• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kürtajdan sonra beta HCG ne zaman düşer ne zaman hamile kalınabilir

gullltanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
56
12
3
24
Kızlar merhabalar ben kürtaj olalı 2 ay olacak bir hafta sonra, kürtajdan sonra adetimde gayet düzenli geldi doktor bir adet dönemi geçtikten sonra korunma her an hamile kalabilirsin dedi ilk ay korundum bu ay hiç korunmadık dün test yaptığımda pozitif çıktı iki kere denedim ikisindede aynıydı sizce beta HCG sıfırlanmamışmıdır yoksa hamile olabilirmiyim adetime 1 hafta var şuanda inşallah hamileyimdir lütfen geri dönüş yapabilirmisiniz bu tarz bir durumla karşılaştınızmı🥲🥲🙏🏻🙏🏻

İnşallah bugün sağlık ocağına kan verdim sonucunu bekliyorum ama beta HCG değeri yenimi yükselmiş yoksa kürtajdan sonra sıfırlanmamışmı onu nasıl anlicam bilmiyorum 😐
Parça kalmadığı sürece hemen sıfırlanıyor zaten. Ben hamileyken 46bindi bebek gittikten 1 hafta sonra 250ye düştü sonra kan vermedim ama o kalan değerde en geç 1 haftada düşmüştür. Eski bebekten kalması 2 ayda imkansız regli de olmuşsunuz

Parça kalmadığı sürece hemen sıfırlanıyor zaten. Ben hamileyken 46bindi bebek gittikten 1 hafta sonra 250ye düştü sonra kan vermedim ama o kalan değerde en geç 1 haftada düşmüştür. Eski bebekten kalması 2 ayda imkansız regli de olmuşsunuz
Öylemi oluyo ben internette bakınca aylarca düşmeyebiliyo diye umutsuzluğa kapılmıştım çok teşşekür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

kürtajdan/düşükten sonra regl olunca hcg sıfırlanmış oluyor. bende düşükten sonra 1 kere regl olup hamile kalmıştım çok şükür
umarım hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler :)

Back
X