İlk erkek bebeğiniz kaç haftada doğdu?

İlk erkek bebeğiniz kaç haftada doğdu?

• Ankete Katılan
    5
41+5. tavsiyem 40 haftadan geçmemeli. Zor doğum olabiliyor. Birde bebegin kakasını yeme riski yüksek

Evet ben de öyle düşünüyorum ama hastanem riskli bir durum olmadıkça doğal bekliyor 42’ye kadar 🥲
Seni korkutmak istemem ama bebek kilo alıyor gereğinden fazla kilo. Buda doğumda ekstra anneye zorluk oluyor. Sadece anneye değil bebegin kafası falan sıkışma durumuda fazla oksijensiz kalma durumu falan. Tabi bunu herkes yaşayacak diye bişey yok ama büyük risk bu. Bende bu riski yaşamış birisi olarak geç doğum bana çok korkulu geliyor. 41+5 de 4 kilo olarak doğdu. Zor dogum oldugu için Doğum anında oksijensiz kaldigi için 2 gün sonra vefat etti.

O yuzden benim tavsiyem 40 haftayi tamamlamış bir bebek suni sancı alınarak doğum olmalı

Seni korkutmak istemem ama bebek kilo alıyor gereğinden fazla kilo. Buda doğumda ekstra anneye zorluk oluyor. Sadece anneye değil bebegin kafası falan sıkışma durumuda fazla oksijensiz kalma durumu falan. Tabi bunu herkes yaşayacak diye bişey yok ama büyük risk bu. Bende bu riski yaşamış birisi olarak geç doğum bana çok korkulu geliyor. 41+5 de 4 kilo olarak doğdu. Zor dogum oldugu için Doğum anında oksijensiz kaldigi için 2 gün sonra vefat etti.
Ah başın sağ olsun canım bu sefer sezeryan mı olacaksın çok kötü bir deneyim olmuş Allah kimseye yaşatmasın tam kavuştum dediğin anda çok ağır bir yük ne denir bilemiyorum Allah canındakine uzun ömürler nasip etsin 🥺

Ah başın sağ olsun canım bu sefer sezeryan mı olacaksın çok kötü bir deneyim olmuş Allah kimseye yaşatmasın tam kavuştum dediğin anda çok ağır bir yük ne denir bilemiyorum Allah canındakine uzun ömürler nasip etsin 🥺
Evet ondan sonra bir oğlum daha oldu onu 37+2 de tamamen keyfi. Yani ilk doğumda travma olduğu için sezeryan oldum. Şimdi yine oğlum olacak yine o haftalarda sezeryan olurum galiba. Evet çok zordu ama alışıyor insan. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Back
X