ilk gece korunup korunmama sorunsalı

missadangel

Hedef 68
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
679
4.109
113
35
kızlar 3 ay sonra düğünüm var nişanlım ilk gece prezervatif kullanmaya pek yanaşmıyor ilk geceden hamile kalınmaz diyor ama belli bir oranda risk var öyle değil mi? kafam çok karıştı doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım

Korunmadığın her an risk var canim, eğer hemen bebek istemiyorsanız korunmalisiniz.o korunmazsa sen korun ama keşke erkekler korunsa da bizim hormonlar rahat etse

Nişanlın çok bilgiliymis gerçekten :) polikistik over hastasi olmasina ragmen ilk gece hamile kalan arkadaşım var :D

Bebek istemiyorsaniz korunun. Yok olsa da olur olmasa da olur modundaysaniz aynen devam.

Nişanlın çok bilgiliymis gerçekten :) polikistik over hastasi olmasina ragmen ilk gece hamile kalan arkadaşım var :KK70:

Bebek istemiyorsaniz korunun. Yok olsa da olur olmasa da olur modundaysaniz aynen devam.
hadi yaa :KK48:
kendisine kalsa ilk geceden istiyo bebeyi de ben hemen istemiyorum neyse teşekkür ederim yapacağımı bilirim ben ona :KK70:

Arkadaşım evliliğinin 9.ayında bebek sahibi oldu.
Evlenme çağına gelmiş insanların korunma yöntemlerini biraz araştırmasını sonra konuşması mümkün olsa keske.
Prezervatif ile istemeyebiliyorlar ilk ilişki tecrübesini ama hap yada aylık iğneler ile siz korunmayı teklif edin.

Arkadaşım evliliğinin 9.ayında bebek sahibi oldu.
Evlenme çağına gelmiş insanların korunma yöntemlerini biraz araştırmasını sonra konuşması mümkün olsa keske.
Prezervatif ile istemeyebiliyorlar ilk ilişki tecrübesini ama hap yada aylık iğneler ile siz korunmayı teklif edin.
teşekkür ederim cevabın için canım

Back
X