Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi bakalım aklınızdaki soruları ve bilmek istedikleriniz paylaşın. Böylelikle ilk gece korkusu ve sorunları çözelim. Bilinen yanlışları da düzeltelim. Umarım birilerinin ilk gecesi rahat ve iyi geçer
Aynen yil 2025. Ilk gece korkusu varsa da ne yaşandigini bilmemekten kaynakli olmaz genelde. Ne sacma sapan konu deneyimlerinizi anlatin filan vajinismustan bahsediyorsak o da zaten millet seksini anlatinca gecen bisey degildir.
Aynen yil 2025. Ilk gece korkusu varsa da ne yaşandigini bilmemekten kaynakli olmaz genelde. Ne sacma sapan konu deneyimlerinizi anlatin filan vajinismustan bahsediyorsak o da zaten millet seksini anlatinca gecen bisey degildir.
Birinin ilk gece deneyimi ile ilgili konu başlığını gördüm ordan yola çıkarak bu başlığı açtım. Kimsenin deneyiminlerini paylasmaya zorlamiyoruz .Sadece sorularına cevap verebiliriz olay bu. Yıl 2025 halen kayganlastirici bilemeyen ilk gece deneyimi kötü geçip tranvalar yaşayan insanlar var herkes sizin ya da bizim gibi bilgili değil Böyle tranvalar sonucu vajinismustuda tetikliyor.
Eski vajinusmusluyum öncesinde herkesten çok rahat olduğunu dinleyip bilmeme rağmen yaşamıştım bu sorunu ondan yazdım neyse çok bilenlermişiz o yüzden yazmayayım daha fazla .
Eski vajinusmusluyum öncesinde herkesten çok rahat olduğunu dinleyip bilmeme rağmen yaşamıştım bu sorunu ondan yazdım neyse çok bilenlermişiz o yüzden yazmayayım daha fazla .
Öncelikle çok geçmiş olsunVajinismus daha ileri boyutu ve tedavi isteyen bir durum. Bu başlığın amacı sadece soru cevap. Merak edilen ve bu konuda sorulmak istenen soruları cevaplamak amaç. Bu başlık altında vajinismus gibi rahatsızlığa çözüm bulmayı amaçlamiyoruz. İlişki öncesindeki durumdan bahsetmek ve nerelerden kaçınıp neler yapmamalıyızdir. Ayrıca vajinismus rahatsızlığıda ilişki esnasında kaslarin istemsiz kasılmasına bağlı olarak ilişkinin tamamlanamaması veya oldukça ağrılı, acılı bir şekilde gerçekleşmesi durumu. Biz öncesinden bahsediyoruz.