İlk geceden korkumun sebebi bir tane değil :(

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
36
Kısmet olursa ağustos ayında düğünüm olacak ama bende ilk gece korkusu var. Ben iğneden bile çok korkarım canımın yanmasından çok korkuyorum Korkumun birinci sebebi bu yani cnm yanacak diye .... çevremde evli arkadaşlarım ilk gecenin acı verici bir şey olduğunu söyledi ve 4-5 aydır ilişkiye giriyoruz hala canım yanıyor diyen arkadaşları da duydukça çok korkuyorum. Erkek arkadaşımla bazen yakınlaşmalarımız oluyor aslında öpüşürken çok istiyorum ama tabi içeri girme olasılığı olmadığı için rahat rahat yakınlaşıyorum ama ilk gece içeri gireceğini bildiğim için kasılmaktan hatta vajinusmus olmaktan bile korkuyorum. Korkumun ikinci sebebi de şu... Daha doğrusu en büyük sebebi... Ya kan gelmezse .. esnek olursa.. ya da farkında olmadan bir şey olduysa... bi ara o bölgeme duş alırken su tutmuştum çok şiddetli gelmişti acımıştı... korkuyorum... bi ara denizde yüzerken birinin ayağı yanlışlıkla o bölgeme inmişti çok canım çok yanmıştı bu bahsettiğim iki durum da su da olduğu için anlayamadım :KK43: kan gelip gelmediğini.. bi de biz erkek arkadaşımla (şu an sözlüyüz tabi) bi ev kiralamıştık ve yakınlaşma olmuştu ve biraz ileri gittik ve o benle beraber olmak istedi (ondan ayrılırım diye korkuyor biraz hani öyle bir şey olursa beni bırakamaz düşüncesi vardı biraz) ben istemedim evlenmeden olmaz dedim hatta o kadar bile yakınlaşma niyetim yoktu yalnız kalınca şeytan dürtüyor tabi insanı... yanlışlıkla kaydı içime doğru girdi gibi oldu ve cnm çok acıdı ama çok girmedi hani yarım cm ya da 1 cm daha içeri girse olabilirdi belki ama tam girmedi gibi geldi bana ama benim cnm yandı ve baktım kan yoktu çok korktum ama sonra 5 dakika sonra nevresim takımının ucunda kurumuş kan lekesi vardı ve nevresim takımı desenliydi... benden mi geldi dedim olabilir dedi. devam edelim diye dedi tabi ama ben ağladım sonra baktım kurumuş gibi sanki eski gibiydi galiba eskiden kalma çarşafları değiştirmemişler sanırım diye düşündük ama içimde kurt düştü ve erkek arkadaşım senden gelmemiştir çok girmedi çünkü dedi... hem çarşafın uzağındaydı leke dedi ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse. senden gelme olasılığı çok çok düşük diyor bana da öyle geliyor ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse.. şimdi korkum daha da arttı keşke onunla yalnız kalmasaydım allah beni cezalandırdı sanırım diye düşünüyorum :KK43: çok korkuyorum ilk geceden yardım edin

Kısmet olursa ağustos ayında düğünüm olacak ama bende ilk gece korkusu var. Ben iğneden bile çok korkarım canımın yanmasından çok korkuyorum Korkumun birinci sebebi bu yani cnm yanacak diye .... çevremde evli arkadaşlarım ilk gecenin acı verici bir şey olduğunu söyledi ve 4-5 aydır ilişkiye giriyoruz hala canım yanıyor diyen arkadaşları da duydukça çok korkuyorum. Erkek arkadaşımla bazen yakınlaşmalarımız oluyor aslında öpüşürken çok istiyorum ama tabi içeri girme olasılığı olmadığı için rahat rahat yakınlaşıyorum ama ilk gece içeri gireceğini bildiğim için kasılmaktan hatta vajinusmus olmaktan bile korkuyorum. Korkumun ikinci sebebi de şu... Daha doğrusu en büyük sebebi... Ya kan gelmezse .. esnek olursa.. ya da farkında olmadan bir şey olduysa... bi ara o bölgeme duş alırken su tutmuştum çok şiddetli gelmişti acımıştı... korkuyorum... bi ara denizde yüzerken birinin ayağı yanlışlıkla o bölgeme inmişti çok canım çok yanmıştı bu bahsettiğim iki durum da su da olduğu için anlayamadım :KK43: kan gelip gelmediğini.. bi de biz erkek arkadaşımla (şu an sözlüyüz tabi) bi ev kiralamıştık ve yakınlaşma olmuştu ve biraz ileri gittik ve o benle beraber olmak istedi (ondan ayrılırım diye korkuyor biraz hani öyle bir şey olursa beni bırakamaz düşüncesi vardı biraz) ben istemedim evlenmeden olmaz dedim hatta o kadar bile yakınlaşma niyetim yoktu yalnız kalınca şeytan dürtüyor tabi insanı... yanlışlıkla kaydı içime doğru girdi gibi oldu ve cnm çok acıdı ama çok girmedi hani yarım cm ya da 1 cm daha içeri girse olabilirdi belki ama tam girmedi gibi geldi bana ama benim cnm yandı ve baktım kan yoktu çok korktum ama sonra 5 dakika sonra nevresim takımının ucunda kurumuş kan lekesi vardı ve nevresim takımı desenliydi... benden mi geldi dedim olabilir dedi. devam edelim diye dedi tabi ama ben ağladım sonra baktım kurumuş gibi sanki eski gibiydi galiba eskiden kalma çarşafları değiştirmemişler sanırım diye düşündük ama içimde kurt düştü ve erkek arkadaşım senden gelmemiştir çok girmedi çünkü dedi... hem çarşafın uzağındaydı leke dedi ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse. senden gelme olasılığı çok çok düşük diyor bana da öyle geliyor ama ya benden geldiyse ve ilk gece kan gelmezse.. şimdi korkum daha da arttı keşke onunla yalnız kalmasaydım allah beni cezalandırdı sanırım diye düşünüyorum :KK43: çok korkuyorum ilk geceden yardım edin
zaten yakinlasacaginiz kadar yakinlasmissiniz sozlunuzle hatta kan geldi gelmedi muhabbetine gelecek kadar yakinlasma.olmus . bu durumda ilk gece kan gelmesinin pek bi onemi var mi ? kimse simdiye kadar ilk gece agriyor diye olmemis o agridan korkmayin sizde olmezsiniz bence

