Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben faaliyetlerini gözlemlediğimden biliyorum genelde şeffaflık ilkesine göre hareket eden derneklerin zaten bağışlarının nereye gittiğini görebiliyorsunuz. Önceden kızılaya ben cok güvenirdim son olaylardan sonra hic güvenim kalmadıGüvenilir olduğundan nasıl emin oluyorsunuz acaba? Ben içimde hiçbir şüphe kalmasın istiyorum. Parasından değil de sanki acaba mı dersem bir anlamı kalmayacak gibi geliyor. Bu nedenle de şimdiye kadar bizzat bildiğimiz ailelere yardımı tercih ettik.
Teşekkür ederimLösev.
Teşekkür ederimLösev, darüşsafaka
Çok teşekkür ederimLösev.
Mutlu yaşlar.![]()
İyi kı dogmus nice mutlu guzel huzurlu seneler ♥
Evet losev olabilir.
İnstagram olmasina bile gerek il ya da ilce mem e gidip sorun. Yakınınızdaki 2 tane köy okulundaki cocuklari sevindirirsiniz eğer okullar açılırsa. Bir de üzücü olan çocukların ailelerinin maddi imkânı olmasina rağmen bakimlari ihmal ediliyor. Görseniz cogunun ayakkabisi delik montu eksik. Arkadasimin ablasinin okulunda bir tane özel egitime ihtiyac duyan kiz vardi. Tekerlekli sandalyesi yok diye okula gelemiyordu. Bir bağışçı ona tekerlekli sandalye almıştı![]()
Çok haklisiniz bence. Okullar acilinca öğretmenle konuşursunuz size bir ihtiyaç listesi verirEvden hiç çıkmıyoruz maalesef o nedenle online olarak halletmek daha rahat olur. Okullar açılır her şey normale dönerse muhakkak gideceğim.
Maalesef... Nakdi yardım olarak kabul edip sigara parası yapan anne babalar da var. Zaten şimdiye dek bez, kıyafet gibi şeyleri kendim alıp göndermeyi tercih ettim. Niyet kadar yapılan yardımın yerine ulaştığından da emin olmak istiyorum. Septik miyim neyim![]()
Bağış hakkında pek bilgim yok.Kuzucuğun doğum günü kutlu olsun nice senelere...![]()
Kelebek çocuklar için yapabilirsiniz. Medikal tıbbi malzeme alabilirsiniz. Çok büyük hayır bence. Dernekleri de var bir araştırın isterseniz.Evden hiç çıkmıyoruz maalesef o nedenle online olarak halletmek daha rahat olur. Okullar açılır her şey normale dönerse muhakkak gideceğim.
Maalesef... Nakdi yardım olarak kabul edip sigara parası yapan anne babalar da var. Zaten şimdiye dek bez, kıyafet gibi şeyleri kendim alıp göndermeyi tercih ettim. Niyet kadar yapılan yardımın yerine ulaştığından da emin olmak istiyorum. Septik miyim neyim![]()
Tema :)
Çocuğunuzun bi dikili ağacı olsun :)