ilk doğumgünü hediyesi ne aldınız-ne aldınız?

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
arkadaşlar merhaba.
burada eşinizden doğumgününüzde aldığınız ve sizinde ondan aldığınız ilk hediye nedir,süprizler nedir onu paylaşmanızı rica ediyorum.bu sayede birbirimizden kopya çekmiş oluruz.
ilk ben yazayım yeni evliyim ve haziran 21 de doğum günüm vardı eşim çook büyük bir süpriz yapmış :hediye hiiiiçç birşey almamış...
tabi bende baya bozuldum.açıkçası en kötü ightimalle çiçek bekliyordum ama o bile gelmedi.evlenmeden önceki ilk ddoğum günümde eçen yıl yani zümrüt taşlı altın bir kolye almıştı.görüp göreceğimde oymuş zaten.onun ilk doğumgününde de bizim nişanımız olmuştu bende kravat ve kol düğmesi almıştım...

deri mont ve ayakkabı almıştım..
o da bana ayakkabı kıyafet fln aldı..
aslında birlikte alışverişe gittik herkes istediğini aldı...

Biz evli değiliz ama iki yıldır beraberizz..
O bana ilk gümüş takı seti yaptırmıs bileklikte adım yazıyordu,küpelerde cg şeklindeydi baş harflerimiz.kolye de cok şık taşlı bir şeydi...
(tabi ben kupeleri kaybettim bileklik de koptu )
Ben de baya para biriktirip pahalı bir tshirt almıştım kırmızıydı mırın kırın etti ama sonra cok sevdi

biz o zaman lise sondaydık ben atkı-bere almıştım oda bana kocaman pofuduk terlik almıştı yastık gibiydiiii..

ilk doğumgünümde nişanlıydık bişey almamıştı yemeğe götürmüştü masayada üç tane gül koydurmuş o kadar yani
ikincisinde evliydik bişey almayı bırak aklının ucundan bile geçmemiş doğumgünüm ben çok ağlamıştım tabi
zaten hediye almak daha doğrusu bişey almak gibi bir huyu yoktur
on ay nişanlı kaldık sadece bir kere aldı onda da uzağa gittiği için mecbur kaldı onu da telefonda sordu öyle aldı

pasta yapmıstımm :) esımın dogum gununde çok yenı evlıydık azcık maharetlıgımı gostereyım demıstım

evlilik dedıgınız için dugunden sonrakını baz aldım bılgınıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…