ilk doğumu normal olanlar, kaçıncı haftada doğum yaptınız?

lionliontr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
47
2
298
İstanbul
:emir_bebek:İlk doğumu normal olanlar, kaçıncı haftada doğum yaptınız? Babaklerinizin cinsiyeti nedir? Kaçıncı haftaya kadar beklemek gerekir?40. haftamın dolmasına 4 gün var, tık yok:)))Çoğunluğun aksine ben Sezeryandan korkuyorum:....

42.haftaya girerken sabaha karsı normal sancılarla dogurdum... beklemeye devam et. doga nasılsa zamanı dolunca bebegını gonderecek. stres yapma hamıleleıgın tadını cıkar:D

Ben de yarın 39 olucam keske bu hafta dogursam gecmek bılmıyor gunler.ben de normal ıstıyorum.herkese hayırlı dogumlar.

Normal doğum için bekliyorum, sezeryandan da çok korkuyorum çoğunluğun tersine.
Fakat ağırlaştım, hareketlerim ağırlaştı, yardım almadan koltuktan zor kalkıyorum, diz kapağım ağırlıktan dolayı incindi galiba.
bir de bebeğin çok büyümesinden korkuyorum, 39. hafta başında 3450gr.'dı.
Bir arkadaşım 41. hafta sonuna kadar bekledi, sancısı gelmedi, sezeryana karar verdi. Bende de henüz sancı falan yok. Karnım sağa sola dalgalanıyor ama....

benim kızım oldu. 39+5 te doğum yaptım. ama tabi senin için daha geç değil. bekleyebilirsin doktorun ultrasondan baktığı kilonun altında oluyo genelde. bize en son 3400 demişti. bebeğim 3220 ile doğdu.

benim kızım oldu 40.haftamın bittiği gün normal doğum yaptım bencede tadını çıkar beklemek zor ama biraz daha sabredin hayırlı kolay doğumlar diliyorummm

bende 43ncü haftanın başında suni sancıyla normal doğum yaptım o zamana kadar sancımda suyumda gelmedi hatta suni sancıya dayanamyıp epiduralli doğum yaptım ama şimdi sağlıklıyım bence dayan biraz dah sabret sezeryan isteme normal dpğum biraz olsada çok sağlıklı....

:nazar::nazar:kendi soruma kandim cevap vereyim arkadaşlar,
çok beklememe gerek kalmadı, 40+0da tam gününde sancım ge:61:ldi ve epidural normal doğum yaptım, ufaklık geleceği tarihi biliyormuş, dakik çıktı

Back
X