Ilk Geceniz

benim merak ettiğim bişey var ;
ilk gece ilişkiye girdikten sonra ertesi günlerde de girilebilir mi yoksa biraz ara vermek mi gerekir?
nişanlım öyle bişiler duymuş da anlayamadımsüprizzzzz

ilk gece ilişkiye girdikten sonra ertesi günlerde de girilebilir mi yoksa biraz ara vermek mi gerekir?

Hayır canım ara vermenize gerek yok. istenilen zamanda girilebilir ilişkiye.. nişanlın nerden duymuş böyle bişeyi anlamadım..:sm_confused:

bi şey merak ediyorum
ilk gecede bir kezmi ilişki olur benim bi tanıdığım 6 kez oldu dedi ne derece doğru söyledi onuda bilmiyorumda ideali bir heraldekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bi şey merak ediyorum
ilk gecede bir kezmi ilişki olur benim bi tanıdığım 6 kez oldu dedi ne derece doğru söyledi onuda bilmiyorumda ideali bir heraldekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu işin bi ideali yoktur bayanlar :) çiftlerin isteğine, arzusuna göre değişir :smiley-cool: yani 3 kere de olabilir beş kerede. ve bu herzaman için geçerli , sadece ilk gece için değil :))

tatlım kafanın karışacağı en son konu bu olsun. kafanı yorduğuna değmez bu gibi şeyleri düşünüp. herşeyi oluruna bırakın ve partnerinize güvenin,rahat olun yerimseniben

ben hala acımadığı hususunda ısrarlıyım canım...
meslekdaşım veşeker ne güzel demiş.. Önemli olan ön hazırlık. :))

yabangülü mesajını yeni okudum, nasıl yanı eşin "tamam" demeden anlamadın mı!! yuh dicem ayıp olacak (kızma sakın komiğime gitti bir an) .. fazla korkmuşsun sanırım, ne diyeyim geçmiş olsun :))

neden komiğine gittiki?yani insan hissetmiyor onu anlatmaya çalıştım.tabikide ön hazırlık çok önemli.kendini kastığın zaman acısını duyuyosun.ama rahat olunca hissetmiyosun bile.veşeker arkadaşın eklemiş olduğu yazıyı okumuşsundur.buda aynı öyle bişey.------------------------------------------------------------------------------

Kızlık zarı doğuştan esnek ve deliktir

Cinsel yaşamın yanlış ve hatalı bilgiler yüzünden insanlığın en karanlık kalan yanlarından biri haline geldiğine dikkat çeken, kızlık zarının genellikle doğuştan esnek ve delik olduğunu söyleyen ve bunun kanıtı olarak da kadının adet görmesini gösteren CİSED Başkanı Cinsel Terapist Dr. Cem Keçe; "İdeal şartlar altında ilk gece normal bir kızlık zarı kanamaz, delinmez, patlamaz, yırtılmaz, ağrı ve acı yapmaz. Ancak kadın kendini ne kadar kasarsa, ne kadar çok kuruluğu olursa, erkek ne kadar çok acele ederse kanama, ağrı ve acı o kadar artar. Penis ve vajinanın görevi neslin devamını sağlamak için birleşmektir. Yemek yerken kuru kuruya bir lokmayı çiğnemeden yutmaya çalışırsak boğazımızı tahriş etmez mi? Kızlık zarının acıması ve kanamasının en büyük nedenlerinden biri yanlış beklentilerle yapılan yanlış işlemlerdir. Bu nedenle ideal şartlar altında cinsel ilişki öneriyoruz. İdeal şart nedir? Erkek acele etmeyecek, partnerinin duygularını ve bedenini uzun uzun okşayacak, kadın kendini kasmayacak ve ıslanması tam olduğunda cinsel ilişkiye girilecek. Normal bir kızlık zarı ideal cinsel birleşmede yırtılmaz, delinmez ve kanamaz. Hafif bir açılma olur, bu da dışarıdan anlaşılmaz ve gelip geçer. Kasılmış ve kuru bir vajinaya penis girdiğinde acı yapar. Kadın rahat, huzurlu, gevşemiş, ıslanması tamamlanmış, penis acele etmeden girmiş ise bunda hiç bir sorun çıkmaz. Yüzlerce, binlerce vaka ile bunu kanıtladık. Vajinismus’un Üstesinden Gelmek adlı kitabımızda bunları detayları ile anlattık" dedi.

