Ilk Geceniz

kızlar benim korkum acı falanda değil ya benim korkum çok farklı beni kan tutuyo sadece kan görmek değil böyle birisi iç organlarıyla ilgili bi rahatsızlıktan bahsetse ben terliyorum soğuk soğuk aybaşı olunca bişey olmuyo nedense ama bilmiyorum kucuklugumden berı boyle bıde ısın kotusu bayılmak ıstıyorum o anı atlatmak ıcın bayılamıyorum sadece serın bı yere uzanmak ve oyle kalmak ıstıyorum elım ayagım tutmuyo sacmalıyorum ıste bu yuzden cok korkuyorum kızlar ıkı seneden once evlenemeyız ama benım korkum bu

Yaa ameliyata mi giriyorsunuzki yahut ne bileyim neden bu korku.
Sonucta sevdiginiz kisi yaninizda olacak ve sadece sevgiyle bakarsaniz olaya korkmazsiniz. Etrafinizdaki bazi kisiler korkutmustur sizi kesin, bence o tip kisiler abartarak anlatmaktan zevk aliyorlar karsidakini korkutarak. Takmayin öyle anlatanlari..
Ne kadar rahat ve sevgi dolu yaklasirsaniz o kadar sizin icin iyi vakit gecer derim ben.

Yaa ameliyata mi giriyorsunuzki yahut ne bileyim neden bu korku.
Sonucta sevdiginiz kisi yaninizda olacak ve sadece sevgiyle bakarsaniz olaya korkmazsiniz. Etrafinizdaki bazi kisiler korkutmustur sizi kesin, bence o tip kisiler abartarak anlatmaktan zevk aliyorlar karsidakini korkutarak. Takmayin öyle anlatanlari..
Ne kadar rahat ve sevgi dolu yaklasirsaniz o kadar sizin icin iyi vakit gecer derim ben.

evet belkide sorun hep bu oluyo abartarak anlatanlar işte iki gün yürüyemedim diyenler korkutuyo insanları

ben çok rahattım evlenirken gel gelelim anlatılanlar yüzünden koktun kendimi kastım ağladım. şimdi fark ediyorum kendimi kasmasan hiç canım acımıcakmış. bide eline toplu iğne batar canın biraz acır sonra geçer onun gibi yani toplu iğne 2. batışından gene acıtır ama bunda acımaz rahat olun korkmayın düğün günüde kimseyi dinlemeyin bu kadar basit.

yok ya korkutmayın kızları ya Kötü Kazen

yok öle bişey tamamen kendini kasmakla ilgili bence ben hiç korkmuyorum o korksun benden :teytey: ne korkucam canım ölmezsin ya :icecream:

bence çok acılı ve ağrılı.allah kolaylık versin yeni evlenenlere....iyi düşünün

kusura bakma ama yorumun gerçekten çok kötü!!

lütfen bekar arkadaşları gereksiz yere korkutmayalım. çünkü böyle korkular yüzünden vajinismus adı verilen ve başına gelen insanın kabusu olan olayla karşı karşıya gelebilirler. halbuki hiç ama hiç korkulacak birşey yoooookkkk!!! ya bu kadar korkunç olsa insanlar bunu zevk diye yapar mı?? oradan bir çocuk çıkıyor yaaa hiç acı falan yokk. tek yapmanız gereken sakin olmak ve kendinizi kasmamak.püf noktası bu!!!

kusura bakma ama yorumun gerçekten çok kötü!!

lütfen bekar arkadaşları gereksiz yere korkutmayalım. çünkü böyle korkular yüzünden vajinismus adı verilen ve başına gelen insanın kabusu olan olayla karşı karşıya gelebilirler. halbuki hiç ama hiç korkulacak birşey yoooookkkk!!! ya bu kadar korkunç olsa insanlar bunu zevk diye yapar mı?? oradan bir çocuk çıkıyor yaaa hiç acı falan yokk. tek yapmanız gereken sakin olmak ve kendinizi kasmamak.püf noktası bu!!!

hay ağzına sağlık eyylül a.s.

şu hayatta en çok korkan bendim sanırım ve korkularım yüzünden 20 gün beklemek zorunda kaldık.ama olay yaşanıp bittiğinde bu korkunun çok yersiz olduğunu gördüm sadece rahat olun sevdiğiniz insan size asla zarar vermez bunu akınızdan hiç çıkarmayın.birde ben uyuşturucu krem kullandım ve bebe yağı çok kolay oldu.

canım bnede senle anı fikirdeyim nası el öpmeye gideceğim anne baba ben yaptım geldim der gibi ne korkunç durum ya

öpmesek olmaz mı tatlicadiarzu

ne uyuz adetlerimiz var ya..

yılmaz erdoğanın bir lafı var :

"düğün dernek kurulur, tüm sülale ne olacağını bilir...davul vurur güm güm sebep nedir : hey millet biz sevişeceğiz" :sm_cool:

benim düğünüm 9 ay sonra ilk başlarda bende çok korkuyodum ama gun geçtikçe nişanlımı daha iyi tanıyorum ve bana ne kadar anlayışlı yaklaşacağını biliyorum artık korkmuyorum hem düşünüyorumda korksam sevdiğim insanla geçireceğim en güzel en anlamlı günümüzün finalini kötü bitirmiş olacam ne gerek var herşeyi oluruna bırakmak lazım
bu arada evet el öpme işi banada çok saçma geliyo ama yapacak bişey yok

Benimde düğünüm 9 ay sonra ama ben hiç korkmuyorum zaten herkes diyor korkulacak bişey yok diyeyerimsenibensevdiğin insan tabiki sana zarar vermez bence olucak biticek mutlu olucaztatlicadiarzu

yaa kızlar benımde yaklasık 9 ay sonra dugunum sırnaşık şey

ama yınede boyle heyecanla karısık duygular fln oluyor yanı
senağlama

ay ben heyacan yaptım şimdi 1,5 ay sonra evlencem ben yaŞeniz
ve tekrar sölüyorum korkmuyorum, arkadaşım ne güzel demişsin süper birliktelik süper eğlence final iğrenççç kafamçokkarıştı olcak iş mi ?

keyfini çıkarın kızlarrrrrrrrrr:teytey::dance:

Back
X