ilk gece agrısı lütfen yardımcı olun

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
selam arkadaşlar 4 günlük evliyim lütfen yardım edin ilk gece eşim tam içime girmedi sadece kızlık bozuldu acıdan sancıdan yapamadık tam giremedik ilişkiye ve dün tekrar denedik bi kaç kez agrılar sancılar yanma hissi bıçak saplıo gibi agrı ve tamamen rahmim açılmadı kasıyorum kendimi olmuyor lütfen bi tavsiyeede bulunun acıyı hissetmemem rahatlatıcı azda olsa agrıyı kesici hafifleyici birşeyler söyleyin cidden psikolojim bozulucak gibi kendimi eksik hissediyorum eşim son derece anlayışlı ama ben onun ihtiyacını karşılayamıo gibi kötü hissediorum çok feci aşırı agrılarım var ne yapabilirim :KK43:

selam arkadaşlar 4 günlük evliyim lütfen yardım edin ilk gece eşim tam içime girmedi sadece kızlık bozuldu acıdan sancıdan yapamadık tam giremedik ilişkiye ve dün tekrar denedik bi kaç kez agrılar sancılar yanma hissi bıçak saplıo gibi agrı ve tamamen rahmim açılmadı kasıyorum kendimi olmuyor lütfen bi tavsiyeede bulunun acıyı hissetmemem rahatlatıcı azda olsa agrıyı kesici hafifleyici birşeyler söyleyin cidden psikolojim bozulucak gibi kendimi eksik hissediyorum eşim son derece anlayışlı ama ben onun ihtiyacını karşılayamıo gibi kötü hissediorum çok feci aşırı agrılarım var ne yapabilirim :KK43:
İlişki anında kendini rahat bırak zor olan aşamayı gecmissin birkaç ilişkide hepsi geçecektir kayganlastirmak için yağ önerebilirim zeytinyağı vajinaya surersen ilişkiden önce acını azaltır

Cnm öncelikle allah mutluluklar versin öncelikle kendini sıkma rahat bırak ve hemen girmeye çalışmasın ilk önce seni gevsetsin sonra ilişkiye girin zamanla çalışacaksın moralini bozma hepimizin başından geçti

kendini olsun olsun diye kasarsan hiç olmaz. zaten ilk sefer acıtıyor hatta korkman için söylemiyorum vücut buna alışana kadar ilk bi kaç sefer acıması azalarak devam ediyor. sadece ön hazırlık devresini biraz daha uzun tutun sen biraz daha gevşe eşinde anlayışlı biriymiş seni korkutmadan yavaş yavaş yapmaya çalışın. dediğim gibi hemen ilk seferde delilercesine zevk alarak canın acımadan olan bişi değil zaten zamanla alışıyorsun. sadece rahat bırak kendini canım acıyacak diye şartlanarak gitme yatağa canım acımasın diye de gitme sadece kendini eşinin kollarına bırak hiçbişi düşünme :KK15:

Ben ilk zamanlar rahat girsin diye vajinama krem sürmüştüm. Ama normal kremler yakar, sakın sürma. Ben mavi bepanthene krem sürdüm. Bu su bazlı olduğu için hiç acıtmıyor. Bir de okey kayganlaştırıcıda kullanabilirsin. İlk zamanlarda ilişkide acı duyman normal. Zamanla alışacaksın hatta kremlere falanda gerek kalmayacak

valla yok sinek ısırığı kadar yok hiç acımıyo diyorlardı etrafımda ilk bir kaç denemede mutlaka bir acı yanma oluyor ama arkadaşların dediği gibi kendini kasmayaya çalış kafana ne kadar takarsan o kadar kasılırsın. Kendini de suçlu hissetme sakın önemli kısmı gitmiş zaten bundan sonra eşinle ön sevişmeyi biraz uzun tutun sen de gevşemeye bak bir süre sonra artık ilişkinin farkına varırsın sende zevk alırsın. Kadın olmak zor valla

Kendini kastigin icin aciyor olmasın sakin? Kasma kendini, ön sevismeyi uzun tutun. Rahat olun.. O zaman agri falan kalmaz

En zoru atlatıldı zaten. Benim de öyle oldu bi kaç gün ara verin sadece okşama ile tatmin olun. Kendini hazır hissettiğin de ilişki olur. Kafana takma:KK66:

işin olayını çözdük sagolun arkdaşlar azda olsa acımadan yapmanın yöntemini bulduk kocam sagolsun :KK52::21:

Bekar bir hanım kız olarak merak ettim. İlerde bana da lazım olur belki.
bebegim kasmıcakmıssın kendini burdaki kocanın rolü önemli bebegim romantik bi ortam oluşturdu mumlar falan bebe yagıyla masaj yaptı heryerime sonrası hiç acımadı :d daha tam ileri gidemedik ama yavaş yavaş acelemiz yok :KK70: öküz birini seçme sakın sana tavsiyem çok dikkat et öküz olursa koca çok canın acıoo çokkk :KK70: ilk gece ki acılarımdan biliorum kocam öküz olsaydı kesin hastanelik olurdum :KK70:

bebegim kasmıcakmıssın kendini burdaki kocanın rolü önemli bebegim romantik bi ortam oluşturdu mumlar falan bebe yagıyla masaj yaptı heryerime sonrası hiç acımadı :d daha tam ileri gidemedik ama yavaş yavaş acelemiz yok :KK70: öküz birini seçme sakın sana tavsiyem çok dikkat et öküz olursa koca çok canın acıoo çokkk :KK70: ilk gece ki acılarımdan biliorum kocam öküz olsaydı kesin hastanelik olurdum :KK70:
Hahah, tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim canım. Yazdım aklımın bir köşesine :p senin adına da sevindim ayrıca :)

X