İlk gece

Benim problemim zaten şuan bir şeyi oraya dokundurup içeri ittirmek. Penis aparat parmak aynı şey benim için. Sizin vajibismus belki falelı bi şeydir benimki farklıdır. Benim durumumda olan insanların önerisini istedim ben. Bana da siz anormal geliyorsunuz mesela, aparatı sokma cesaretiniz varsa nasıl penise cesarerinşz yok penis bin kat iyi aparattan
Şuan saçmalıyosunuz doktorların kullandığı yöntemi ne hadsizlikle kötülüyorsunuz? Siz doktor kadar iyi biliyorsanız buyrun girin ilişkiye! Dilatörü kendi kontrolünüzde yavaş yavaş nefes ala vere yapıypsunz zaten birden pat diye sokmuyosunuz! Neyse sizin gibi cahil birine daha fazla laf anlatmak istemiyorum

Sizin gibi davrananlar yüzünfen insanlar aşamıyor bence zaten onu anladım. Üç gün diyorum aparata koş ya da napıyorsan yap moduna gürşyorsunuz. Zaten şuan korkusu olan birinin penis kdar aparats da korkusu vardır değil mi? Aparatı sokma cesaretim olsa penisi hay hay olur zaten
Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum sizin dediğiniz şeye bak aman banane ne yaparsanız yapın oturun bekleyin

Aparatsız öneri yok mu yani? Benim gibi ilk gece yaşayamayan herkes aparata mı koşmuş? İllaki bi hafta ikş hafta içinde aparatsız şuysuz buysuz başka bir yöntemle yenenlerde vardıe
Aparatsız önerim var benim dediğim pelvik taban rehabilitasyonuna giderseniz halledersiniz. Penisi dokunduramıyorum demişsiniz aparat öneriyorlar hayret bir şey

Benim problemim zaten şuan bir şeyi oraya dokundurup içeri ittirmek. Penis aparat parmak aynı şey benim için. Sizin vajibismus belki falelı bi şeydir benimki farklıdır. Benim durumumda olan insanların önerisini istedim ben. Bana da siz anormal geliyorsunuz mesela, aparatı sokma cesaretiniz varsa nasıl penise cesarerinşz yok penis bin kat iyi aparattan

Bu söylediklerinize bakarak ileri derece vajinismhs olduğunuzu düşünüyorum. Bazıları sokuyor da girmiyor çünkü acil destek alın

Aparatsız önerim var benim dediğim pelvik taban rehabilitasyonuna giderseniz halledersiniz. Penisi dokunduramıyorum demişsiniz aparat öneriyorlar hayret bir şey
Vajinismus olanların çoğu zaten bir şey dokunduramıyor ben de öyleydim. Vajinismus tedavisinde önemli olan beyni ikna etmek. Oraya bir şeyin girdiğini görünce beyin ikna oluyor. Çoğu doktor aparat uygulatıyor kontrollü bir şekilde. Neden önermeyeyim vajinismus tedavisinde en etkili yöntemken.?

Bu söylediklerinize bakarak ileri derece vajinismhs olduğunuzu düşünüyorum. Bazıları sokuyor da girmiyor çünkü acil destek alın
Vajinismusun olayı tamamen beyinde bitiyor ordaki kasları beyinden gelen refleks ile istemsizce kasıyorsun. Biri gözüne parmak sokmaya çalışşsa istemsizce kapatırsın değil mi? Ama beynini oraya KONTROLLÜ bir şekilde canını acıtmayarak bir aparat sokarsan acımadığına beynin ikna olacak. O yüzden doktor kontrolünde aparat yapmak en kalıcı çözümü

Dokunduramıtorum değil sert bir şekilde de dokundurup sürtüyorum ama içeri girişine cesaret edemiyorum ama 5 gün oldı tüm bunlarla tanışalı bir penisi bile ilk kez dokunduruyorum yani o yüzfen benimki yavaş yavaş hallolur mu diye düşündüm kulak çubuğu denedim sizler aparat diyince bakyım neymiş dedim o ince tani ama sıkıntısız ilk denememde acısız iekilde onu da soktum. Nasıl ileri derece vajinismus oluyorum acaba ?

