İlk gebelik muayenesi ne zaman olmali

Edda19

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
77
21
38
32
Merhabalar
Son adet tarihim 15 ağustos duzenli bir adet dongum var 15 eylulde regl olmayinca ertesi gun yani 16 eylulde test yaptim pozitif cikti kan verdim ayni gun beta 67 cikti tekrar ayin 20 eylulde tekrar beta 375 cikti suan 23 eylul yarin icin kadin doguma randevum var acaba cok mu erken gitmek icin yada gitsem kese gorunur mu beklemelimiyim gitmelimiyim bilemedim ne zmn gitmek daha iyi olur yardimci olur musunuz 🙏

Tebrik ederim🥰
Bence erken. Benim doktorum 6000 sonrası gelmemi istemişti. O zaman bile karından değil vajinadan göründü.

Merhabalar
Son adet tarihim 15 ağustos duzenli bir adet dongum var 15 eylulde regl olmayinca ertesi gun yani 16 eylulde test yaptim pozitif cikti kan verdim ayni gun beta 67 cikti tekrar ayin 20 eylulde tekrar beta 375 cikti suan 23 eylul yarin icin kadin doguma randevum var acaba cok mu erken gitmek icin yada gitsem kese gorunur mu beklemelimiyim gitmelimiyim bilemedim ne zmn gitmek daha iyi olur yardimci olur musunuz 🙏
23 değilde 25 26 gibi gitsen daha iyi olurdu canım kese görünürdü karından

Çok erken ben betayı 1764 gördükten sonra 1 hafta daha bekleyip öyle gittim 6+3 idi vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk. Sizin değerinizde muhtemelen kese de görünmez

Çok erken ben betayı 1764 gördükten sonra 1 hafta daha bekleyip öyle gittim 6+3 idi vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk. Sizin değerinizde muhtemelen kese de görünmez
Vajinal ultrason nasıl oluyor

Dun biraz kahverengi lekelenmem oldu cok telas ettim bugun sabah cok sukur bisey kalmamisti ama yinede gittim doktora karindan ultrasyonla bakti ve minik kesem gorundu cok sukur degerime bakmadi ama 375 olan degerim ,,4 gun onceydi muhtemelen suan dahq yuksek kese gorundugune gore 🧿❤️🤗🤗🙏🙏

Dun biraz kahverengi lekelenmem oldu cok telas ettim bugun sabah cok sukur bisey kalmamisti ama yinede gittim doktora karindan ultrasyonla bakti ve minik kesem gorundu cok sukur degerime bakmadi ama 375 olan degerim ,,4 gun onceydi muhtemelen suan dahq yuksek kese gorundugune gore 🧿❤️🤗🤗🙏🙏
Daha da yükselmiştir o zaman canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda kalp atışını da duyarsın inşallah. Progestan falan verdi mi lekelenmen için ?

Yani aslında tedirgin olacak pek bir şey yok doktor derin nefes al diyor o kadar 😂 ama tabi seni kaygılandıracak bir şey ise doktora muhakkak söyle karından baksın
Vajinismus tedavisi olduğum doktoruma devam ediyorum zaten durumu bildiğinden biraz daha rahat olurum
😄

Merhabalar
Benimde son adet 16 Ağustos. Ben 29una aldım randevu

Back
X