- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.069
- 448
- 37
- Konu Sahibi evremnasre
nedesek bos umarım oldurulmeden basına kotu bırsey gelmeden bır sekılde atlatırsın bu durumu burda konu sahıbıyle dalga gecen kucumseyen kınayan ve durust ol dıyen bayanlar erkekler ıcın ve aileler ıcın kızlık zarının nekadar onemlı oldugunun farkında degılsınız yada turk erkeklerının cogunlugunun nekadar tutucu oldugundan bı habersınız doguda bu sebepten oldurulen kızlarımızın sayısı oldukca fazla ve ben kk bursuru konu okudum nısanlıma sevgılıme bakıre olmaıgımı soyledım kabul ettı ama evlendıkten sonra sureklı hakaret ettı yuzume vurdu dıye yazan hatta bır konu hıbının yazdıgı sevgılıyken bakıre olmadıgımı soyledım senı cok sevıyorum vaz gecmem senden dıyıp kabul ettı evlendık bır sure sonra ailesıne anlattı ve ardan 1 yıl gecto ben okadar cocuk ıstıyorumkı bana sen nesınkı senın yetıstırecegın cocuklar nasıl olur asla senden cocuk ıstemıyorum bosanmayada ızın vermıyordu sanırsam bosanmaya kalkarsan aylene benle evlenırken bakıre olmadıgını soylerım dıyormus ve bayanın ailesı cok tutmluymus yanı kızın hayatı maf olmustu konuyu tamamıyla hatırlamıyorum ama ozet ı boyleydı ınsanlar hata yapar bedelı buyuk olur veya kucuk olur hatadır sonucta bu kızda masturbasyonda veye baskasıyle bırlıkte oldugunda bozulmustur benı ılgılendırmez allahla onun arasında sonucta bı hata yapmıs sızlerden fıkır ıstıyor sayısız konu acmasıda caresızlıgının gostergesı hesap sormak allaha mahsusdur kullara degıl hatasının bedelı ölüm olmaz ınsallah gercekten uzuldum konu sahıbı ıcın...