ilk gebelik testim bakar misiniizz

ZEYCANIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
756
113
63
Merhaba kızlar bugün hayatimda ilk kez test yapiyorum çift çizgi cikti ama hic tecrubem yok kime ne sorcagimi bilemiyorum.

Lutfen bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_20141223_100538.webp
    IMG_20141223_100538.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 228
Tebrikler hamilesinizzz :) simdi bir saglik ocagina veya hastaneye gidip b hcg testi yaptirabilirsiniz hamilelik testinin kanda dogrulanmasidir. Hayirli olsun :) darisi bizlere insallah

İnşallah inşallah darisi tüm isteyenlereve bekleyenlere oolsun.çok dua ettim çok bekledim ama nasipmis :)
Bu sabah kan verdik öğleden sonra da o cikacakmis :)

Hayırlı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin, büyük ihtimalle 400 civarı bhcg çikacak hihi:)

Aminn inşallah Allah razi olsun :)
:)
İnşallah kesin sonuç da da hayirlisi cikar.
Size de kolay saglijli doğum nasip etsin rabbim ;))

İyi geceler kızlar bugün Dr.a gittik 5 haftalık olmuşuz.kese göründü iki hafta sonrada kalp atislarini duycaz iinşallah birde folik asit verdi
Çok şükür herşey yolunda rabbim tüm bekleyenlre de nasip eylesin kimseyi aratmasin inşallah

İyi geceler kızlar bugün Dr.a gittik 5 haftalık olmuşuz.kese göründü iki hafta sonrada kalp atislarini duycaz iinşallah birde folik asit verdi
Çok şükür herşey yolunda rabbim tüm bekleyenlre de nasip eylesin kimseyi aratmasin inşallah
hayırlı olsun canım ne zamandır bekliyordun?hamile kalmak için bir şey uyguladınmı?

Çok teşekkür ederim canim tam 3 senelik evliyim
İki sene olacak korunmayali.benim sorunum iliskiydi ondan bu kadar geç geldi belki de nasip birde evliyken iki defa kpssye girdim.en sonunda puanim iyi geldi zihnim rahatladi sanirim.
Ama hersey nasip

Sizde var mi canim

Oh oh ne güzel, Allah tamamına erdirsin inşallah, kalp atışlarını duyunca çok heyecanlanacaksınız var ya :):)

Evet canim dua ediyoruz sabirla bekliyoruz :)
Senin dogum bizden onceymis Rabbim sizinkini de saglikla kucaginiza elmayi nasip eylesin n:))

Back
X