Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla serzeryan olan biri normal doğum yapamıyor çevremde çok serzeryan olanlar var ilk doğumları serzeryan olduğu için diğer çocuklarını da öyle getirdilerMerhaba benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu ama normal doğum hep içimde kaldı 2. Gebelik düşünmüyorum şu an lakin merak ediyorum 2. Doğum normal olur mu yapanlar var mı yaptıysanız nasıl yaptınız anlatır mısınız?![]()
Arada yeterli süre varsa vajinal doğum yapılabiliyormBildiğim kadarıyla serzeryan olan biri normal doğum yapamıyor çevremde çok serzeryan olanlar var ilk doğumları serzeryan olduğu için diğer çocuklarını da öyle getirdiler
Bilmiyorum ama önemli olan anne ve bebegin sağlığı hiç sezaryen sonrası normal doğum yapanı göremedim ama belki vardırArada yeterli süre varsa vajinal doğum yapılabiliyorm
Anladım birkaç kişiden normal doğum varmış merak edip sormak istedimBildiğim kadarıyla serzeryan olan biri normal doğum yapamıyor çevremde çok serzeryan olanlar var ilk doğumları serzeryan olduğu için diğer çocuklarını da öyle getirdiler
Bende öyle duydum normalde açılmam vardı kanala da girmişti ama çatı uygun değil dedıler mecbur sezeryan oldu 3 yıl ara verilirse mümkün olabiliyormuş bir videoda 2 sezeryan doğum sonrası 3. Çocuğu normal getiriyordu bundan dolayı ümitlendim birazArada yeterli süre varsa vajinal doğum yapılabiliyorm
5,5 sene ara ssvd bekliyorum. İnşallah nasip olur. Belli platformlarda gruplar var takip etmeni öneririm. Benim için de dua edersen sevinirim. 37+4 tık yok şuanda. Doktorumun tek dikkat ettiği şey bebeğin kilosu. Öyle ki 3500 üstüne çok çıkmasın zor olur diyor. Sana da tavsiyem bebek kilo alsın diye kaşar muz kefir gibi şeyleri abartmaMerhaba benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu ama normal doğum hep içimde kaldı 2. Gebelik düşünmüyorum şu an lakin merak ediyorum 2. Doğum normal olur mu yapanlar var mı yaptıysanız nasıl yaptınız anlatır mısınız?![]()
Sizin adınıza çok sevindim inşeAllah bir avazda gönlünüzce olur benim bebek kanala girmişti açılmam da vardı lakin bebiş 4 kilo civarı olarak tespit ettiler çatıdan geçmezmiş bu yüzden zorunlu sezeryan oldum ama hep normal istedim bebeğimin sağlığı için mecbur kabul ettim ilki sezeryan olursa diğerleri de öyle olur diyorlar ama ben böyle olsun istemiyorum ve evet gebeliğimde bebişim kilo alsın diye muz... Baya yedim bu benim en büyük hatam oldu5,5 sene ara ssvd bekliyorum. İnşallah nasip olur. Belli platformlarda gruplar var takip etmeni öneririm. Benim için de dua edersen sevinirim. 37+4 tık yok şuanda. Doktorumun tek dikkat ettiği şey bebeğin kilosu. Öyle ki 3500 üstüne çok çıkmasın zor olur diyor. Sana da tavsiyem bebek kilo alsın diye kaşar muz kefir gibi şeyleri abartmaben zayıf diye bunlara yüklendim bir haftada 350 g aldı. Doktor yeme artık dedi
bu arada 36+5 te 2800 dü. Yani çok kilolu bir bebek beklemediğimiz halde kiloya çok takılıyor. Abimiz 2550 doğdu. Zaten bebeklerim kilolu olmuyor
Ben daha normal doğurmadım. Ama doktorumla doğumu normal planlıyoruz. 38+5 oldum. Bebek henüz kanalda değil. İki doğum arası 5,5 yıl olduğu için yapabilirsin dedi. Evet instagramda bir sezaryen hep sezaryen değildir sayfası var bir de sezaryenden.sonra.normal.doğum sayfası var. Oradan ilinizde destekleyen doktorları bulup o doktorda devam edebilirsiniz. Tabi benim gittiğim doktor o sayfada değildi. Ben ssvd destekleyen hastane buldum sonra da doktoru seçtimSizin adınıza çok sevindim inşeAllah bir avazda gönlünüzce olur benim bebek kanala girmişti açılmam da vardı lakin bebiş 4 kilo civarı olarak tespit ettiler çatıdan geçmezmiş bu yüzden zorunlu sezeryan oldum ama hep normal istedim bebeğimin sağlığı için mecbur kabul ettim ilki sezeryan olursa diğerleri de öyle olur diyorlar ama ben böyle olsun istemiyorum ve evet gebeliğimde bebişim kilo alsın diye muz... Baya yedim bu benim en büyük hatam oldu
Siz normal olması için nasıl bi yol izlediniz hangi doktorlarla görüştünüz bazı platformlar var dediniz instagram üzerinde mi nasıl ulaşabilirim?
Çok teşekkür ederim benim bebiş 36 da kanala girmişti ama kanal önemli değil o bi anlık bir şey ve doktorla görüştüğünüzde hamile miydiniz yoksa düşünüyor muydunuz?Ben daha normal doğurmadım. Ama doktorumla doğumu normal planlıyoruz. 38+5 oldum. Bebek henüz kanalda değil. İki doğum arası 5,5 yıl olduğu için yapabilirsin dedi. Evet instagramda bir sezaryen hep sezaryen değildir sayfası var bir de sezaryenden.sonra.normal.doğum sayfası var. Oradan ilinizde destekleyen doktorları bulup o doktorda devam edebilirsiniz. Tabi benim gittiğim doktor o sayfada değildi. Ben ssvd destekleyen hastane buldum sonra da doktoru seçtim
5 haftalık hamileydimÇok teşekkür ederim benim bebiş 36 da kanala girmişti ama kanal önemli değil o bi anlık bir şey ve doktorla görüştüğünüzde hamile miydiniz yoksa düşünüyor muydunuz?