canım bu tercih meselesidir.isteyen 3 gün isteyen 1 hafta isteyende hiç beklemiyor.ama bence beklenmesi gerekli.biz 1 hafta bekledik.illa beklenmesi gerektiğini söylemiyorum.dediğim gibi tercih meselesi,ve o anki duruma bağlı.

ay ilk geceden bende korkuyorum biraz..en büyük korkularım ilk gece,çocuk doğurmak ve ölüm..ama sanırım çokta korkulacak birşey değil öyle olsa zevk olsun diye yapmazlar öyle değil mi?neyse o gün gelsin de bakarız :asigim: aslında korkudan çok heyecan var jeyyar

bizim aslında durumumuz farklı biz birbirimize çok yakın ve alışığız ve neyseki nışanlım çok anlayışlı korkmamam için elinden geleni yapıyor sakinleştiriyor istemezsen bekleriz diyor ama ben hem istiyorum hem korkuyorum işte ilkler her zaman korkutuyor.Aslında istememin nedenide biran önce şu kabus bitsin rahat güzel bir hayatım olsun korkmadan:)

onemli olan boyu degil islevi denen lafi duymadin sanirim angelirem

neticede ne kadar buyuk olursa olsun farketmeyecektir dusunsenize oranizdan cocuk bile cikiyo neticede ne kadar buyuk olursa olsun sizin esnek yapinizdan dolayi pek bisi degismeyecektir.
kaldi ki fazla buyuk olmasi braz dezavantaj sonra ilerde "tık yok" denılıyor. yanı aslında onemlı olan buyuklugunden cok sertlıgını dikliğini koruması ne kadar buyuk o kadar zor yani.
bu konuda biraz araştırma ıle oldukça fazla bilgiye erişebilirsiniz.

allah allah
bence o uzman bıraz cakallıga vurmus ısı mesela zencıler bu konuda organlarının buyuklgu ıle unludur ama herkes az cok bılırkı turk erkeklerı ortalama standartlara sahıptır. bence ne buyuk ne kucuk hersey netıcede karsındakıne verebıldıgın haz ıle alakalı bısı. cok buyuk olup her ılıskısınde kanamalar yasayan ınsanlar da duydum. cok kucuk olup cok zevk duyanda.
karsındakını sevıyorsan ask ıle baglıysan bunların bı onemı olmaması lazım bence. onun bır opmesı bıle ınsanın ıcını tıtretırken bırlıkte olurken askım senınkı de pek kucukmus begenmedım mı dıceksın. komık. degılse karsındakı adam da vajınan dar mı genıs mı muhasebesı yapmaya baslar kı bence cırkındır boyle hesaplar.

bendee o korkanlardanimmm :( bide sagolsun salak doktorum cok dar oldugunu ve acicagini soyledi gıcık sey ne olucak sanki biz bilmioz acicagini yuzume soyluo bıde

Bu isin boyutla bi ilgisi olmadigini tibben soylemek mumkun arkadaslar, cunku vaginanin derinliklerinde zevk almanizi saglayacak bisey yok :) Ayrica turk kadini zaten vaginal orgazm dan cok klitoral orgazm yasadigi icin cok cok az kadin boyut farkini farkedebilir. Yani bosverin sevip evleniyorsaniz daha ne istiyorsunuz alirsiniz zevk (yani herhalde, tip boyle diyor kendimden ornek veremiycem)

aslında sizleri korkutan çok zor geçtiğini size anlatan yakınlarınız. herkeste aynı olmuyor kimin çok rahat geçerken hiçbişey anlamadım derken kimsininki eziyet haline dönüşüyor. en önemlisi rahat olabilmek. ben bunları yaşayan biri olarak anlatıyorum peki ben rahat olabildim mi diyeee merak edipte soran olursa maleseffff bende duyduklarımdan etkilendiğim için elbette gerginlik yaşadımmm.

bende korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa

üff bu başlığı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki okudukça daha çok korktum

korkmayın bişey olmuyooooooo....
zunsa kalınsa olayına girmenize gerek yok, yeterince ıslanmışsanız hiçbirşey olmaz; koca çocuk çıkıyor da... konuşturmayın beni şimdi, zevk almaya bakın...

Back
X