ilk dogumum cok zor ve forseps ile oldugundan oksururken hapsirirken idrar kacirma sorunum vardi ve vajina cok genisledi ozellikle ikinciden sonra bebegim dort aylik ve bu gun hem vajinoplasti daraltma hem idrar kacirma tot sling ayni anda oldum su an hastanedeyim ve gayet iyiyim topic acacak kadar
ben çamlıca hospitaliumda prof ateş karateke ye yaptırdım ama benimki birkaç işlem bi arada oldu yani hem toparlama daraltma ve şekil bozukluklarını giderme hem de idrar kaçırma sling birlikte
Canim meb hala bir genişleme olmadi dimi ben de zir bir doğum yaptım vakum vs hepsi var di bende bu ameliyata umur bağladım aktif bir cinsel hayatım varken şuan bitmiş durumda daha 3 ay oldu ama ben çok üzgünümUzun süredir forumu takip etmediğim için yeni gördüm işinize yarar mı bilmiyorum ama yine cevap yazayım 2 yılı gecti istanbul bağdat Cad ates karatekeye oldum 5000 tl arti 1000 tl takılan sling cihazı ben de idrar kaçırma olduğu için hem o hem vajinoplasti oldum çok memnunum genislemeden dolayı cinsel hayatımız bile etkilenmişti şu An hiç doğum yapmamış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?