zaten erkek arkadaşın senin ne olduğunu biliyor bu kadar tabulaşmasına da bu yüzden karşıyım yakınlaşmışsınız bile bu saatten sonra aynı adamla evlenceksen kan gelmiş gelmemiş ne önemi var? sonuç olarak işlevini yitiren bir deri parçasından bahsediyoruz ne olur bu kadar büyütmeyin artık. bu kadar büyüttüğünüz için ilk gece kasılması yaşıyorsunuz bırak gitsin. evet ilk gece tamamen içeri girme olduğunda biraz acıyacak belki 2 3 kez daha çok zevk alamayacaksın ama ondan sonra geçiyo tamam iğne yaptırmaktan bile korkuyosun ama iğne yaptırarak zamanla zevk almıyor insanlar bunu ilk acısı geçtikten sonra zevk alacağın sevdiğin adamla paylaşabileceğin en özel anın olarak düşünürsen bu kadar kasılıp vajinismus olcam diye psikoza sokmazsın kendini.

eğer kendini kasmazsan hiiç canın acımaz merak etme acıyo diyenlerde ya sağlıksal bir durum vardır yada kendilerini cok kastıkları içindir şimdiden bunları düşünüp en güzel zamanlarını zehir etme kendine

o kadar korkacak derecede acı olmuyor acıyor diyenlerin sağlık sorunları vs. olabilir kendini kasmayacaksın bunu da kendini eşine,olayın akışına bırakarak sağlarsın bide kafan rahat olacak sürekli kafanda acırsa,kan gelmezse,esnekse gibi gibi düşüncelerde yapmaya çalışırsan zorlanırsın.. Kaldı ki, olayı kısmen yaşamışsınız kan geldi gelmedi muhabbetine girdiyseniz bu onun için o kadar da önemli değildir. Yok illaki kafam rahatlasın diyorsan muayene ol

Bekaretin o gün bozulduysa öyle bir damla kan akmakla bitmez daha sonra wc gittiğinde peçeteye fln kan gelmesi lazım.
Ha bu kadar kanayacak kadar olmadıysa sadece zedelendiyse o zamanda carsafa bulaşmaz.
Kızlığın duruyor yerli yerinde meraklanma.

Caaanimmmm esim saolsun rahatlatmaya calisiyor ama yok bildigin aglamistim acidan sanirim cinsel organim dar aciyor
Hala çok acıyorsa kontrol amaçlı bir doktora görünsene, bu konuda bende çok sıkıntı yaşamıştım.Doktor muayenesinden sonra bırak dar olmayı neredeyse tamamen kapalı olduğu ögrendim. Tedavi ve sıfır sıkıntı :KK66:

Canım kendi kasarsan acır. Acimaz demicem. Beni çok korkutmuslardi ve kendimi çok kastım hatta ağladım. Ve cok acı çektim. Ilk gün olmadı zaten. Ikinci gün rahat bıraktım kendimi hiç kötü düşünmedim. O kadar da korkulacak bir acı değildi. Velhasıl ilk geceyi insanların sacmaliklari yüzünden eşimle kendime zehir etmiştim. .

kızlık zarı 7-8 cm içeride ve çarpmayla yada suyla falan yırtılacak ve kan gelecek birşey değil. hatta 7-8 cm (en az 5 cm) içeriye birşey girmediği sürece kızlık zarı yırtılmaz. ayrıca her zardan kan gelecek diye bir kural da yok. ve ayrıca ilk gece korkusuna da fazla takılma derim. fazla can acıtan birşey değil :KK66: hem ilk geceyi atlat daha hamilelik var doğum var. ay bu korku da hiçbişiymiş amma da abartmışım dersin. emin ol. hamileyken doktorun alttan muayenesi vs dersem hem iğrenç bir duygu hem de canını hiç olmadığı kadar yakan birşey. aman aman.

X