- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.207
- 118
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Hangi kafalardan ? İnsanların hayata bakış açıları birbirinden farklı oluyor. Onu da geçtim zina 7 büyük günahtan biri bu bile beni bu kafada tutmaya yetiyor.Çıkın artık bu kafalardan. Yeter yahu.
Kalbim cok hızlı atıyordudan sonra kalp krizimi gecirdim diye de sormanıda beklerm.Zamanında bir olay başıma gelmişti. Ben bunu hep kendim yaptım diye yazdım ama yanlış biriyle yanlış şeyler yaşadım.
Yakınlaştık ve bana hunharca davrandı. Elini orama sokmadı ve cinsel birliktelik olmadı. Ama biraz sert dokundu ama asla içime bişi girmedi. Sert okşadı diyebilirim.
Adetimin son zamanıydı ama kahverengi geliyordu kan gelmiyordu. Olaydan sonra Ben de daha sonrasında saatler sonra kendimi temizlediğimde ufak bi parça kan geldiğini gördüm.
Psikolojim alt üst oldu. Ben cinsel birliktelik bile gerçekleşmeden bozuldum sandım. Kendisiylede bi daha görüşmedim bana ben bişi yapmadım o öyle kolay bozulan bişi değil dedi ama ben psikolojik olarak mahvoldum burada bile konu açarken sanki önceden bunu kendim yapmışım gibi yazdım. Bunu yazarken bile kalbim çok hızlı atıyor ve utanıyorum allah belamı versin diyorum.
Acaba bozuldum mu bilmiyorum. Ertesi günü oramda ciddi yanma vardı. Bi cok kişiye farklı şekilde anlatarak özellikle evli arkadaşlarıma acaba bozuldu mı diye sordum ama herkes hayır öyle şey olmaz dedi.
Sizin fikriniz nedir? Ben mahvoldum çünkü. Şimdi sözlüyüm 2-3 hafta sonra da nişan kesicez. Müstakbel nişanlım bu durumu bilmiyor ama ben evlendiğimde onun yüzüne bakamamaktan çok korkuyorum
Sizce sorunu günah işlemiş olmak mı bu arkadasın?Hangi kafalardan ? İnsanların hayata bakış açıları birbirinden farklı oluyor. Onu da geçtim zina 7 büyük günahtan biri bu bile beni bu kafada tutmaya yetiyor.
Farkındaysanız ben bu arkadaştan bahsetmedim yorumuma başka biri çıkın artık bu kafadan yazmış. Ona cevap verdim benim için günah olması uzak durmami gerektiren bir etkenSizce sorunu günah işlemiş olmak mı bu arkadasın?
Gümletti resmenBöyle mi patlıyomuş?
O zman konu sahibesinin sorusuna yönelik verdiğinz cvpta cok gereksz olmus. Allahla bi hesaplasması yok siz en bakire benm ben ilk kocamla sevistm bide üste eski sevgilin evliyken gelir kocana söylerse ne yapacaksn gbi imalarda bulunmussunuz…Farkındaysanız ben bu arkadaştan bahsetmedim yorumuma başka biri çıkın artık bu kafadan yazmış. Ona cevap verdim benim için günah olması uzak durmami gerektiren bir etken
Bi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Yok yawww öyle miymişBi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Bomba gbi patlamak suretyle her yeri kan gölüne ceviriyomuşYok yawww öyle miymiş
Zaten endiseli birine, anladigi an aile evinin kapisina koyar demek ne kadar dogru ? Konu sahibi sizin dogrunuzu sormuyor farkindaysaniz.Farkındaysanız ben bu arkadaştan bahsetmedim yorumuma başka biri çıkın artık bu kafadan yazmış. Ona cevap verdim benim için günah olması uzak durmami gerektiren bir etken
Bide Allahtan günahtan korkuyormus.. tehhh kafanada sıkarlar diye korkutsaydı tam olurmuş..Zaten endiseli birine, anladigi an aile evinin kapisina koyar demek ne kadar dogru ? Konu sahibi sizin dogrunuzu sormuyor farkindaysaniz.
Dnsldnwlsnak ay çok güldüm Allah affetsin ahahahdbhadbajsbshBomba gbi patlamak suretyle her yeri kan gölüne ceviriyomuşsuan anladm ki boşanmış olmama ragmen ben halen bakireyim
Teşekkür ederimHayır bozulmamistir, son kararım
Burada küfür edilmesi yasak ama küfürden daha beter laflar duyuluyoBide Allahtan günahtan korkuyormus.. tehhh kafanada sıkarlar diye korkutsaydı tam olurmuş..
Tutucu biriyimdir cinsel anlamlarda ama kalkıpta kendini övmek,zaten korkudan sacmalayan daha ilişki yasamadan kızlık zarının zedelenmeyeceğini bilmeyen birinede ooo ben ilk gocamla sevistim sen pohu yedin bu korkuyla düğününde burnundan gelir demek ne alaka aacaba
Anlamıyor. Karşılıklı güven ilişksi bunlar. İki damla kana bu kadar anlam yüklemeyinİlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Diyelim ki kan gelmedi, karşı taraf bekareti nasıl anlıyor
Şuraya yazana kadr bı googledan baksan böyle laflarda duymazsın..Burada küfür edilmesi yasak ama küfürden daha beter laflar duyuluyo
o kendini övmeye odaklanmış, konu sahibiyle konuyla alakası yokBide Allahtan günahtan korkuyormus.. tehhh kafanada sıkarlar diye korkutsaydı tam olurmuş..
Tutucu biriyimdir cinsel anlamlarda ama kalkıpta kendini övmek,zaten korkudan sacmalayan daha ilişki yasamadan kızlık zarının zedelenmeyeceğini bilmeyen birinede ooo ben ilk gocamla sevistim sen pohu yedin bu korkuyla düğününde burnundan gelir demek ne alaka aacaba
Kutsal bakirelik bazıları için övünülecek bir durum.o kendini övmeye odaklanmış, konu sahibiyle konuyla alakası yok
onu zaten belirtmiş, senin bozulmuş olma ihtimalin mi var oo z.çtın havalarındaKutsal bakirelik bazıları için övünülecek bir durum.
Yine aynı replik geliyo aklıma Allah kahretmesin “ben hiç günah yapmadım”o kendini övmeye odaklanmış, konu sahibiyle konuyla alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?