İlk denemesinde hamile kalanlar buraya lütfen, fikir ve tecrübelerinizi bekliyoruzz:)

Limbo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
410
0
96
İstanbul
Kızlar merhaba,
Ben 1 yıllık evliyim ilk kez bu ay bebek için çalışmalara başladık:) Bir sonraki regl tarihim Ağustosun 23' ü epeyce bir zaman var neticeyi öğrenmek için ve tabii bu çok heyecanlı bir bekleyiş, umarım mutlulukla sonuçlanır. İlk denemesinde hemen hamile kalanlar var mı aramızda?

İlk denemesinde değilde kaza sonucu hamile kaldım ben jasmin kullanıyordum 1 gün unuttum ve o günde hamile kaldım 15. günümdeydim ama her bayanda farklı oluyor şuradanda anlarsın 10. gün civarı akıntı gelir ve bir kaç gün sonra akıntı rengi değiştiğinde yani bulanık beyaz sarımsı renk aldığında yumurtlamışsın demektir işte tam o sırada allah güç kuvvet versin :)

[ı]kızlar merhaba,
ben 1 yıllık evliyim ilk kez bu ay bebek için çalışmalara başladık:) bir sonraki regl tarihim ağustosun 23' ü epeyce bir zaman var neticeyi öğrenmek için ve tabii bu çok heyecanlı bir bekleyiş, umarım mutlulukla sonuçlanır. Ilk denemesinde hemen hamile kalanlar var mı aramızda?[/ı]

her şeyimiz aynıymıs fakat benım ilk denemem değil bakalım bat 21 ağustos

İlk denemesinde değilde kaza sonucu hamile kaldım ben jasmin kullanıyordum 1 gün unuttum ve o günde hamile kaldım 15. günümdeydim ama her bayanda farklı oluyor şuradanda anlarsın 10. gün civarı akıntı gelir ve bir kaç gün sonra akıntı rengi değiştiğinde yani bulanık beyaz sarımsı renk aldığında yumurtlamışsın demektir işte tam o sırada allah güç kuvvet versin :)

Sevgili Tuğba,

Wowww:) İlk defa böyle bir şey duyuyorum, nasıl da denk gelmiş. Valla benim her ay yapışkanımsı akıntım gelirdi, ordan anlardım, bu ay henüz bir akıntı falan yok. Bugün reglimin 14. günü.

valla bende hayret ettım bır gun ılac unutmakla nasıl oldu kı ben ayda en az 4 gun unuturum ve ıcmem...
cok etkılı oldugunu dusunuorm bu konuda yasmın kullanan arkadasım ılk bır ayın mı hapa baslayalı ondan olmus olabılır belkı..
bu arada bebısın hayırlı ugurlu olsun saglıkla gelsın kucagına:52::52:

[ı][ı]benim de bat 2gün sonra işte,, ayy inşallahh güzel haberleri alırızz:)[/ı] ama adet tarihi geçtikten 10 gün sonra idrarda çıkyormuş sanırım.[/ı]

bazıları adetten 3 gün önce filanda görüyor canım belli olmuyor o kan tahlılınde cıkıyor zaten dırek

bazıları adetten 3 gün önce filanda görüyor canım belli olmuyor o kan tahlılınde cıkıyor zaten dırek

Peki Daisy, benim bugün tam 14. günüm, bu dönemden önce mi hamilelik ihtimali daha fazladır, yoksa sonra mı? Bir bilgin var mı? Ya da bu konuda bilgiasi olan var mı? Doktor bana 4 gün öncesi 4 gün sonrası dedi ama...

[ı]peki daisy, benim bugün tam 14. Günüm, bu dönemden önce mi hamilelik ihtimali daha fazladır, yoksa sonra mı? Bir bilgin var mı? Ya da bu konuda bilgiasi olan var mı? Doktor bana 4 gün öncesi 4 gün sonrası dedi ama...[/ı]

o konuda hiç bir bilgim yok kelin ilacı olsa kendı basına sürer aynen o hesap :) eğer 4 gün sonrası ise geç kalmadım demektir inşallah öyledir o zaman

Yani bu 8 günlük periyod hamile kalmak için en uygun dönem ama aslında merak ettiğim, yumurtlamadan öncesi mi sonrası mı daha avantajlı:) Neyse zaten artık beklemekten başka yapılacak bir şey yok.

[ı]yani bu 8 günlük periyod hamile kalmak için en uygun dönem ama aslında merak ettiğim, yumurtlamadan öncesi mi sonrası mı daha avantajlı:) neyse zaten artık beklemekten başka yapılacak bir şey yok.[/ı]

bencede ben artık akısına bıraktım tatlım çünkü ramazan beni cok yordu

Sevgili Tuğba,

Wowww:) İlk defa böyle bir şey duyuyorum, nasıl da denk gelmiş. Valla benim her ay yapışkanımsı akıntım gelirdi, ordan anlardım, bu ay henüz bir akıntı falan yok. Bugün reglimin 14. günü.

kızlarrrrr akıntı oldugu donem mı yumurtlama donemımız oluyrr yaa bende bat dan 10-12/ 18-20 gunu dıe blyrdm akıntıdan anlayabılırmıyızzzzzzzzzzzzz

kızlarrrrr akıntı oldugu donem mı yumurtlama donemımız oluyrr yaa bende bat dan 10-12/ 18-20 gunu dıe blyrdm akıntıdan anlayabılırmıyızzzzzzzzzzzzz

Evet cnm, kıvamsız şeffaf iki parmak arasında uzayan yapışkanımsı akıntının olduğu günler yumurtlama dönemiymiş ve bu dönemde ilişkiye girildiği takdirde hamilelik ihtimali artarmış.

Bir de adet döngüsü 28 gün olan bir kadında takriben 14. gün yumurtlama gerçekleşiyormuş doktor bana 4gün öncesi ve 4 gün sonrası gün aşırı ilişkiye girmek gerektiğini söyledi.

Evet cnm, kıvamsız şeffaf iki parmak arasında uzayan yapışkanımsı akıntının olduğu günler yumurtlama dönemiymiş ve bu dönemde ilişkiye girildiği takdirde hamilelik ihtimali artarmış.

Bir de adet döngüsü 28 gün olan bir kadında takriben 14. gün yumurtlama gerçekleşiyormuş doktor bana 4gün öncesi ve 4 gün sonrası gün aşırı ilişkiye girmek gerektiğini söyledi.

benımde bgn 14.gunum gun asırı oldu ama bnm regl dongum 35-40gun maalesef gercı ıncır kuruu yapıyorum bu neden le kısalmaya basladı ınsl..ılk denememdı gecen ay 3gun erken oldum yanı 37.gundeheheh akıntıya da dıkkt edeyım dur bakım zaten bellı donemlerde oluyr bnm demekkı o vakıt yumırtlıyormusunzzz hehe :27:

sagol canımmm:21:

canım bende ilk çocuğuma tek seferde kalnlardanım:52:ama ozamn ne yumutlama zamanı nede başka şeyleri biliyordum bi kere deneyelim dedik tuttu:30:hatta sonraki günlerde bile korunmayı bırakmamıştık.kısmet bi yerde çok kafaya takıncada olmuyo:44:

Back
X