O bazıları ilk ğç gecede herhakde sokmamıştır di mi? İlk üç gecede sokacak kadar cesareti olan biri zaten vajinismus değildir. Ama aylar sonra o ilerlemeye gelmişse bülemem

Vajinismus olanların çoğu zaten bir şey dokunduramıyor ben de öyleydim. Vajinismus tedavisinde önemli olan beyni ikna etmek. Oraya bir şeyin girdiğini görünce beyin ikna oluyor. Çoğu doktor aparat uygulatıyor kontrollü bir şekilde. Neden önermeyeyim vajinismus tedavisinde en etkili yöntemken.?
Bende diyorum ki ben dokundurabişiyorum penisi de dokundurabişiyorum sert iekilde büle ama içime sokmaya cesaret edemiyorum muhtemelen insanların anlattığı çok kan gelevek kızlar zarı yırtılınca çok scı çekilecek muhabbeti yüzünfen cesarer edemedim sokmaya ama bildiğim kadarıyla vajinismus olanlar ilk geceler dokunulmasına dahi izin vermiyorlar bırak sürtünmeyi eliyle dokunmaya dahi izin vermiyorlar. Ha bende vakinismus olabilir bu ayıp değil günah değil ama ben 5 gündür durumum bu derlen arkadaşın ileri derece vajinismus demesi de sadece moral bozuyor yani neye göre ileri mesela . kaç kadın ilk gece hemen mutluluk içinde süper bür şekülde tek seferdeilişkiye gieitor. Eğer insanların yüzde 90ı bu şekilde hiç deneyimi olmadan ilk gece hemen rahat eahat içine alıyorsa o zaman helal olsun onlara ne diyim ben vajinismusum o Aman hemde işeri derece

Vajinismusun olayı tamamen beyinde bitiyor ordaki kasları beyinden gelen refleks ile istemsizce kasıyorsun. Biri gözüne parmak sokmaya çalışşsa istemsizce kapatırsın değil mi? Ama beynini oraya KONTROLLÜ bir şekilde canını acıtmayarak bir aparat sokarsan acımadığına beynin ikna olacak. O yüzden doktor kontrolünde aparat yapmak en kalıcı çözümü
Evet haklı olabilirsiniz ben bir şey demedim aparat konusuna zaten ama sadece belki benim öylr bir durum değildir aparatsız da doğru pozisyonla bi kaç denemeyle belki oşabişecek bir durum demek istedim . Çünkü 5 gün oldu evleneli toplamda 3 kez falan deneyebildik. Gerçekten kadınalrın öoğu ilk gece hemen ilk denemede yapabiliyor mu? Eğer çyleyse o zamam haklısınız bende sıkıntı var hemen tedaviye başlarım aparattan ziyade direkt doktora gideirm ayıp değil

Evet haklı olabilirsiniz ben bir şey demedim aparat konusuna zaten ama sadece belki benim öylr bir durum değildir aparatsız da doğru pozisyonla bi kaç denemeyle belki oşabişecek bir durum demek istedim . Çünkü 5 gün oldu evleneli toplamda 3 kez falan deneyebildik. Gerçekten kadınalrın öoğu ilk gece hemen ilk denemede yapabiliyor mu? Eğer çyleyse o zamam haklısınız bende sıkıntı var hemen tedaviye başlarım aparattan ziyade direkt doktora gideirm ayıp değil
Ama evlenmeden önce ilişki yaşamamış sürtünme vs gibi yakınlaşmalar yaşamamış bir kadının ilk gece oo çok basit diyip hemen içine aldığını çok sanmıyorum. Ya da ben yanılıyorum bilemedim

İlk önce psikoterapi sonrasında aparat kullanılıyor. Burada direk aparat ile başlayıp aparat bittikten sonra hala aynı sıkıntıyı çekenler var. Üstelik fizyoterapistler aparatı vajina yapısına uygun olmadığı için önermiyor

