• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk geceyi atlatmanın yolları

Ata binince de oluyormuş ben onu da duydum listene ekle:9: benim bir arkadaşım sırf ata binince oldu diyebilmek için at kursuna yazılmıştı vakti zamanında :9:

ahahahahaaaa buna koptum iştee :60::60::60:
konu sahibi arkadaşım sen de kan torbası patlat o gece. al sana orijinal bir fikir..

kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin

Bir kaç tane aynı konunuz var,
yumurta kapıya dayanmış ne yapabiliriz ki biz?
Birinden borç bul ozaman, düğünden sonra wericem deyin..
O kişiye de neden o parayı ondan istediğinizi anlatmayın tabiii..
Ve çok tutucu bir aileden geliyorsanız, başkasıyla nasıl birlikte olabildiniz ki??

nasıl yorumlar yapılmış şaşırarak okudum. bir şekilde olan olmuş, ilişkiyle de olabilirdi hayatının hatası mı olmalı? öldürürler diyo ötesi var mı? ilişki yaşamış da olsa anlatmak zorunda mı? hele ki kadına bu kadar değer verilmeyen koşullarda, her şey tamam bi konu sahibinin dürüstlüğü mü sorun?
zaten kadınlar bu kadar ezilirken, bari biz hemcinslerimize sahip çıkalım bi tekme de biz vurmayalım. ayrıca o dalga geçenler de unutmasınlar kendileri de öyle dıgıdık dıgıdık diye yalanlar bulmak zorunda kalabilirler
konu sahibi arkadaşım şimdi bilemedim de sakın kimseye bişey söyleme burda gaza gelip de, senin dürüstlüğünü hakeden yok

nasıl yorumlar yapılmış şaşırarak okudum. bir şekilde olan olmuş, ilişkiyle de olabilirdi hayatının hatası mı olmalı? öldürürler diyo ötesi var mı? ilişki yaşamış da olsa anlatmak zorunda mı? hele ki kadına bu kadar değer verilmeyen koşullarda, her şey tamam bi konu sahibinin dürüstlüğü mü sorun?
zaten kadınlar bu kadar ezilirken, bari biz hemcinslerimize sahip çıkalım bi tekme de biz vurmayalım. ayrıca o dalga geçenler de unutmasınlar kendileri de öyle dıgıdık dıgıdık diye yalanlar bulmak zorunda kalabilirler
konu sahibi arkadaşım şimdi bilemedim de sakın kimseye bişey söyleme burda gaza gelip de, senin dürüstlüğünü hakeden yok

aynen canım. yaratık görmüş gibi tepkiler veriyo insanlar. nedir yani! bi erkek bi hata yapsa diğer bütün erkekler onu saklamaya çalışır ama kadınlarda bu yok. kadınlar çok tehlikeli!!!:19:

