- 10 Ekim 2021
- 1.679
- 3.158
- 83
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Size inanmayan bir adamla ömür geçirmeyin zaten, hatta bunu dert eden bir adamla ömür geçirmeyin, siz tek bir zarla kıymetli yahut kıymetsiz değilsiniz, lütfen mutlulugunuza odaklanınYa bakiremolduğuna inanmazsa
Bana neden yukseldınız sımdı bire bir kelimeleri hatırlamadım, hatırladıgım kadarıyla yazdım, dr u merak ediyorsanız ozelde yazayım bıldgım kadarıyla burda reklam sayıldıgından ızın verılmıyorHangi doktor bu soyleyin de gitmeyelim ihtiyaç hasıl olursa, "patlamak" öyle mi? Ne kadar kaba. Ayrıca benim kan gelmedi hanımefendi, ne ilişki esnasında, ne sonrasinda temizlenirken, ne oldu Allah beni yaratırken eksik mi yaratmış? Insanlari yalan yanlis bilgilerle strese sokmayın.
Ben yanlış bi bilgi vermedimHangi doktor bu soyleyin de gitmeyelim ihtiyaç hasıl olursa, "patlamak" öyle mi? Ne kadar kaba. Ayrıca benim kan gelmedi hanımefendi, ne ilişki esnasında, ne sonrasinda temizlenirken, ne oldu Allah beni yaratırken eksik mi yaratmış? Insanlari yalan yanlis bilgilerle strese sokmayın.
Kizlik zarar patlamasi diye bi terim kullandiysa doktor olmayabilir o arkadas. Ramazan topu degil bu
Çok korkuyorum yine de. Ya sorgulanırsam diyeSize inanmayan bir adamla ömür geçirmeyin zaten, hatta bunu dert eden bir adamla ömür geçirmeyin, siz tek bir zarla kıymetli yahut kıymetsiz değilsiniz, lütfen mutlulugunuza odaklanın ❤
Sana degıl cnm bana dedi onu)Ben yanlış bi bilgi vermedim
Verseniz de farketmez. Kizlik zarlari cesit cesit. Ille de sizin deyimle patlayacak diye bisey yok. Ilk geceden kan gelecek diye bisey yok. Bende 4. seferde gelmişti. Biraz arastirin kizlik zarı tuilerie diyeBana neden yukseldınız sımdı bire bir kelimeleri hatırlamadım, hatırladıgım kadarıyla yazdım, dr u merak ediyorsanız ozelde yazayım bıldgım kadarıyla burda reklam sayıldıgından ızın verılmıyor
Size yükseldim çünkü gerçekten araştırmadan, tek bir doktorun(!) lafiyla burada insanlara yanlis bilgiler aktariyorsunuz, bu kızcağız ilk gece kanamasa, eşi olacak adam da az kötü davransa, kizcagiz kendini savunamasa ve kötü seyler yaşasa nasil alacaksiniz bu vebali? Emin olmadiginiz bilgileri vermeyin bu platformda rica ediyorum.Bana neden yukseldınız sımdı bire bir kelimeleri hatırlamadım, hatırladıgım kadarıyla yazdım, dr u merak ediyorsanız ozelde yazayım bıldgım kadarıyla burda reklam sayıldıgından ızın verılmıyor
Nasıl biriyle evleniyosunuz ki siz?Çok korkuyorum yine de. Ya sorgulanırsam diye
Yok oyle bi doktorSize yükseldim çünkü gerçekten araştırmadan, tek bir doktorun(!) lafiyla burada insanlara yanlis bilgiler aktariyorsunuz, bu kızcağız ilk gece kanamasa, eşi olacak adam da az kötü davransa, kizcagiz kendini savunamasa ve kötü seyler yaşasa nasil alacaksiniz bu vebali? Emin olmadiginiz bilgileri vermeyin bu platformda rica ediyorum.
Size demedim zaten, baska bir hanimefendinin mesajini alıntıladım.Ben yanlış bi bilgi vermedim
TamamSize demedim zaten, baska bir hanimefendinin mesajini alıntıladım.
Kızın bi yakınlaşması var yakınlaşma sonrası bozuk para büyüklüğünde kanama oluyor ve nişanlısına anlatmamış, nişanlısına sadece bakireyim demişSize yükseldim çünkü gerçekten araştırmadan, tek bir doktorun(!) lafiyla burada insanlara yanlis bilgiler aktariyorsunuz, bu kızcağız ilk gece kanamasa, eşi olacak adam da az kötü davransa, kizcagiz kendini savunamasa ve kötü seyler yaşasa nasil alacaksiniz bu vebali? Emin olmadiginiz bilgileri vermeyin bu platformda rica ediyorum.
Evet arastırmak gerek bnde bılmıyordum pardon, yanlıs bilgi vermek istemem dr agzıyla dedımdıSize yükseldim çünkü gerçekten araştırmadan, tek bir doktorun(!) lafiyla burada insanlara yanlis bilgiler aktariyorsunuz, bu kızcağız ilk gece kanamasa, eşi olacak adam da az kötü davransa, kizcagiz kendini savunamasa ve kötü seyler yaşasa nasil alacaksiniz bu vebali? Emin olmadiginiz bilgileri vermeyin bu platformda rica ediyorum.
Sorgulanirsaniz, oturtun yaniniza internete girin okuyun okutun ve sonrasinda da "cehenneme kadar yolun var" diyip cekin gidin, bunu sorgulayan adamla ömür geçmez. Hatta hic araştırmayın bile direkt çekip gidin. Once siz kendinize kiymet vereceksiniz ki baskalari sizi kiymetli görsün.Çok korkuyorum yine de. Ya sorgulanırsam diye
Evet anlatmak istemedimKızın bi yakınlaşması var yakınlaşma sonrası bozuk para büyüklüğünde kanama oluyor ve nişanlısına anlatmamış, nişanlısına sadece bakireyim demiş
Bilemem ben geçmişi, olabilir yalan söylemiş, bu onların problemi, ben diger hanimefendiye "kesinlikle kanar" dedigi icin verdim o cevabi. Diger türlü hanimefendinin soyledigi yalan nişanlısı ve onun arasindaki sorunKızın bi yakınlaşması var yakınlaşma sonrası bozuk para büyüklüğünde kanama oluyor ve nişanlısına anlatmamış, nişanlısına sadece bakireyim demiş
Bence de (=Yok oyle bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?