Aminn inşallah Allah razi olsun :)
:)
İnşallah kesin sonuç da da hayirlisi cikar.
Size de kolay saglijli doğum nasip etsin rabbim)
Hayırlı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin, büyük ihtimalle 400 civarı bhcg çikacak hihi:)
Baya hamilelikten ölüyormuşsun haha:):) Hadi hayırlı olsun kese bile görülebilir :):)Beta HCG 1000 cikti canim.yarin kadim doğuma gidiyoruz. Neler yapcam bilmiyorum çok mutluyum :)
Beta HCG 1000 cikti canim.yarin kadim doğuma gidiyoruz. Neler yapcam bilmiyorum çok mutluyum :)
Yazarsın bize yarın :):) Eşinle git olur mu :):)Aminn kizlaer Allah razi olsun :)
Yarini merak ediyorum bende ilk heyecanlarim :)
hayırlı olsun canım ne zamandır bekliyordun?hamile kalmak için bir şey uyguladınmı?İyi geceler kızlar bugün Dr.a gittik 5 haftalık olmuşuz.kese göründü iki hafta sonrada kalp atislarini duycaz iinşallah birde folik asit verdi
Çok şükür herşey yolunda rabbim tüm bekleyenlre de nasip eylesin kimseyi aratmasin inşallah
Oh oh ne güzel, Allah tamamına erdirsin inşallah, kalp atışlarını duyunca çok heyecanlanacaksınız var ya :):)İyi geceler kızlar bugün Dr.a gittik 5 haftalık olmuşuz.kese göründü iki hafta sonrada kalp atislarini duycaz iinşallah birde folik asit verdi
Çok şükür herşey yolunda rabbim tüm bekleyenlre de nasip eylesin kimseyi aratmasin inşallah
Amin inşallah bizim 5 ayımız bitti, aklına takılan bir şey olursa özelden yazarsın :):)Evet canim dua ediyoruz sabirla bekliyoruz :)
Senin dogum bizden onceymis Rabbim sizinkini de saglikla kucaginiza elmayi nasip eylesin n:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?