• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk geceyi atlatmanın yolları

Dalga geçenler için cidden çok üzüldüm çünkü insan kınamadığını yaşamadan ölmez. :50:

Yapmayın kızlar hatalar insanlar içindir. Biriyle ilişkiye girmiş, duygusal olarak kandırılıp istismar edilmiş de olabilirdi. Ne yapsın bir hata yaptım diye öldürsün yada öldürtsün mü kendini?

Bir şey yaşandıktan sonra yapmasaydın demek neyi çözüyor ki?

Burada herkes ilk sevgilisiyle, ilk yakınlaştığı erkekle evlendi mi? Evlenmeden önce birliktelik yaşayan ve o kişiyle evlenmeyen kimse yok mu?
Hepsinden geçtim her şeyi yaşayıp bir tek ilişkiye girmeyen ve sonra başkasıyla evlenen hanımlar eşine daha evvel her yaşadığını ayrıntılı biçimde anlattı mı?

Kaldı ki burada daha önce ben çok konu okudum eşime dürüst davranıp anlattım, kendisi çok modern bir insan ama kavga ettiğimizde yüzüme vuruyor diye.

yavrum sen düşüne dur. çinliler yaptı bile:1::1:.
koyuyorsun vajinana iliski sırasında patlıyor..BOMMMMM.. Gecen haberlere çıkmıstı sanırım:27:

keşke daha once bulsaydım..fıkrımı calmıslar..

ben bıraz daha dusunııım bakım..

sayemde bakıre kımse kalmıcak vaadedıyorum:P

tek başıma gitsem verir mi raporu . yani kazayla olduğunu analr mı
Öyle Dr gitsen kaza ilemi ilişki ilemi anlayamaz yok öyle birşey. Sadece esnek se esnek raporu alabilirsin kendi başına da git En. Evlendin esine gittin gene esnek der doktor. Aksini söylemez. Bu kadar paniğe ne gerek var altı üstü bi kaç damla kan sonucda. Esin olacak şahıs seni bi kaç damla kan için tutacak yada tutmayayim da baştan gitsin zaten. Istanbul göbeğinde nişanlı bakır öylemi heheheee bende bunu yedim :))) sen yeme bence..

Dalga geçenler için cidden çok üzüldüm çünkü insan kınamadığını yaşamadan ölmez. :50:

Yapmayın kızlar hatalar insanlar içindir. Biriyle ilişkiye girmiş, duygusal olarak kandırılıp istismar edilmiş de olabilirdi. Ne yapsın bir hata yaptım diye öldürsün yada öldürtsün mü kendini?

Burada herkes ilk sevgilisiyle, ilk yakınlaştığı erkekle evlendi mi? Evlenmeden önce birliktelik yaşayan ve o kişiyle evlenmeyen kimse yok mu?
Hepsinden geçtim her şeyi yaşayıp bir tek ilişkiye girmeyen ve sonra başkasıyla evlenen hanımlar eşine daha evvel her yaşadığını ayrıntılı biçimde anlattı mı?

Kaldı ki burada daha önce ben çok konu okudum eşime dürüst davranıp anlattım, kendisi çok modern bir insan ama kavga ettiğimizde yüzüme vuruyor diye.
kesinlikle haklısınız...katılıyorum....arkadaşımız bi hata yapmış keşke yapmasaymış ama malesef ki sonucunu hazırlamış.

Öyle Dr gitsen kaza ilemi ilişki ilemi anlayamaz yok öyle birşey. Sadece esnek se esnek raporu alabilirsin kendi başına da git En. Evlendin esine gittin gene esnek der doktor. Aksini söylemez. Bu kadar paniğe ne gerek var altı üstü bi kaç damla kan sonucda. Esin olacak şahıs seni bi kaç damla kan için tutacak yada tutmayayim da baştan gitsin zaten. Istanbul göbeğinde nişanlı bakır öylemi heheheee bende bunu yedim :))) sen yeme bence..

