O ne bicim geri zekali kocan varmis oyle ayrica 3 ayda ne hamileligi ya sana boyle birseyden bosanmak isteyebilecek adamdan ne bebegi yapiyorsun sen ?
Pislik herif hem 3 ay yat kalk kizla ondan sonr ahmile birak simdide bosanmak iste bebegi aldirmak iste ustelik utanmadan ailene yetistir bunu.
Dogruca ilk isin o serefsiz koca musvettesi ve insanlik yoksunu ailesinin agzini kapatmak icin doktora gidiyorsun. Doktorda bir guzel muayene olup raporunu aliyorsun, muhtemelen doktor zar yapisini , zarin durup durmadigini, hatta ne zamandan beri olmadigini bile bilebilir diye dusunuyorum. Sonrada atarsin onlerine raporunu eger istedikleri bir zarsa alip baslarina calsinlar.
Beyinsiz yobazlar...
Sonrada acarsin davani bakarsin yoluna oyle karaktersiz haysiyetsiz herifden sana ne koca olur nede cocuguna baba. Madem senden suphesi varmis neden acaba ilk gece dert etmemis bunuda 3 ay boyunca seni kullanmis kullanmis ustelik prezervatif takacak kadar bile zevkine ara vermemis seni hamile biraktiktan sonra mi aklina gelmis birden namus davasi ?
Madem senden suphesi vardi neden senin gibi bir kadindan cocuk yapmaya kalkti.
Boylelerini varya hadim edeceksin yemin ederim hadim edip eline tutusturacaksin sonra gorecek dunyanin kac bucak oldugunu.