İlk gece..

Offfff bu erkekler hep namus abidesi zaten massalllahh. O degilde adam bide ailesine anlatmış bu ne cüret bu ne adiilikk !! Sen beni değil, ben seni bosuyorum deyip, çekip gitseydiniz keşke....

Valla tut kolundan hemen dojtora gidin doktor bakar soyler eanek diye sonra suratina tukur istesende bebegin yuzunu goremeyeceksin de bosa pisligi
Bunu ılk geceden sonra da soledım kendısıne. Hıcbır doktor kocasyla gıden kadına kızlıgı bozuksa bıle bozuk demezmıs etık deılmıs bu. Cınayet sebebı olabılırmıs. O yuzden esnek der gecermıs

C

cok dogru soluyorsun.. Arastırıyorum ama rapor falan almak o kadar kolay olmuyormus. Adlı bı olay olması gerekıomus tecavuz falan.

Nasil yaa adam bunu bahane ederek senden bosanmak istiyor, bence bir avukata danismalisin hemen.

3 aylik evlilik 12 haftalik bebek??? Ilk gece mi hamile kaldiniz yahu korunma diye bisey duymadiniz mi hic?
Eger konu gercekse adam evlendigine pisman olmus kan falan bahane, gercekten sorun edecek olsa bastan sorun ederdi cocuk ortaya cikinca degil.

Aynen onuda bahane etmis

Bnde bunu soluyorum 100 kadında 2 snde esnek olurmus bn o kdar sanslı olsaydım pıyangoyu tuttururdum dıo
Terbiyesiz herif. Sen hiç bişeyi dert etme böyle bi adamın yüzünü erken gördün ona dua et hiç vakit kaybetme aç davanı hakime de neden boşanmak istediğini bebeğini aldırmaya zorladığını söyle bak neler yapıyorlar o pisliğe

Kadın doğum uzmanına gidip bununla ilgili bi rapor alabilirsin. Yada aç okut esnek yapılı olabilme durumunu. Ama raporu aldığın Zaman bu yalan falan derse o Zaman onun istediği bi doktora gidebilirsin. Bebeğinden vazgeçme tabikide. 2 damla kan gelmedi diye böyle yapması ayrı bi cahillik. Erkek Ada'm yapar,kadın kendisini kocasına saklar. Hiç korkma sen, git doktora raporunu al. Boşanmak istemiyorsun, o Zaman nafaka ücretlerin baya bi iste zorla baya,gerekirse mahkeme de bunu delil olarak göster.

Aynen onuda bahane etmis

Yani sorun edecek adam hemen eder 3 ay yat kalk sonra aldir bosanalim kan goremedim, boyle sey mi olur. Bi de gitmis ailesine anlatmis, konu sahibinin yerinde olsam ben de onu rezil ederim arar oglunuz yapamiyor bana bahane buluyor derim :KK59:

bu konulardan bana fenalık geldi
basbas bağırıyor burda bir çok üye-yaşayan kişiler
herkesin zarı aynı değil
her zarda kanama yapacak değil
esnek zarlarda kanama olmaz
senin koca dediğin adama adam demem ben kusura bakma
herkes her haltı yiyeck sonra da gelip aa kan gelmedi hadi boşuyorum seni
madem kendine güveniyorsun,alırsın raporunu kapı gibi gidersin mahkemeye suratına atarsın!

Kadın doğum uzmanına gidip bununla ilgili bi rapor alabilirsin. Yada aç okut esnek yapılı olabilme durumunu. Ama raporu aldığın Zaman bu yalan falan derse o Zaman onun istediği bi doktora gidebilirsin. Bebeğinden vazgeçme tabikide. 2 damla kan gelmedi diye böyle yapması ayrı bi cahillik. Erkek Ada'm yapar,kadın kendisini kocasına saklar. Hiç korkma sen, git doktora raporunu al. Boşanmak istemiyorsun, o Zaman nafaka ücretlerin baya bi iste zorla baya,gerekirse mahkeme de bunu delil olarak göster.
Bu kızlık zarı muaynesını de her doktor yapmıyor sanırım yok mu acaba daha once muayene olmus ve esnek zar yapısına sahıp olan bayanlar?

Yani sorun edecek adam hemen eder 3 ay yat kalk sonra aldir bosanalim kan goremedim, boyle sey mi olur. Bi de gitmis ailesine anlatmis, konu sahibinin yerinde olsam ben de onu rezil ederim arar oglunuz yapamiyor bana bahane buluyor derim :KK59:

Hic o insanlarla yuz goz olmaya gerek yok adamlarda ar namus olsa boyle seyleri birbirlerine sorup anlatmazlar zaten.
Yaoacagi en guzel sey kadin avukat bulup davayi kendi acacak doktordan rapor alip yuzlerine atacak, cocuk icinde nafaka isteyecek ve ayrica maddi manevi tazminat davasi acacak cunku bu yenilir yutulur degil.

Back
X