Ayyy gercektenmi ilk dogumunmuydu.dogumun nasil oldu zormuydu kolaymiyduBenimki doğum esnasinda kanala indi korkma iner inş
Insallah.sali yada carsamba yatisimi yapacak dr.o zamana kadar insallah kendi sancim olur ama suan icin tik yokNe desem çok zordu sadece suniyle doğum yaptim inşallah senin kendi sancin gelir
Cuma gunu yatisim olacak suni sanci verilecek.dr 3500_4000 arasi dedi.Rabbim yardim etsin insallah.Benim gibi olmuş ben de 40+4 de suni aldim 4 kiloysa normal zor olur gibi
İnşallah haberlerini bekliyorum bol bol yürü evde sokakta :)Cuma gunu yatisim olacak suni sanci verilecek.dr 3500_4000 arasi dedi.Rabbim yardim etsin insallah.
Bugun nisanim geldi bakarsin yarina kadar sancimda gelirİnşallah haberlerini bekliyorum bol bol yürü evde sokakta :)
Nisan geldikten sonra bir hafta sonrada sanci gelebiliyor.dr riske atmak istemiyor bende atmak istemiyom.Bence kendi sancini bekle suni çok kötü madem nişanin gelmiş suniyle rahim kesin açilacak diye bişi yok
ben de merak ettim doğum gerçekleşti mi aynı durum bende de var..Nisan geldikten sonra bir hafta sonrada sanci gelebiliyor.dr riske atmak istemiyor bende atmak istemiyom.
Suni sanciyla aciklik tam oldu basi yerlesmedi sezeryan oldum.basi iriyse yerlesmiyor direk sezeryan olben de merak ettim doğum gerçekleşti mi aynı durum bende de var..
başı iri değil ben de amniyon sıvısı fazla olduğu için Bebeğin kanala girmediği söylendi .. Suni Sancı almak istemiyorum çünkü büyük ihtimal sezeryana dönecek.. Doktor pazartesiye gün verdi.. Ben beklemek istiyorum ki haftam zaten henüz dolmamış .. Doktor riske atmayalım dedi ama 40. Haftam 28 Kasım'da dolacak ne yapacağımı bilmiyorum..Suni sanciyla aciklik tam oldu basi yerlesmedi sezeryan oldum.basi iriyse yerlesmiyor direk sezeryan ol
Suni sanci berbat birsey.bana oyle geldi.normal sancim olmadigi icin bana oyle gelmis olabilir.belki dogum sancisida suni sanci gibidir.karar vermek cok zor.ben normal dogum diye direttim basima bunlar geldi.gununu bekle baktin yerlesmiyor ol sezeryaninibaşı iri değil ben de amniyon sıvısı fazla olduğu için Bebeğin kanala girmediği söylendi .. Suni Sancı almak istemiyorum çünkü büyük ihtimal sezeryana dönecek.. Doktor pazartesiye gün verdi.. Ben beklemek istiyorum ki haftam zaten henüz dolmamış .. Doktor riske atmayalım dedi ama 40. Haftam 28 Kasım'da dolacak ne yapacağımı bilmiyorum..
Ebe bi karnima bastirdi karnima olsa iyi sag kaburgama 21 gun oldu hic sezeryan dikislerim acimadi ama bu kaburga agrisi beni mahvetti.sagimdan soluma donemedim agridan.dedigim gibi gunune kadar bekle bebek kanala yerlesirse normal dogur baktin yerlesmiyor hic agrini falan bekleme ol sezeryanHaklısIn .. Suni sancının zor olduğunu hep duyuyorum.. Aslında sonunda normal olacağını bilsem yine katlanırım sadece sancıyı çekip bebek kanala girsin diye karnıma bastırılmasından yani zoraki doğurtulmaktan korkuyorum ve bebek tehlikeye giriyor diye sezeryana alınmaktan.. Suni Sancı ile Bebeğin kanala gitme ihtimalini sordum doktor yüzde elli dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?