• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk geceyi atlatmanın yolları

Üye profilinde belirtilen doğum tarihini ve üyenin yazdıklarını aksi ispat edilene kadar gerçek varsayıyoruz.

Bu sebeple lütfen konuyu geyiğe çevirmek, ki zaten özellikle bu bölümde geyik yapmak yasaktır, üyeyle dalga geçmek yerine lütfen konuya yorum yapınız.

Konunun veya üyeliğiniz sahte olduğunu düşünüyorsanız da rica ediyorum konuya fake yazmak yerine bildirim yapınız ki konu dağılmasın.

Siz yetkili birine benziyosunuz.

Arkadasim beni öldürürler diyorsun ama yaparken korkmuyorsun enteresan...
Bence dürüst ol nisanlina ve gercegi söyle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben konunun başından beri inanın çok üzülerek okuyorum. Biraz önce yeni açılan konulara bakarken bir şey fark ettim. " sevgilim benden küçük" konusunda bu konuyu açan arkadaşın( temmuz sogugu) yorumu var. Üzülme benim eşim de benden küçük yazmış. Ben mi yanlış anladım yoksa deminden beri boşuna mı üzüldüm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz yardımcı olmaya çalıştık arkadaşa pek çok arkadaş akıl verdi,buna rağmen sadece olumsuz yorumları okuyup ağladıysa yapacak bir şey yok:ssz:

Ya çok özür dilerim. Benim mobilden giriyorum ve bazı alıntılarda isimler karışıyor. Konu sahibinin yazdığı uorumlar bende temmuzsogugu adıyla gözükmüş. Arkadaşım adını yanlış kullandığım için tekrar tekrar özür diliyorum.

Merb kızlar ben 20 yaşındayım ve sözlüyüm . yazacaklarımdan dolayı beni kınayacak kızacak ezecek olanlar var biliyorum ama yaptıgım şey tamamen cahillikti ve çok ağır bi şekilde cezasını cekıyorum. kızlar ben bakire değilim . kendim yanlışlkla yaptım bunu. inanamadım bozulduguna dr gittim o da bozuldugunu söledi. şimdi sözlendim . sözlüm o kadar temz kalpli ki 1 senedir beraberz bana bi kere yalan sölemedi üzmedi şimdiye kadar hiç büyük kavgamız bile olmadı .
konuşurken muhabbet arasında ben anadolu çocuguyum ben kımseyle beraber olmadım . karşımdada bakire bi kız isterim gururuma yediremem dedi . şimdi benim için tek çözüm yolu diktirmek . söleyemem . ve başka bi alternatif te bilmiyorum. artık geceleri kesinliikle uyuyamıyor yemek yiyemiyorum . 3 4 aydr hep böleyim en son diktirmeye karar verdim istanbul da yaşıyorum . ucuza kızlık zarı dikimi yapan bi yer arıyorum nolur yardım edin allah rızası için artık o kadar tükendim yıprandım kı . ne anlatacak kımsem var ne de sözlümün yüzüne bakmaya yüzüm. kızlar yardımlarınızı bekliyorum . herkesten şimdiden allah razı olsun

Kendisi de bakir oldugunu iddia ediyorken, olmadigini bir sekilde ogrenirse bu onun icin hem yikim olabilir, hem de baska turlu acisini cikartmak isteyebilir.
Ilk geceyi bilmem de hayatini her gun, her gece diken ustunde gecirecegine , ona soyleyip yaninda oldugunu bilmen daha iyi degil midir?

Arkadaşlar ben konunun başından beri inanın çok üzülerek okuyorum. Biraz önce yeni açılan konulara bakarken bir şey fark ettim. " sevgilim benden küçük" konusunda bu konuyu açan arkadaşın( temmuz sogugu) yorumu var. Üzülme benim eşim de benden küçük yazmış. Ben mi yanlış anladım yoksa deminden beri boşuna mı üzüldüm?

canım yanlış bakmışsın bu konunun sahibi temmuz değil:6:

Siz yetkili birine benziyosunuz.

Temmuzsoğuğu arkadaşım. Hakkını helal et. Biraz önce belirttim ama sana özel olarak tekrar yazmak istedim. Mobilden girince isimlerde problem oluyor benim telefonda. Bazen kendi yazmadıklarım da benim adıma çıkıyor. Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.

Temmuzsoğuğu arkadaşım. Hakkını helal et. Biraz önce belirttim ama sana özel olarak tekrar yazmak istedim. Mobilden girince isimlerde problem oluyor benim telefonda. Bazen kendi yazmadıklarım da benim adıma çıkıyor. Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim.

Ben ne olduggunnu anlamadim ama onemli degil herne olduysa

yani kolay degil tabi ama genc kizlar evlenmeden evvel saniyolarki cok kolay bozulan bisey:Dkonu sahibesi inatla soruyorum parmak vb bir cisim girdimi icine eger cvp vermezsen.aksini dusunucem ozaman kesin biriyle oldun cekiniyosun anlatmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X