- 9 Haziran 2025
- 1
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevgihaliloglu
Herkese merhaba sizinle bir konu konuşmak istiyorum burdaki konuları her zaman üye değilken okuyordum şimdi üye olmam gerekti öncelikle ablalarım kardeşlerim ben 98 liyim bir hafta önce sevdiğim kişiyle evlendim ilk gece yorgunduk diye bişey yaşamadık ikinci gece yaşadık ve ben çok rahattım asıl olay da benden bir damla bile kan gelmedi eşim de böyle olunca niye kan gelmediğini sorguladı bende bilmiyorum dedim kendisi de biraz takıntılılıdır 4 5 gündür sorun yok diyor ama bana karşı hal ve hareketleri değişti doktor mevzusunu açtı bir kere tamam gidelim dedim sonradan ona da yanaşmadı ben kendimden eminim biriyle ilişki yaşamış olsaydım da söylerdim açık açık kimseyi kandırmaya hakkım da yok üç dört kere daha ilişki yaşandı ve yine hiçbirinde gelmedi aramız şu an limoni benim de aklıma takıldı sonradan hem hiç zorlanmadım hemde gelmemesi ayrıca iki gün sonra kayınvalidem arayıp ima ederek sordu eşim de kemın geldiğini belirtti orda da utandım başına böyle bişey gelmiş olan var mı anneme bile bahsedemedim bana inanmayıp böyle tavır alması zoruma gitti biraz internetten normal mi diye araştırdım kan gelmemesini normal olduğunu gördüm ama eşim anlamak istemiyor siz olsanız napardınız ondan gizli mi hastaneye gidip
kanıtlasam
kanıtlasam