ama eşim bu günler haricinde de hamile kalinir görüşünde sizce bu doğru olabilir mi
Tabi hemen çıkarırlar 45 dk 1 saat içinde hemen öğrenebiliyorsun canım ben yerinde olsam meraktan deli olurdum iyi sabredebiliyorsun yarına kadar sağlıkocaklarında sanırım testı yaptırdığın günün ertesi günü veriyorlarmış
Ben Akşam gidiyorumm ozaman. Canım ben Türkiyeye yeniyim. 17 sene Yurtdışında yaşadım. Sistemi hiç bilmiyorum. Bizde herşeyi genelde devlet karşıladığı için bu kadar çabuk olmuyorİş ten sonra Hastanedeyim. Eşimi de alıp gidiyorum
Bu arada en son pazar akşamı birlikte olduk. Dün ovilasyon günümdü.ovulasyondan önceki günler önemli demiştiniz burdan ne çıkarmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?