Siirt'te yaşıyorum demiş konu sahibi İstanbul dememiş ki. :26:

Çok haklısın. Sanatın burdaki kişilerin hodüşürmesin başka elleri erkek eline degmedi dudakları yada bedenleri. Hepsi kanatsız melek..
Kimse kendine bakmadan yazıyor işte. Yazık. Herkesin evladı var olacak. Allah yanlışa düşürmesin

kandırmak için yol istemesin canım. ya konussun ya nisanı atsın ya da başından anlatsaymış vsvs.. Ama kulu kula kırdırmak ,üstelik buna da akıl vermek bana ters.
Çogu arkadaşın kızdıgı nokta neden yaptıgı,niçin yaptıgı da degıl aynı konu hakkında birden çok konu açması....
Burda konu açana kadar neti araştırsa ne kendine laf söyletir,ne ağlar, ne de vakit kaybederdi. Nette bir sürü reklam var kızlık zarı hakkında bal reklamına döndü olay:23:.
Bana konu fake gibi geliyor nedense

[/B]

Son düzenleme:
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . Ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. Aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. Eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin

yapay kızlık zarı varmış 199tl
torbayı sok içeri gir odaya :27:

Çok haklısın. Sanatın burdaki kişilerin hodüşürmesin başka elleri erkek eline degmedi dudakları yada bedenleri. Hepsi kanatsız melek..
Kimse kendine bakmadan yazıyor işte. Yazık. Herkesin evladı var olacak. Allah yanlışa düşürmesin

Amin canım.

kandırmak için yol istemesin canım. ya konussun ya nisanı atsın ya da başından anlatsaymış vsvs.. Ama kulu kula kırdırmak ,üstelik buna da akıl vermek bana ters.
Çogu arkadaşın kızdıgı nokta neden yaptıgı,niçin yaptıgı da degıl aynı konu hakkında birden çok konu açması....
Burda konu açana kadar neti araştırsa ne kendine laf söyletir,ne ağlar, ne de vakit kaybederdi. Nette bir sürü reklam var kızlık zarı hakkında bal reklamına döndü olay:23:.
Bana konu fake gibi geliyor nedense

[/B]

Yani tabi ki kandırmak bana da çok ters geldi. Ama olan olmuş artık canım ne yazık ki. Konuşamam diyor, nişanı atsa da bundan sonra karşısına çıkacak insan anlayışlı olacak mı bakalım...
Ne bileyim Allah bile samimi tövbeleri kabul eder derler, bana burada yargılıyormuşuz gibi geldi ona üzüldüm.
Aynı konu hakkında başka konusuna ben denk gelmediğim için bilmiyorum o mevzuyu, haklı olabilirler tabi.

Ilk açtığı konulara bakarsanız istanbul yazıyor. Ben yanlış okumadiysam

Öyle mi ben bakmadım eski konularına. Burada az önce yazdığı bir mesaja denk geldim batıda yaşıyor olsanız dediğinizde haklısınız ama siirt gibi bir yerde bu kabul görmez diye. Ondan dedim ben.

yahu kızı yerden yere vurmayın günahtır. nasıl olmuşsa olmuş fikri olan varsa versin diyor yoksa neden yorum yapıyorsunuz.

02.05.2014 tarihinde açtığın konuda düğününüze 2 ay olduğunu yazmışsınız
3 gün sonra 1 ay var diyorsunuz

anlamadık ki ?

1 ay mı 2 ay mı ?

Zaten Allah'ta kusurları kapamayı emretmiyormu? Öldürülmesi daha mı iyi bi zar yüzünden mutlu olmayı haketmiyormu? Lütfen kendinizi yerine koyup öyle yorumlar yapın çaresizlikten daha kötü birşey yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora git iliskiye girmedigine dair rapor al. Hatta doktora nisanlinla git.

Back
X