ilk gebeliğinizde kürtaj olduktan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız ?

hawa88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
20
0
36
Antalya
mrb arkadaşlar benim ilk gebeliğimde 2 buçuk aylıkken bebeğimin kalp atışlarının durmasından dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım ve üzerinden 7 ay geçti korunmadığımız halde hamile kalamadım ama bu ay biraz ümitliyim çünkü adetim 5 gün gecikti yarın kan testi yaptırcam bakalım inşallh hamileyimdir :23:

ilk gebeliğimi ocak ayının 5 inde sonlandırmak zorunda kalmıştık aşırı kanama sebebiyle...ikinci gebeliğim şu an devam ediyor 11. haftanın içindeyim şu an...

mrb arkadaşlar benim ilk gebeliğimde 2 buçuk aylıkken bebeğimin kalp atışlarının durmasından dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım ve üzerinden 7 ay geçti korunmadığımız halde hamile kalamadım ama bu ay biraz ümitliyim çünkü adetim 5 gün gecikti yarın kan testi yaptırcam bakalım inşallh hamileyimdir :23:

canım bende ilk hamileliğim senin gibi 2 aylıkken kalp atışları durmuştu kürtaj oldum sonraa 3. ayımda hamile kaldımmm.inş sende hamilesindirr kafaa takmaa benim ozaman oldu hamileliğim ikisindede.hayırlısı olsun senin için

canım bende ilk hamileliğim senin gibi 2 aylıkken kalp atışları durmuştu kürtaj oldum sonraa 3. ayımda hamile kaldımmm.inş sende hamilesindirr kafaa takmaa benim ozaman oldu hamileliğim ikisindede.hayırlısı olsun senin için

inşallah canım yaa sağol :34:

mrb hawacımm bende 19 nisanda 2 aylık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum,adet olana kadar korundum.haftaya 2.adetim var ama umudum yok çünkü yumurtam büyümüş ama çatlayamadan kist olmuş.okuduğuma göre mayısta günün geçmiş,ne durumdasın şu an?bebiş var mı?

mrb hawacımm bende 19 nisanda 2 aylık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum,adet olana kadar korundum.haftaya 2.adetim var ama umudum yok çünkü yumurtam büyümüş ama çatlayamadan kist olmuş.okuduğuma göre mayısta günün geçmiş,ne durumdasın şu an?bebiş var mı?

malesef canım belki hamileyimdir diye ümit ettim test yaptırdım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi yani adet oldum inşallah bu ay hamile kalırım :44:

soğan kürü die bi kür var canım yumurtalık rahatsızlıklarına iyi geliyomuş yan etkiside yokmuş denemekten zarar gelmez die düşünüyorum deneyenlerin çoğu hamile kalmayı başarmış :52: bende deniycem bu kürü bakalım faydasını görürüm inşallah sanada tavsiye ederim bakarsın tutar tekrardan hamile kalırız :34:

soğan kürünü denediğim ilk ay hamile kaldım çok mutluyum :52: bebek isteyen arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim

Back
X