ilk gebeliği sezeryan olup kaç yıl sonra normal dogum yaptınız??

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
merhana kızlar beni bilen bilir aranızda ilk gebeliğim 2015 yılında oldu n yazıkki sezeryan suan 2. ye hamişim eylül le denk geliyor doğumum drum aradan 2.5 yıl geçmesi lazım demişti konteolümde ama bi sorun olmadıgı sürece beklerim dedii acaba ilki sezeryan 2. si ni normal yapan arkadaslar normal olma sansı yokmu acaba dr kesin konuşmadı sizin tecrübeleriniz ndr ???

Benim 1. 2011 yılında sezeryan oldu su an 33 haftalik hamileyim normal dogumda hicbir sakinca yok dedi doktor

Tatlım ssvd diye bir grup var face de.
Oraya katıl. Inanır mısın 12 ay arayla ssvd yapan var. Yapanlar kendi hikayesini anlatiyor. Hem de orda sezeryandan sonra normal doğum yapacaklara bir sürü dosya halinde bilgi var. O dosyaları çıktı alıp defalarca okuyanlar var.
Hatta sezeryandan sonra evde doğum yapanlar var. Eve çağırıp evde ebe eşliğinde yapıyorlar. Anlatmamla olmaz git bak.

bbeğim cnm face vs kullanmıyorum goggle da bi arastırma yaptım bi kaç yerde okudumm ama yine de burdaki bayanlardada varmı die merak ettimmm..

Anladım canım. Benim de fake hesap zaten. Sırf böyle şeylerden haberdar olmak için açtım. Neyse. Eger istersen de ordaki güzel doğum hikayelerinden 5-10 tane kopyalayıp özel mesaj atarım sana. Herhalde sıkıntı olmaz.

ay at anam attt n olurrr hatta bu sayfayada at atki bnm gibi bayanlar varsaa okusun bilgilensinnn

erkesin baskısından sıkıldımyok kenddini zora koşma falan dr n derse onu yap gibii ben meyvemin olgunlaşmasını bekliyorummm

Yeni bi uygulama var. İlk sezaryenin ardından tam beş sene geçmişse, ikinci doğum normal yaptırılıyor. Devlet hastanelerinde mecburi olmuş bu kural. Özel hastaneler kaçınıyor bu durumdan ama yeni teşvikler var sanıyorum. Benim de hevesim var. ilk dogumum hiç istemediğim halde sezaryen oldu. Kızım 4,5 yasinda. Hikayesi olan hanımlar anlatın lütfen

Canım benim bi tanıdığım var sezeryanla doğum yaptı çocuk 5aylik falanken ikinciye hamile kaldı yakında doğum yapcak

Canım benim bi tanıdığım var sezeryanla doğum yaptı çocuk 5aylik falanken ikinciye hamile kaldı yakında doğum yapcak
ay o sene bile değill dr riske girmez sanırım dr u n demiş acabaaa

Benim doktorum 2 yıl yeterli dedi isyerinde bir arkadaşım da tam 20 ay sonra normal dogum yaptı özel hastanede

Arkadasim aradan 2 yil gecince sezeryandan sonra normal dogum yapti. Hersey de yolunda gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…