İlk gebelik sorunsalı 👋

hilalozdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
15
0
1
24
Merhabalar arkadaşlar. 2.5 ay önce düşük yaptım ve hâlâ adet olmadım. Ara ara test yapıyorum ve pozitif çıkan testim çok. Nedeni nedir bilemedim 🤔 var mı böyle bir durum yaşayan??

Durumunuzu takip eden bir doktor yok mu? 2.5 ay onceki dusugun hala testte cikmiyor olmasi lazım.

Durumumu takip eden doktorum var fakat kese daha oluşmadan kanamam geldiği için doktorum beni kontrole bile cagirmadi tekrar adet olunca gelirsin dedi doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten birde testler sürekli böyle olunca kafam çok karıştı

Merhaba tekrar kısa sürede hamile kalmış olabilirmisiniz ? Siz ihtimal vermiyormusunuz ..🥹benim arkadaşım tam 4 düşük yaptı 5. Ye hamile Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin sadece kendisi de 2,5-3 ay içinde hemen hamile kalıyordu her defasında kürtaj olmuştu bence kan verin varsa da yoksa da hayırlısı 🙏🏼

Hic dusuk tecrübem yok ama bildigim kadariyla bu kadar surede hcg'nin sifirlanmis olmasi gerekirdi. Siz bence aile hekiminize gidip bir gebelik testi yaptırın birkac gun arayla, dusus yaşanıyor mu bi gözleyin. Belki de yine hamilesinizdir?

İhtimal tabiki var istiyorum da zaten ama adet düzensizliği olduğu için tedavi görüyordum bu testler iyice yıprattı beni bir pozitif bir negatif derken😞 geçen ay kan testi verdim en son negatift çıkmıştı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲

Hic dusuk tecrübem yok ama bildigim kadariyla bu kadar surede hcg'nin sifirlanmis olmasi gerekirdi. Siz bence aile hekiminize gidip bir gebelik testi yaptırın birkac gun arayla, dusus yaşanıyor mu bi gözleyin. Belki de yine hamilesinizdir?
Pazartesi gidicem inşallah vardır 🙂ama kan testine giderken hep korkarak gidiyorum negatif çıkar diye

Merhabalar arkadaşlar. 2.5 ay önce düşük yaptım ve hâlâ adet olmadım. Ara ara test yapıyorum ve pozitif çıkan testim çok. Nedeni nedir bilemedim 🤔 var mı böyle bir durum yaşayan??
Bebeginiz ne kadarlıktı düşükte ?
Eger kese oluşmadan atldysa bu kimyasal gebeliktir zaten ki 2 bucuk aydan simdiye kadar coktan sıfırlanırdi degeriniz.
Tekrardan hamile olma ihtimaliniz olabilirmi ?
Reglnz duzenli mi normalde

Bu testi bugün yaptım mesela ...

Eklentiler

• IMG_20230328_123049.webp
    IMG_20230328_123049.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 31
Bebeginiz ne kadarlıktı düşükte ?
Eger kese oluşmadan atldysa bu kimyasal gebeliktir zaten ki 2 bucuk aydan simdiye kadar coktan sıfırlanırdi degeriniz.
Tekrardan hamile olma ihtimaliniz olabilirmi ?
Reglnz duzenli mi normalde
Reglm hiç düzenli olmadı desem yeridir. Evlendikten sonra biraz düzene girmeye başladı günü gününe olmasada en azından her ay oldum. Bekarken hep ilaçlarla olurdum normalde 2 ayda bir falan

Reglm hiç düzenli olmadı desem yeridir. Evlendikten sonra biraz düzene girmeye başladı günü gününe olmasada en azından her ay oldum. Bekarken hep ilaçlarla olurdum normalde 2 ayda bir falan
Hm peki yaptiginiz gebelik testinde negatif olan varmi ?
en son yaptiginiz test pozitifmiydi

Hemen çıkıyor ama o kadar silik ki her defasında eşimle tartışıyoruz ben var görüyorum diyorum o yok diyor ve 5-10 dk içinde bu hale geliyor test
Reglnz duzensiz oldugu icin gec dollenme olmustur buyuk ihtimal ondan silik çıkıyordur
KAn testi verin bence hemen yarın acilde hem önleminizi de alms olursunuz🐥

Özele gitmem gerekiyor burda devletin acılı beta HCG bakmıyor kadın doğum doktorumuz var oraya gidin diyorlar maalesef 😄
kız gidip midem bulanyor cok rahatszm falan desen kan tahlili yaparlar zaten sorarlar evlmsnz diye he desen beta hcg de yapyolar bence

Back
X