İlk eşimden dogum sonrası vajinusmus fan ayrıldım şimdi ikinci esimin bebeğine hamil

emineturkk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
37
0
6
Ankara
Bu sitenin yeni üyesiyim ve gercekten harika. Ama paylaşmak istedim .9haftalik hamile yim ikinci eşimden ,ilk eşimden ayrılmamın sebebi doğumdan sonra vajinusmus iliskiye girememek ama korkuyorum yine aynısı olurmu yaşayan varmı

Arkadasim ne demek istedin

Hamilesin ama vajunusmusmusun

Vajinusmussun ama hamilesinde

Nasil oluyor bu

Korktugun ne

hem vajinusmus olup hem hamile kalıp hem doğum yapıp sonra ikinci eşinden de hem vajinusmus olup hem hamile kalıp doğumdan sonra tekrar nasıl vajinusmus olacaksın ki :53:

doğumdan sonra mı oluyorsun hep? anlamadım konuyu?

Bu sitenin yeni üyesiyim ve gercekten harika. Ama paylaşmak istedim .9haftalik hamile yim ikinci eşimden ,ilk eşimden ayrılmamın sebebi doğumdan sonra vajinusmus iliskiye girememek ama korkuyorum yine aynısı olurmu yaşayan varmı

canım galıba sen bıraz nazlısın pupuka derler bızım orda canın tatlı senın ondan oluo ıkı eş ıkı doum hala ne vajinismusu yhaa

İlk evliliğim 16 yasında oldu ve 8 yasında oğlum var. Ama ilk esinle doğumdan sonra iliskiye giremedim .dogumdan sonra korkudan dolayı oluyormuş hatta doktora gittiğimde Dr 45 yasında bir kadının kürtaj yaptırdığını ve sonra hircin muamele sonucu yani psikolojik olduğunu söyledi. Ve 8 sene sonra bir başkasıyla evlendim ilk eşimden daha Olgun davrandı yasa davrandığına inandım ve hamileyim saçma gelebilir ama inanını bu durumu kimse yasamak isteMez kusura bakma

İlk evliliğim 16 yasında oldu ve 8 yasında oğlum var. Ama ilk esinle doğumdan sonra iliskiye giremedim .dogumdan sonra korkudan dolayı oluyormuş hatta doktora gittiğimde Dr 45 yasında bir kadının kürtaj yaptırdığını ve sonra hircin muamele sonucu yani psikolojik olduğunu söyledi. Ve 8 sene sonra bir başkasıyla evlendim ilk eşimden daha Olgun davrandı yasa davrandığına inandım ve hamileyim saçma gelebilir ama inanını bu durumu kimse yasamak isteMez kusura bakma

bana saçma gelmıo boyle bırsey olabılır ama bu sen yapıosun korkuosun ama neden korkuosun canım yanar o kadar da değil kendı kendını duzeltmen lazım bu korkuyu atman lazım

Ya küçük evliliğin Zararları yasa karşıdaki insanın Olgun davranması zor bir sürüm ama Allah kimseye vermesin .ayni evin içinde kaynana kayinbab görünce cocuk . Doğumda bile gösteremedim doktor cocuğu öldürürsün sezeryana aldılar Yada zamanın cahilli

normal doğum mu yapmıştın,acaba o mu korkuttu ya da etkiledi seni..ama koşullama kendini daha şimdidn başlamışsın korkulara.

Ya küçük evliliğin Zararları yasa karşıdaki insanın Olgun davranması zor bir sürüm ama Allah kimseye vermesin .ayni evin içinde kaynana kayinbab görünce cocuk . Doğumda bile gösteremedim doktor cocuğu öldürürsün sezeryana aldılar Yada zamanın cahilli

ıyyyyyyy o da neymıs oyle curcuna zor bı durum tabı
benım ılk gecem ınanılmaz zordu hatta ılk haftam dıyelım gerçekten cok acıddı sora hamıle kaldım çocuum düştü 14 haftalık kürtaj ettıler canlı canlı butun acıyı hıssettım o acıyı hala hatılıorum valla vajınısmus olsam ben olurdum senın kafa kapatmıs kendını aşman lazım

Yok doktora göstermedim sezeryana aldılar devlet hastanesi iste .yalanda ia yok psikolojim çok kötü kimseyle paylaşmıyorum erimede aoyluyemiyoeum paylaşılmıyor

Yok doktora göstermedim sezeryana aldılar devlet hastanesi iste .yalanda ia yok psikolojim çok kötü kimseyle paylaşmıyorum erimede aoyluyemiyoeum paylaşılmıyor

Bu ne demek.Doğum anında açmam da açmam dediğin için mi sezeryana aldılar.Normal doğuma dr girmiyor ki ebe yaptırıyor devlet hastanelerinde.Özellerde de ebe yaptırıyor ama Dr refakat ediyor sadece.

vajinismus oldunuz diye ortada çocuk olmasına rağmen boşanmışsınız, demek ki çok zor bir durumdaydınız eyvallah. merak ettiklerim

1-boşanmadan önce bu işin çaresine bakmaya çalışmadınız mı, doktora falan gitmediniz mi?
2- ilk soruya olumlu yanıt verdiğinizi (doktora gittiğinizi) ve sorunu çözemediğinizi farz edersek, neye güvenip ikinci evliliği yaptınız anlam veremedim.
3- ikinci evliliği yapar yapmaz geçti mi bu hastalık? yani yeni adam mı ilacı oldu bu illetin?
4-ikinci kez hamile kalmak cesaret işi gerçekten. şimdi bize yönelttiğiniz soruyu hamileliğin başında sormadınız mı kendinize?

kusura bakmayın çelişkiler silsilesi görüyorum konunuzda, şüphe uyandırıcı...

Doğum sancısına ve doğuma katlanıyor ama ona mı dayanamıyorsun . .
Anladığım kadarıyla doğumdan önce tamamen birleşme oluyor . . Acı konusunu doğumdan önce yaşamadığına göre doğumdan sonra yaşamazsın. . Şimdiden böyle kötü düşüncelere takılıp geleceğini etkileme. .

ilk hamileliğinden sonra vajinismus oldun boşandın ,

sonraki evliliğinin başında yendin vajiyi hamile kaldın yoksa yenemeden mi hamile kaldın

parça pinçik olmuş tamamlayamıyoz, bi tam anlat yaw

bu konuyu anlamayan tek kişi ben miyim diye düşümmüştüm dün gece ama demek ki yalnız değilmişim..

arkadaş doğum korkusuyla vajinusmus olmuş ama zaten normal doğum da yapmamış ki.

vajinismus kendı ıcınde ayrılır
bu sızın yasadıgınız yanı ılk evlılıgınızde yasadıgınız dalgalı vajınısmus hatat bır bayan vardı ben capada grup terapisi gordum bu sebebten ılk evlılıgınde gayet cınsel hayatı normalken ıkıncı esıyle 3 senedır evlıydı henuz hıc ılıskıye gırememıstı :S

sızın mutlaka doktora gozukmenız lazım

Back
X