bazen buradaki bayanların yorumları beni şok ediyor.... dürüstlük elbette önemli.. kız daha önce biriyle yatsa da şimdiki evleneceği adamı kandırma yolu arasa, hepiniz haklısınız... bekaret kişinin kendi meselesidir.. kimseye hesabını vermek zorunda değilsin... ama bakire kız isteyen bi adama da kendini yalanla yamaman bir ömür onun günahına girmen , kul hakkı yemen demek olur.. dürüst olacaksın. kabul etti ,etti, etmezse kendi bilir diyeceksin...
ama kız bişey yapmadım diyo.. belli ki gençlik zamanında, kendini tanıma aşamasında, bi kazadır geçirmiş kendi kendine... eğer gerçekten mesele buysa, gerçekten bekaret için adam öldürecek insanlar var.. hala çıkıp da kıza, dürüst ol canım,demeyin,,,, neyin dürüstlüğü yaa,,, doktordan rapor al, diye bilmiş bilmiş konuşanlara da güldüm çok.... yıllar önce neyle yapmışsa yapmış.. doktor bi bakmaya onu anlamıo kızlar,,,3-5 gün içinde gitmesi lazımdı olay olduğunda....
mesele şu: konu sahibi eğer, biriyle zamanında bişeyler yaşamışsa ama bunu şimdi alavere dalavereyle saklamaya çalışıyorsa, kusura bakmasın... kimse kimseyi böyle bi konuda kandırma hakkına sahip değil...
ama kendi başına yaşadığı bi kaza sonucu olan bişeyse, neden adamın şüphesine maruz kalsın ki? arasın bulsun bi yolunu... vicdanı temiz sonuçta...
şimdi misal siz sevgilinizi aldatmadınız hiç..ama bi adamdan gecenin bi vakti,sizin adınıza mesaj geldi.... (misal)ayşe, seninle geçirdiğim geçen gece muhteşemdi diye... naparsınız, alıp mesajı nasılsa suçum yok diye sevgilinize mi gösterirsiniz? yoksa bu manyak kim be,diyip mesajı sevgiliniz görmeden siler misiniz?