İlk gece korkusu

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
36
Merhaba kizlar 31 agustosta dugunum var fakat ben ilk geceden cok korkuyorum nasil olucak ve bir erkegin yaninda ciplak kalmaya utaniyorum nolur yardim edinn :KK43:

Merhaba kizlar 31 agustosta dugunum var fakat ben ilk geceden cok korkuyorum nasil olucak ve bir erkegin yaninda ciplak kalmaya utaniyorum nolur yardim edinn :KK43:
Canim benim korkulacak hicbir sey yok ben 3 sene once evlendim ve de hic korkmadim utanmadim da sen kendini esine birak :KK66:

Ama hayatimda ilk defa bi erkegin karsisinda ciplak kalcam sadece biraz kapali gecelikle ciksam olur mu ki
Herkes canim esinin karsisinda ciplak kalicak o da senin karsinda oyle olacagi icin utanamana gerek yok hem de kapali gecelik giysen neye yarar ben ilk gece basta namaz kilmistik(gelinligimle zor olmustu ama) sonra dusa girdik dantelli gecelik giymistim ayiptir soylemesi esim o geceligi yirtmisti

Herkes canim esinin karsisinda ciplak kalicak o da senin karsinda oyle olacagi icin utanamana gerek yok hem de kapali gecelik giysen neye yarar ben ilk gece basta namaz kilmistik(gelinligimle zor olmustu ama) sonra dusa girdik dantelli gecelik giymistim ayiptir soylemesi esim o geceligi yirtmisti
Gelinliginle nasil namaz kildin mi basortusu olmadana ama sanirim kapalisin hahahhah nasil yirtti geceligi ya

Gelinliginle nasil namaz kildin mi basortusu olmadana ama sanirim kapalisin hahahhah nasil yirtti geceligi ya
Her seyi acik acik soyliyim esimde sadece camasirlar bende de gecelik vardi basta o beni yataga atmisti sonra ustume cikti cikarmaya calisti geceligimi cikaramadi yirtti atti kenara sonra bende onu soydum bende basta gulme krizi tuttu bi sure sonra gecti her seyi oyle yaptik

Her seyi acik acik soyliyim esimde sadece camasirlar bende de gecelik vardi basta o beni yataga atmisti sonra ustume cikti cikarmaya calisti geceligimi cikaramadi yirtti atti kenara sonra bende onu soydum bende basta gulme krizi tuttu bi sure sonra gecti her seyi oyle yaptik
Yaaa hayir yataga atma falan olmasin nolur ama o esime kalan bisey ve de nasil yapicak onu kucagini falan mi alicak

Işığı kapattırmayı düşünüyorum ben gece lambası az da olsa iş görür. Ayrıca bir yerde 2-3 saat önce sakinleştirici alın diye okumuştum.
Eşiyle nişanlılık döneminde birbirine alışanlar az da olsa bu sorun karşısında rahatlardır fakat ben onu toplasam 10 kez görmemişimdir ayrı şehirlerde olunca buluşmak zor oluyor ve daha alışamadım ona :/

İlkler her zaman heyecanlıdır. Seksin iki tarafın da keyif aldığı bir aktivite olduğunu kafanızdan çıkarmayın, keyif almaktan, bunu istemekten korkmayın. Çok zevk alarak yaptığınız bir şey düşünün şimdi, ya da yemeye doyamadığınız bir yiyecek, o zevkin belki de yüz kat fazlasını alacaksınız. Hem sevdiğiniz adama yaşattıracak hem de siz yaşayacaksınız. Bunun için elbette heyecanlanmanız normal, fakat korkmayın lütfen.
10 sefer gördüğünüz biriyle evlenmek çok daha korkutucu olabilir, umarım çok mutlu olursunuz.

Şimdi böyle korkuyorsunuz ediyorsunuz bilemme öyle yapmasın bilmem böyle yapmasın diye bıde evlendıkten 1 ay sonra yazın bakalım neler dıyeceksınız :))

Benimde düğünüm pazartesi inşallah . Biz nişanlımla haftada bir görüşüyorduk ama bu geceyi de sabırla bekledik , korkacak bişey yok , zevk almaya bak , kendini eşine bırak , başlarda bende korkuyordum sonra aştım o korkumu çünkü neden korktuğumun cevabını bulamadım :KK56: neyse görücü usulü bir evlilik ve konuştuk uzun uzun alıştırdı beni , şimdi ise evlenmeyi bekliyoruz:oops:

Ben anlamıyorum ya yok ışığı kapatalım, yok çıplak kalamam... Yani çıplak olmadan nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? :KK70: Utanacağınız erkekle neden evleniyorsunuz? İnsan sevdiğini arzular, arzulamadığınız erkeklerle de evlenmeyin bence.

canım hala buralarda mısın bilmiyorum ama bu konu daha önceki başlıklarda çok konuşuldu edildi. sana naçizane bir tavsiye. gerçi görücü usulu olmuş sizin ki ama tek mesele ilk gece eşinin yanında çıplak kalmansa sorun değil. ilk başta utangıçlık oluyor ama bundan sonrasında alışıyorsun :))

sakın ama sakın evli kuzen, arkadaş vb. tavsiyesine uyma. şöyle ki, mesela arkadaşın eşiyle evlenmeden önce eşinin sevememiştir. veya belki sevmiştir ama ilk gecesinde eşi insan gibi yaklaşmamıştır ona.. dolaysıyla onun ilk gecesi kötü geçmiştir. bunu da sana yansıtacaktır ister istemez. ve haliyle sende de korku oluşacaktır. sen iyisi mi önce nişanlı iyi tanıyor muyum diye kendi kendine sor. iyi huylu, anlayışlı biriyse ve imam veya resmi nikah kıymışsanız cinsellik konularını konuşmanızı tavsiye ediyorum. böyle böyle utangaçlık atılıyor. mesela eminim onun da kafasında bir sürü soru vardır. senin de aynı zamanda. çok duyuyorum düğün gecesine kadar nasıl korunmaları gerektiğini dahi konuşmayan nişanlı çiftleri. mesela doğum kontrol hapları mı kullanacaksın. veya kondomla mı korunucaksınız (ki ilk gecede kesinlikle tavsiye etmem). veya düğün gecesi adet tarihine mi denk geliyor. nişanlın bunu biliyor mu gibi gibi... eğer konuşmadıysanız bu konularla başlayabilirsiniz. devamı da her türlü geliyor zaten :))

X