Ilk Geceniz

bende korkuyodum ama artık kormuyorum ya ne olcakki yani ACI BAZEN ZEVK VERİYOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oynaşmak çok güzel oluyorda ilerisi için bende kaygılıyım.. Birde nişanlıyım gerisini siz düşünün artık.. Ben ne yapacağım yaaa:sm_confused:

benım kadar korkak yoktur heralde 16 gun tatıl yaptım :) yıllık ızın :Roflol:
bekarlar korkulcak bısey yok kacmayın sakın hee yerimseniben
şimdıkı aklım olsa kacarmıyım hıc :1rolleyes: benden kacardı heralde:Roflol::Roflol:
:dance:

korkma dio herkes ama korkuom bende napimkafamçokkarıştıkorkununda ecele faydası yok hele bi o gün gelsinde seve seve katlanacaz :dance:

benim daha 14 ay var o geceme ondan biraz rahatım
ama ya gelip çatınca nolcak :1shok:
hem çok utanıyorum
hemde felaket korkuyorum kasılıyorum ben çünkü bide öle kalırsak
kim ayırcak doktora nası gitçez:sm_confused:
evlenmiyom nennn:mymeka:

Aman kizlar bosverin su korkuyu,asil dusunmeniz gereken cok daha onemli seyler var,ilk gece korkusu bir dakikada biter ama evlilik bir omur suruyor,insallah cok guzel evlilikler yaparsiniz ve mutlu olursunuz,bu devede kulak bile degil yormayin kafanizi,keyfinize bakin.

ay bende korkuorum ama heycanlada beklioruz wlla :1rolleyes:Hem söz verdi acıtmıcakk:sm_cool:Ama şu olayı bı atlatalımda sona o benden korksun jeyyarsırnaşık şey

İnsanın sevdigiyle birlikte olmasında korkulacak bişey olmadıgını düşünüyorum ama :asigim:

Merhaba Kizlarr En çok Korkmasi Gereken Benim Sanirim Yaa 9 Gün Kaldi Benim Düğünüme Yaa...allah Yardimcim Olsun Ne Diyeyim:)))) ürkek Bi Güvercin Gibi çok Komik Yaa...

kokrma canim..ama esinin seni rahatlatmasi sart..birde kasinti yapma kendine anin keyfini cikar..

Mrb kardelen;
Seneye benim düğünüm var niğdeye gelin olcam bi bakıma. Acaba beni niğde düğünleri hakkında bilgilendirimisin? İşte düğün mekanları, salonları varsa kır düğünü mekanlar yani herşey işte. Ekimde inşaallah nişanımız var ama ben niğdeyi bilmiyorum cvp yazarsan çok sevinirim.

Bana birisi niğde düğünlerini anlatabilirmi? Niğdedeki düğün salonlarını, mekanlarını, kır düğününü falan.Lütfen bekliyorum....

Bana birisi niğde düğünlerini anlatabilirmi? Niğdedeki düğün salonlarını, mekanlarını, kır düğününü falan.Lütfen bekliyorum....

Bunu Niğde kısmına da yazmıştım aslında ama buraya da yazayım ben bizim burda hiç kır düğünü görmedim. Salonda salonların güzelliğine göre düğünüde güzel oluyor tabi açık bikaç mekan var ama ben sana kapalı salonları tavsiye ederim eğer salonları ve tavsiye istersen özel msj atabilirim

bana msj çekmen yeterli olur çünkü konuları takip edemiyorum :)

1.5 ay sonra düğünüm var kızlar ve ben çook korkuyorum.daha doğrusu korkudan ziyade ne bileyim yaapsikolojim değişti resmen.çıtırlık gidiyor.eskisi gibi olmayacak.her kes o gece ne yapacağımızı biliyor.anne babamız bile.o günün ertesi günü nasıl bakacağım yüzlerine.utanırım ben.biliyorum doğanın kanunu ama.neyse fazla derinlere daldım.

Ay nesi var korkcak göbek atın evleniyorum diye :icecream: kasmak yok bundan sonra herşey serbest ehehe :sm_cool: benim düğüne de az kaldı 44 gözle bekliyorum yane.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…