Benim bir sürü arkadaşım ilk geceden yapamadı yani bazıları kendi kendine atlatabiliyor fakat giriş izni veremediğinizi söylüyorsunuz demek ki destek almanız gerek. Destek almanın kötü bir tarafı yok bence. Rahatsızlanınca hemen doktora koşuyoruz da psikolojik durumlarda neden hep erteleme içerisindeyiz. Üstelik vajinismus erteleme durumudur. Bi bakarsınız 1 hafta olmus aylar olmus, seneler olmus. 20 yıllık hastalae var hala gecmesini bekliyorlar. Bu yüzden destek almak şart. Fatma akan topbaş sayfasını inceleyin. Kadincaterapi sayfası var günde yüzlerce kadın bu problemi aşıyor. Demek ki destek alarak çok kolay bir şekilde atlatılabilir

Neden araştırmaya bu kadar uzağız bilmiyorum.. artık ülkemizde çok konforlu tedavi yöntemleri var iken yok aparat sokun, yok kulak çubuğu. Yeni evlenmişsin kıy parana git bir fizyoterapiste. Vajina çevresine elektrotlar yerleştirerek sana nasıl gevşeyeceğini öğretiyorlar. Cinsel terapi ile birlikte bunu uyguluyorlar. Vajinana bir şeyler sokmaya çalışmıyorlar çünkü vajinanın gevşemeye ihtiyacı var. Stres anında kasılıyor. Sen kasların o şekilde evde aparat sokmaya çalışırsan canın yanar. İlk önce cinsel terapi, sonra kas kontrolünü öğren zaten hemencecik penis ile yaparsın. Verdiğim sayfaları inceledin mi?

Ama evlenmeden önce ilişki yaşamamış sürtünme vs gibi yakınlaşmalar yaşamamış bir kadının ilk gece oo çok basit diyip hemen içine aldığını çok sanmıyorum. Ya da ben yanılıyorum bilemedim
Yanılıyorsunuz benim eşimden önce hiç erkek arkadaşım dahi olmadı sizin dediğiniz gibi oo çok basit diyip hemen içinize almıyoruz aynı şeyleri bende yaşadım ama ilk gün olmasını kafamda şartlamıştım ve eşime dedimki ben bağırsamda ne yaparsam yapıyım olsun bitsin sen bana bakma durma dedim öylede oldu hiç lazer epilasyona falan gitmedinizmi yada kulağınızı deldirmedinizmi onun gibi bişey bir anlık,bunun çok normal bişey olduğunu düşünün ilk kez siz yaşamayacaksınız sonuçta

Benim bir sürü arkadaşım ilk geceden yapamadı yani bazıları kendi kendine atlatabiliyor fakat giriş izni veremediğinizi söylüyorsunuz demek ki destek almanız gerek. Destek almanın kötü bir tarafı yok bence. Rahatsızlanınca hemen doktora koşuyoruz da psikolojik durumlarda neden hep erteleme içerisindeyiz. Üstelik vajinismus erteleme durumudur. Bi bakarsınız 1 hafta olmus aylar olmus, seneler olmus. 20 yıllık hastalae var hala gecmesini bekliyorlar. Bu yüzden destek almak şart. Fatma akan topbaş sayfasını inceleyin. Kadincaterapi sayfası var günde yüzlerce kadın bu problemi aşıyor. Demek ki destek alarak çok kolay bir şekilde atlatılabilir
Ypk ben destek almaktan yanayım zaten ben burnum kanasa hemen doktorda biten biriyim onlar bana güven veriyor çünkğ hatta doktor öneridi istemişim yuksrıda. Benim tepkim hemen aparat al başla diyenlere 5 günde. Belki aparat benim için daha zor bir şeydir ve bende travma yaratacaktır daha fazl korkutacaktır. Belki aparattan önce kendi kendime ya da doktor yardımıyla ya da bi kaç denemeyle aşabilirim direkt aparat olauına girersem gözümde olu daja fazla büyüyebilir . Kolauca atlatabilecekken daha kötü duruma düşmek istemiyorum

Back
X