ilk dogumunda bebegin basi son gunde kanala inip normal doguranlar

Kizlar ilk gebeligim bir haftam kaldi bebegin basi daha kanala inmedi ilk dogumunda son anda inip normal doguran varmi inmezse sezeryanmi olurum normal dogumu cok istiyorum tecrubesi olanlar paylasabilirmu
Ben varım tatlım , ikinci bebeğimi 4 ay önce doğurdum kontrole gittiğimde 40 haftadaydık doğum yapıcağım gün girdi kanala ve normal doğum yaptm seninkide inş. Kolay bi doğum olur Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

başı iri değil ben de amniyon sıvısı fazla olduğu için Bebeğin kanala girmediği söylendi .. Suni Sancı almak istemiyorum çünkü büyük ihtimal sezeryana dönecek.. Doktor pazartesiye gün verdi.. Ben beklemek istiyorum ki haftam zaten henüz dolmamış .. Doktor riske atmayalım dedi ama 40. Haftam 28 Kasım'da dolacak ne yapacağımı bilmiyorum..
banada aynısını dedı dr. suyun fazla bebek kanala girmeyebilir.. ya suyumuz patladıktan sonra doğum esnasında girme olasılığı olmaz mı acaba? soracam bu hafta gittiğimde

Suni sanci berbat birsey.bana oyle geldi.normal sancim olmadigi icin bana oyle gelmis olabilir.belki dogum sancisida suni sanci gibidir.karar vermek cok zor.ben normal dogum diye direttim basima bunlar geldi.gununu bekle baktin yerlesmiyor ol sezeryanini
geçmiş olsun gözün aydin bu arada kaç saat suni sanci aldin kaç cm açildi merak ettim sen çati muayenesi olmamiş miydin iriliği hesaba katmadi mi doktor

HaklısIn .. Suni sancının zor olduğunu hep duyuyorum.. Aslında sonunda normal olacağını bilsem yine katlanırım sadece sancıyı çekip bebek kanala girsin diye karnıma bastırılmasından yani zoraki doğurtulmaktan korkuyorum ve bebek tehlikeye giriyor diye sezeryana alınmaktan.. Suni Sancı ile Bebeğin kanala gitme ihtimalini sordum doktor yüzde elli dedi..
bekle bence 41 dolsun bebek iyiyse

banada aynısını dedı dr. suyun fazla bebek kanala girmeyebilir.. ya suyumuz patladıktan sonra doğum esnasında girme olasılığı olmaz mı acaba? soracam bu hafta gittiğimde
suni sanci korkunç kizlar ben hiç önermiyorum kendi sancin olursa ve hizlandirmak için verilirse bir derece ama sadece suni çok sancili oluyor ve garantisi yok

Ebe bi karnima bastirdi karnima olsa iyi sag kaburgama 21 gun oldu hic sezeryan dikislerim acimadi ama bu kaburga agrisi beni mahvetti.sagimdan soluma donemedim agridan.dedigim gibi gunune kadar bekle bebek kanala yerlesirse normal dogur baktin yerlesmiyor hic agrini falan bekleme ol sezeryan
Çok sağol vakit ayırdığın için.. Bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.. artık nasip kısmet..

suni sanci korkunç kizlar ben hiç önermiyorum kendi sancin olursa ve hizlandirmak için verilirse bir derece ama sadece suni çok sancili oluyor ve garantisi yok
Valla ben sancıyı çekmeye razıyım.. Yeterki Bebeğim ve benim için bi tehlike olmadan normal doğurabileyim..sunide rahim şiddetli kasılıyormuş.. eğer suni ile olmayacaksa kendimi ve bebeği tehlikeye atmak istemiyorum sezeryan olsun.. Inşallah kendi sancım gelir bebek de kanala iner..
Onu ben de düşündüm başka Başlıkta okudum birinin suyunu patlatmışlar bebek yukarı kaçmış acil sezeryana almışlar.. Doktorlar çok Korkutuyor insanı.. Belki günü gelse zamanı gelse hiç sorun olmadan doğacak bebek.. çevremdeki herkes sezeryan olmuş.. Kimine 38 . Haftada Bebeğin ters diyerek sezeryana almışlar kimine Bebeğin iri demişler.. Belki haftası dolsa bebek doğum pozisyonuna gelecek.. Bizde de belki kanala inecek kimse bilemez ki

Valla ben sancıyı çekmeye razıyım.. Yeterki Bebeğim ve benim için bi tehlike olmadan normal doğurabileyim..sunide rahim şiddetli kasılıyormuş.. eğer suni ile olmayacaksa kendimi ve bebeği tehlikeye atmak istemiyorum sezeryan olsun.. Inşallah kendi sancım gelir bebek de kanala iner..

Onu ben de düşündüm başka Başlıkta okudum birinin suyunu patlatmışlar bebek yukarı kaçmış acil sezeryana almışlar.. Doktorlar çok Korkutuyor insanı.. Belki günü gelse zamanı gelse hiç sorun olmadan doğacak bebek.. çevremdeki herkes sezeryan olmuş.. Kimine 38 . Haftada Bebeğin ters diyerek sezeryana almışlar kimine Bebeğin iri demişler.. Belki haftası dolsa bebek doğum pozisyonuna gelecek.. Bizde de belki kanala inecek kimse bilemez ki
doktorum sezeryan demedi şimdiye kadar hiç.. gününü beklicez diyor.. o zmana kadar gelmezse alternatifleri deneriz dedi. kanala girmedi diye niye 38. haftada sezeryana gireyim ki belki ertesi gün girecek belki haftaya.. ama bebek iri olunca duruma bakışım değişmiyor değil..

bunu doğumdan sonra konuşalim o zaman:-)

Back
X