Ilk Geceniz

final niye igrenc olsunki?sevdigin kisiyle beraber olcan,bence anin keyfini cikarmaya bak..

ya kızlar benimde düğüne kaldı 23 gün ben napıyım korkudan 3,5 atıyorum ama yapcak bişi yok maalesef

hic korkmayın...tamamen kadınların birbirini korkutmasından ve abartmasından kaynaklanıyor.sevdiğin adamla aynı yatağı paylaşmak çok güzel bir duygu....paylasımların artması olarak yorumlayabılırız bu durumu

slm kısslar benimde düğünüm aralıkta az kaldı sayılır yazıda gelin ayağını yıkayıp suyu bütün evin her köşesine atın yazıyor EVLİLERE soruyorum böyle yapan varsa eğer beni bilgilendirir mi acaba

acırsa da acısın onun karısı olmak var sonunda bundan güzel bişey olabilir mi :asigim: acı macı vız gelir tatlicadiarzu

valla bende hiç korkmuyom
o kadar alıştımki ona
incitmez o beni biliyorum
bugün evlensek hatta şimdi evlenirim valla:teytey::teytey:

valla evlenmeden önce ben de çok korkuyordum ve hatta ilk günler korkudan yapamadım kastım hep kendimi ama daha sonra boşa korktuğumu anladım korkulacak birşey yok gerçekten kızlar bazı insanlar çok abartıyorlar ve bundan dolayı bizlerde bu şekilde korkuyoruz. bana da demişlerdi çok kötü çok acıyor diye ama korkmayın ben ce

VALLA bencede hiç kolay değil.,
yada kişiye bağlı bişey
ama biraz eş ede bağlı

stresten kadınların çoğu adet oluyo ve ilk gece de suya düşüyo:)benim ve bir çok arkadaşımınki öyle oldu adet bitince de işe dönüşüyor ilk gece ta ki kızlık zarı gidene kadar.eğer tüm baynalar benim kadar acı çekse ve 10 gün kanama çekseydi kimse evlenmek istemezdi:)

valla sevdiğin insan olcaksa korkulcak bişey yok bnce ne olursa olsun nasıl olursa olsun kasmayın bence yani sonucta sevdiğiniz o sizin bn böle düşünüyom yani

10 gun kanama!!! o kadar olurmu yaaa!! normali ne kadar dir kizlar yani bildigim fazladir 10 gun!!

Bende ilk defa duyuyorum 10 gün kanama olduğunu.Normalde olmaması lazım ama kılcal damarlarda felan çatlama olduysa bilemiyorum.

1.5 ay sonra düğünüm var kızlar ve ben çook korkuyorum.daha doğrusu korkudan ziyade ne bileyim yaapsikolojim değişti resmen.çıtırlık gidiyor.eskisi gibi olmayacak.her kes o gece ne yapacağımızı biliyor.anne babamız bile.o günün ertesi günü nasıl bakacağım yüzlerine.utanırım ben.biliyorum doğanın kanunu ama.neyse fazla derinlere daldım.

ayy bende öle düşünüyorumm:roflol::roflol:

bende çok korkuyodum ama sorunlarım uzun süre devam etti korkmayın bir anlık bişey acılar çabuk unututluyo unutulmasa kimse çocuk yapmazdı 2.kez korkmayın

bence çok acılı ve ağrılı.allah kolaylık versin yeni evlenenlere....iyi düşünün

valla korksaniz iyi olur

stresten kadınların çoğu adet oluyo ve ilk gece de suya düşüyo:)benim ve bir çok arkadaşımınki öyle oldu adet bitince de işe dönüşüyor ilk gece ta ki kızlık zarı gidene kadar.eğer tüm baynalar benim kadar acı çekse ve 10 gün kanama çekseydi kimse evlenmek istemezdi:)

ahaaa bunları okuyuncatatlicadiarzu gelde korkma:1no2:

kıslar yazıcam diye söz vermiştim benimde bi konum vardı ama silinmiş galiba nişanlıyım diye evleneli 1,5 ay oldu hemen hemen o kadar korkuyodum ama boşaymış korkanlara duyrulur acımıyo diyemem ama dayanılmıcak kadar bişey değil bi anlık ama onun olma duygusu ömür boyu eşimi çok seviyorum onun için herşeye değer

Back
X