İlk eşimden dogum sonrası vajinusmus fan ayrıldım şimdi ikinci esimin bebeğine hamil

Sen baştan kendini korkutarak zemin hazırlıyorsun. Bak ne güzel yenmişsin, neden bir daha öyle olasın ki? Ayrıca o hastalığın en büyük düşmanı beyindir, beynin oyun oynar sana. Yenersin, yendiğin zaman beynin de inanmış olur bir zarar görmeyeceğine yada canının acımayacağına dair. Sen zaten bu olayı bitirmişsin, neden başa sarasın ki?

Vajinusmus dediğin ilk ilişkide olur, çünkü nasıl bir his vereceği bilinmez, bilinmediği için de korkutur insanı. Öğrenince geçer. Umarım anlatabilmişimdir...

kızlar yorum yazmıssınız ama kızın yasadıgı vajınısmusun en agır cesıdı
Vajinismus Türleri ve Cinsel soğukluk (Cinsel isteksizlik)

buda turlerının olduguna kanıttır

mutlaka tedavı olması gerekıyor ama ben zannetmıyorumkı bu dogumundada gerceklesın bu durum

doğrudur canım kadınların derdi bitiyomu ki, olsa bi dert olmasa bi dert doğurmak bi dert....
yalnız ben ilk kez duydum bu durumu arada vajinismus konularına giriyorum hep yeni evli ya kızlarımız o yüzden çakamadım durumu kendi adıma

ilk evliliğinizde vajinimus nedeniyle ayrılmışsınız.tedavi olmayı denemeişsiniz.ii cesaret tedavi olmadan ikinci evlilik ve hamilelik.vajinismus olup hamile olanı çok gördüm ama sonrasında tedavi olarak atlattılar.garip bi durum.yani garip olan vajinismus değil ha tedavi olmadan ikinci evliliğe kalkmanız

ben de ilk birkaç ay yaşadım vaji. hatta bu siteyle de sabit vajinismus başlığı sayesinde tanıştım, o başlık sayesinde yendim. ancaakkk şu an hamileyim, 2-3 ay ilişki yaşamadık, şimdi yine zorlanmaya başladım :S unutmuşum herhalde :P ayrıca internette araştırırken görmüştüm ki tam ilişki olmadan da hamile kalınabiliyormuş.

Arkadaslar sıkıntım vardı paylaşdım ama daha kotu oldu psikolojim. İnternette bu kadar anlatabiliyoyorum tek tek nasıl anlatabilirim

Arkadaslar sıkıntım vardı paylaşdım ama daha kotu oldu psikolojim. İnternette bu kadar anlatabiliyoyorum tek tek nasıl anlatabilirim

tamam canım anladık onu
pekı sımdı bırlıktelık yasıyormusunuz?

evlendigim ilk zamanlar bende vajinusmustum ve bunu tedaviyle yendim.Sonra hamile kaldim hamile kaldigim donemde mide bulantilarim ve kokulara olan hassaslik yuzunden esimle birlikte olamadim.hele dogumuma yakin gittigim ozel hastanede drun yaptigi muayeneden sonra.normal dogum yapamicami cok iyi anladim.tabiki sezeryan oldum.kizim su anda 5 aylik daha yeni yeni alisiyorum esimle birlikte olmaya.cok uzattim ama basina gelmeyen bilemez bu durumu.

Back
X