Merhabalar;
Uzun zamandır foruma yazmıyordum, ama bu konuyu görünce yazma ihtiyacı hissettim.
Tane tane diyeceklerimi toparlayarak yazmaya çalışacağım. O yüzden maddeliyorum diyeceklerimi.
1- Konu sahte veya değil onu umursamıyorum, çünkü bu durumda olan binlerce kız vardır. Burada söyleyecekleriniz sadece bu üyeye hitap etmiyor arkadaşlar onu bir kavrayıverin bir zahmet.
2-Karşınızdaki üyenin fake olup olmadığını bilemezsiniz, konu boyunca kendisi bunu düşündürecek bir söylemde de bulunmamış. O yüzden yerli yersiz insanları yaralamayıverin. Belki siz buradaki söylenenleri fazla umursamıyor olabilirsiniz ama bazıları cidden üzerine alıp üzülüyor olabilir. Bunu iyice bir idrak edin lütfen.
3-Nasıl yazacağımızı birine soracak değiliz, burası forum herkes özgür diyebilirsiniz. Ama dediğiniz gibi burası bir forum ve üye olmayanlar da dahil yüzlerce kişi görebiliyor bunları. Ve özgürlük nedir başkasını rahatsız etmeden, üzmeden istediğini yapmaktır. Sizce ne derece özgürsünüz şimdi bu konuda?
4- Defalarca aynı konuyu açmış diyorsunuz, demek ki çözüm bulamamış. Gerçekten çaresizdir belki, şu an ekrana bakarken bile ağlıyor olabilir. Cidden hiç çaresiz hissettiğiniz olmadı mı sizin? Elin insanlarından bile medet umacak raddeye gelmediniz mi? En ufak bir teselli cümlesine bile muhtaç olmadınız mı hiç gerçekten? Sanırım olmadınız, baksanıza hepiniz maşallah taş gibi, duvar gibisiniz. Tavırlarınızdan anladığım kadarı ile bu böyle...
5-Hadi yaptığını,ve sizden beklediği yardımı doğru bulmuyorsunuz bu üyenin diyelim. Ne hakkınız var dalga geçmeye?Acayip yorumlar gördüm, ağzım açık kaldı. Yani çok üzüldüm gerçekten. Ve bu tarz yaklaşımlarınızla(!) sadece bu üyeyi değil, bu durumda olan bir üyeyi, veya bir ziyaretçiyi de üzebilirsiniz. Ve buraya yazdıklarınız maalesef silinmiyor bayanlar, aylar sonra bu konuyu okuyan birileri de olabilir. Lütfen biraz sağduyu, birazcık da anlayış lütfen.
6-Bu madde konu sahibine hitaben yazılmıştır. Konu sahibi arkadaşım, bak canım anlıyorum çok panik halindesin, korkuyorsun. Ama burada kimse çıkıp da sana bu durumdan kurtulmanın yöntemlerini anlatmaz. Maalesef bu böyle. Herkes sana git anlat demiş, biliyorum yapamazsın, Sen nişanlına ağzını açtığın anda sülaleye yayılacak bu olay. Ve bu da sonunu getirecek. Üzgünüm, iyi anlıyorum seni. Ve bu kadar yazdın da bi çare olacak şey bulamadın mı diyeceksin belki ama cidden napılır bilemedim ki:26: Ama seni suçlamıyorum ve seni anlıyorum, senin için herşeyin iyi olmasını umuyorum ve diliyorum. Zor biliyorum ama kendini fazla hırpalama. Konuşmak istersen mesaj atarsın bana özelden. :40:

Son düzenleme:
Yuh ya ! Kız bir hata etmiş elbette ki pişmandır , herkes dürüst olmak ister ama bunda aile ve çevre faktörünün piskolojik ve fiziksel olarak çok baskısı var . Resmen kızın hatası ile dalga geçiyorsunuz , belli ki korkuyor , çekiniyor söyleyemiyor herkes hata yapar. Madem kıza bu konuda haksız bulup yardımcı olmuyorsunuz o zaman bunu dalga geçip, rencide edip de yarasını deşmeyin . Üzüldüğü , korktuğu konu açmasından belli. Yapmayın yazıktır , kız ağlattınız beni demiş, rencide edip karşındakini üzüp ağlatmak, sanalda da olsa küçük düşürmek günah değil mi ? Yapmayın bayanlar ya...

Bu konu da kimse yardımcı olamaz bende dahil ya eşin sana inananack yada inanmayack yalan söylemen çözüm değil, illa kanamada olucak diye bişeyde yok . Eşinin sana güven eksikliği mi var ?

o zaman şöyle yapacaksın kızlık bozma videoları vardır onlarla ile ilgili bir video izlemiştim olayın nasıl kandırma olduğunu anlatan bir video .

Banyoya gidip içine biraz bizim şartlarda en uygunu ketçap sıkacaksın acılı olmasın ama yanarsın :) ilişkiye başladın mı da biraz acı ceker numarası yaptın mı iş tamamdır ha birde internette japonların ürettiği sahte kızlık zarı diye bişeyler görmüştüm önceden sipariş ediyorsun pakette 2 tane var sanırım fiyatıda 30/40 gibi bişeydi. bazı forumlarda reklam olarak geçiyordu...

