İlk doğumunda kürtaj olanlar ve tekrr gebe kalanlar tecrübelerinize ihtiyacım var

gulsun_077

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
190
0
46
35
Kahramanmaraş
Henüz kürtaj olmadım bebeğim 7. haftasında ama kalp atışı daha duyulmuyor aynı zamanda kanamamda 5 gündür devam ediyor geç döllenme olabilir diye doktorum bir hafta daha bekliyelim dedi kalp atışı duyulmazsa kürtajla alıcaklar hem kürtajdan hemde bir daha bebek olmamamasından korkuyorum kafam okadar çok karıştıki artık ne zor günlermiş Rabbim daha zorlarını vermesin İnşlh hanımlar tecrübelerinizi ve dualarınızı bekliyorum inşllh bu kardeşinize dua edin bebeğim sağlıklı olsun inşlh yorumlarınızı bekliyorum cicişler...

hayatım aynı şeyleri bende yaşadım daha 1 senelik evliyim ben hemen hamıle kalmıştım ve kan uyuşmazlığı vardı bızde hamilelik sevinci ile unuttuk kan uyuşmazlığını doktor olacak şahısda hiç sormadı kan uyuşmazlıgı varmı dıe belkı tedbir alınırdı 7haftalık hamıle iken gıttım başlamış dedı kalp atışı 1 hafta sonra tekrar gıttım kalp atışı durmuş dedı kürtaj dedı inanmadım 4 doktora daha çıktım ama malesef bebeğim ölmüştü kürtajdan korkma 15 dk falan surdü bayıltıyorlar zaten öyle işde kürtaj oldum 3 ay hamıle kalmam yasaklandı ve 3 ay sonra hemen hamıle kaldım allahıma bin şükür şuan 7 aylık hamıleyım bebişimin gelmesini beklıyorum ama inş. bebeğin saglıklıdır dualarım senınle yıne haberleşelım

hayatım aynı şeyleri bende yaşadım daha 1 senelik evliyim ben hemen hamıle kalmıştım ve kan uyuşmazlığı vardı bızde hamilelik sevinci ile unuttuk kan uyuşmazlığını doktor olacak şahısda hiç sormadı kan uyuşmazlıgı varmı dıe belkı tedbir alınırdı 7haftalık hamıle iken gıttım başlamış dedı kalp atışı 1 hafta sonra tekrar gıttım kalp atışı durmuş dedı kürtaj dedı inanmadım 4 doktora daha çıktım ama malesef bebeğim ölmüştü kürtajdan korkma 15 dk falan surdü bayıltıyorlar zaten öyle işde kürtaj oldum 3 ay hamıle kalmam yasaklandı ve 3 ay sonra hemen hamıle kaldım allahıma bin şükür şuan 7 aylık hamıleyım bebişimin gelmesini beklıyorum ama inş. bebeğin saglıklıdır dualarım senınle yıne haberleşelım

inşallah cnım ya kanamamda bir dursa daha iyi olucam ama burda hastanede uyuşturmuyorlarmış bende uyuşturulmadan kürtajı asla kabul etmiyorum Rabbim bilir cnm bekliyoruz işte ama umudum yok sağlıklı bir gebelik olarak görünmüyor zaten psikolojimi çok etkiledi Rabbim kimseye yaşatmasın bu zorlukları inşlh sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın cnm senin adına çok sevindim

Back
X