İlk gece kanaması?!

Caretaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
384
111
103
30
Kızlar ya biz 2-3 gün yavaş yavaş ilerleyerek tam birleşme yaşadık. Ama hiç kanamam olmadı. Millet öyle anlatıyor ki kan gövdeyi götürür sanıyorsun! Ama bende hiç olmadı sadece sonrasında wc gidince peçetede çok azıcık pembelik gördüm. Normal midir hiç kanama olmaması? Eşimin hiç umrunda değil ama ben merak ediyorum sebebini

Bende de aynı şey oldu, lavaboya gittiğimde ve peçetede gördüm; normal merak etme. Hatta küçük de bir sır vereyim mi? İlk ilişkide de olmadı, birkaç ilişkiden sonra. Ha öyle kan gövdeyi götürüyor diye duyduklarına da inanma, adam kesmiyorlar sonuçta Tamam herkesin bünyesi bir değil az gelen var hiç gelmeyen çok gelen ama öyle regl gibi kan da bekleme.

Benim zarım sanırım kalındı o yüzden baya kanamıştı ilk 4 gün kanama sürmüştü günlük ped işe yaramamıştı. Bende devamlı kanıyor diye çok korkmuştum ama sonra kendi kendine geçti. Herkesin yapısı farklı oluyor kanamasın daha iyi bence

Elbette normal yani zaten cok zorlanan Bi ilişki değilse (hoyrat tarzda) olmaması dogal olan. Kişiye göre değişiyormus. Ben ilk ilişkiden sonra hemen sonra danısayım dedim doktora sebep bu değildi de cinsellikle ilgili bilgisisliğimi yenmek için=) o da bunlar normal seyler benim de gelmedi =)

Bu kişiden kişiye değişiyor bazı kadınlar kızlık zarı kalın olduğu için zor yırtılıyor koyu kırmızı kan geliyor bazılarınınki pıt diye açılıp hafif pembe oluyor. Mesela ben bir hafta boyunca her ilişki sonrasında koyu kırmızı kanama yaşadım ama arkadasım tek ilişkide halletti

Bende ilk gün sadece ona odaklanmistim sürekli başka şeylere odaklanamayip oldumu bittimi geldimi kan diye baktım yoktu sonra niye gelmedi falan dedim ayağa kalktım ki kan olmuş yatak falan filan devir çok kötü eşin sana güveniyorsa sorun etmiyorsa sende etme

Annem demişti ki ilk gece evimize gittik arkamızdan da halası benim halam falan geldi neden diyorum bende diyo, yan odaya geçtiler oturdular bize de önceden anahtarı almışlar gelip yer yatağı koymuşlar yatağın üzerine de beyaz bir bez dikilmiş bir sinirim bozuldu ki diyor yok demiş gitsinler ben bu şekilde yapamam demiş. Babam da diğer odaya gitmiş gidin siz falan demiş işte, halası falan annemin kolunu sıkıp niye korktuğun bişey mi var biz bekliyoruz bu kanı ya olacak ya olacak demişler. Korkudan bi de ispat olsun diye yapıp verdik kan da iyi ki geldi diyor. Yani gelmeyedebilirdi o zaman ne olacaktı. Ki evlendiği aile sülalecek sosyetik sayılacak şekilde yaşayan insanlar. Yani şok oldum diyor ben nereye düştüm kimlerin gelini olmuşum diye diyor. Öyle doğu kökenli falanda değiller bildiğin akdeniz kendisi de babam tarafı da. Ben evlendiğimde de kesim kesti kimse peşinden gitmeyecek diye. Kimseyi göndermedi peşimden. Kime ne yani özel birşey bu.

Malesef öyle insanlar var canım.. 2000 yılında bir akrabam evlendi ilk gecenin ertesi günü mahaleye ip astilar ipde bebek elbiseleri ve kanlı bez vardı... hiç unutmuyorum bunlar ne dedim büyükler cevap vermedi.. büyüyünce anladım ne olduğunu...

Puh onlara

Çok normal benim de 15/20 gün sonra bilmem kaçıncı ilişkiden sonra tuvalette peçeteye iki üç damla bişey gelmişti.6 yıl oldu evleneli daha bir kere sormuş yada merak etmiş değildir eşim.Çok şanslısınız,mutlu bir ömür diliyorum.

Kızlar bilgisi olan yazabilir mi? Bir yakınım yeni evlendi ve Salı günü ilk iliski olmuş bugun Cumartesi az az da olsa kanama devam ediyormuş. Bu normal mi? Ilk iliskiden sonra kac gün kanama olması normal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…