Bazı bayanların esnek oluyor ve ilk gece kanamıyor..
Sizinde öyle olduğunu söyleyin sözlünüze..
Benim ilk gece gelmemişti mesela açık konuşayım...
Ve kimseyle ilişki yaşamadım ve başka bir kazada olmadı yanii :17:
Kızlık zarlarının esnek olabileceğini anlatın bir şekilde sözlünüze başka çağreniz yok..

ben eskı konunuzuda okudum ama yazamadan duramadım.. hata insanlar için belki kandırmasıda doğru değil ama nsanız beşer şaşarız Yüce Rabbim bile insanı affederken onu dinlerken biz nasıl yargılayabiliyoruz.. Biz nasıl bu kadar dar kafalı toplum olduk...Bekaretı kaybetmekten değil insanı yargılamaktan bahsediyorum varsa çözümün sunarsın yoksa Dalga geçemezsin hiç kimsede böyle bir hak yok.. Sana gelnce arkadaşım mast omadı büyük ihtimal ortada büyük bir hata var Rabbim zorlugunu kolaylaştırsın. Siirt gibi yerde bu konu dürüstçe konuşulamaz çaresini bulup ya doktora yalvaryakar rapor alıcan yada nişanı atacaksın.Rabbim yardımcın olsun

23 tane ziyaretçi var ve bunların çoğu da çare arayanlardan lütfen ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin , kimsenin gururunu kırmanıza hakkınız yok . Öyle bencil yaratıklar var ki çocuk yaşta ki kızlarımızı kandırıyorlar, kimileri evlenme vaadiyle vs. Bu konuyu okuyan bekar bayanlarda bundan ders çıkarsınlar hataya düşmeyin:20: ne yazık ki bizim memleketimizde kanama çok önemli , her zaman tek eşlilikten yanayımdır dinimizce de öyle.

Eğer anlattığın gibiyse nişanlın bunu anlayacaktır canım.. Şuan sen bakiresin zaten.. Kendi kendine bozduğun zarla ilişkiyle bozulan zar arasında fark vardır bence.. Senin ilk defan olduğunu nişanlın biraz tecrübeliyse fark edecektir.. Neden kan gelmedi diye sorarsa bu durumu anlatırsın.. Ki zaten herkesten kan gelmez ki :26:

ben de buna akıl erdiremiyorum. nasıl anlıyorlar? yani küçücük şey tecrübeli bile olsa nasıl anlaşılır? :26:

konu sahibine gelince, esneklik diye bişi var anlat nişanlına doğum da yırtılıyormuş diye.. ne bilim inanır belki :26:

Madem bir hata yapıyorsunuz arkasında da durmayı öğrenin, adamı kandırmak için çareler arıyorsun belki başaracaksın da fakat Allah görüyor

yaptıklarını hiç mi vicdanını sızlamıyacak ?

Seni bu halinle kabul eden sorun etmeyen birini bulsaydın iyi ederdin.

Konu sahibini kınıyorum ayrıca hatasından dolayı değil o bana düşmez herkes kendinden sorumlu. Diğer konusunda istanbulda yaşıyorum diyor burada ise siirt ? Bu nasıl bir çelişki :20:?
Size piskolojk yardım almanızı öneriyorum.

Madem bir hata yapıyorsunuz arkasında da durmayı öğrenin, adamı kandırmak için çareler arıyorsun belki başaracaksın da fakat Allah görüyor

yaptıklarını hiç mi vicdanını sızlamıyacak ?

Seni bu halinle kabul eden sorun etmeyen birini bulsaydın iyi ederdin.

Seni bu halinle dediginiz nedir insanlarin gururunu kirip rencide etmeyin lutfen! Vicdandan bahsediyorsunuzda boyle konusmaya nasil vicdaniniz el veriyor anlamiyorum. Evet Allah goruyor ve insanlarin zor durumunda bi tekmede bizim vurmamamizi emrediyor bunuda bilmeniz lazim. Ve kusurlari kapamamizi emrediyor hele ki mevzu bir cana kiyilmasiysa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X