Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla dünden beri her yere yazdım burda saatlerce yazı okudum ama insan ister istemez endişe yapıyor ilk kürtaj daha mı riskli acaba40 ya da 45 gune kadar normal, bir sey olmaz endise etmeyin
Yoo hic alakasi yok. Kurtaj artik rahim icininkazima seklinde degil, vakumla bosaltma seklinde yapiliyor. O yuzden rahim duvari zarar gormuyorValla dünden beri her yere yazdım burda saatlerce yazı okudum ama insan ister istemez endişe yapıyor ilk kürtaj daha mı riskli acaba
Adet olmadan gebelik yaşanır mı acaba 35 gün oldu kürtaj olalı40 ya da 45 gune kadar normal, bir sey olmaz endise etmeyin
48.gunde oldum kist oluşmuş 45 günü bulursa bi kontrole gidinArkadaşlar ilk gebelikte kürtaj olup her hangi bi komplikasyon, yan etki yaşayan var mı? Kürtaj olalı 36 gün geçti hala regli olmadım
Ben 50.günde adet oldum. Sonraki iki adetm düzenszdi daha sonra her şey normalde döndü. Benm de ilk gebeliğimdi korkma bişi olmaz inşallahArkadaşlar ilk gebelikte kürtaj olup her hangi bi komplikasyon, yan etki yaşayan var mı? Kürtaj olalı 36 gün geçti hala regli olmadım
Sağolun hepinizBen 50.günde adet oldum. Sonraki iki adetm düzenszdi daha sonra her şey normalde döndü. Benm de ilk gebeliğimdi korkma bişi olmaz inşallah
Hiç problem değil pıhtı da gelebilir endişelenme rahmin güzelce temizlenirSağolun hepinizBunu yazdıktan ertesi gün oldum yoğun ve uzun sürdü ama şükür
Kürtajdan sonra akıntılar uzun mu surdu? Brnde kistten korkuyorum henüz 34 gün oldu adet olmadım ama ılk 2 hafta ara kanamalar az mıktrarda. 3ncu haftaya ya kadar lekeler devam etti bugun bıle koyu sarı akıntı geldı tuvalette peceteye anlamıyorum bu akıntılar nezaöana kadar devam edıcek48.gunde oldum kist oluşmuş 45 günü bulursa bi kontrole gidin
Evet köyü sarı akintim oldu fitil yazdı doktorum sonra afet olmadım gittim kist olmus 4.5 cmKürtajdan sonra akıntılar uzun mu surdu? Brnde kistten korkuyorum henüz 34 gün oldu adet olmadım ama ılk 2 hafta ara kanamalar az mıktrarda. 3ncu haftaya ya kadar lekeler devam etti bugun bıle koyu sarı akıntı geldı tuvalette peceteye anlamıyorum bu akıntılar nezaöana kadar devam edıcek