• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk geceyi atlatmanın yolları

....ne guvenemıyordun ne dıye nısanlandın..bunların olacağını bılıyordun..
sana yapılmasını ıstemedıgın bır seyi sen başkasına yapma derim...

nişanlısını nasıl kandıracağı konusunda yol mu gösterileydi:26:
bende ısrarla sordum evet ne ise gerçek söyle diye..
neden çünki kendi yaptıysa gidip diktirme diyorlar onu yaptırmasına gerek kalmayacak diye..eğer mastürbasyon yolu ile olduysa ,biri ile birlikte olduysa o zaman gerek olabilir..sağlıklı bilgi vermek için..
:49:

Baskasi ile yatip kalkarak namuslu mu olunuor... Dininde boyle seylere yer var mi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatını yaşa diktir kandır vs namusmudur ?

erkekler yatip kalkarken olunuyorsa gayette olunur.namus sadece kadinlara ait birsey degildir. sizin gibi kadinlar yetistiriyor o bakire kadin kiz arayan erkekleride.once erkeklere ogretin kadinin cinsel bir obje olmadigini sonra kadinin namusuna gelin.

din zaten sadece erkeklerden yana. erkeklere 4tanekadin hakki verilen islam dini! herkesin dini kendine.ben sadece allaha inanirim. erkeklere gore yazilmis bir kitaba inanmaktan vazgeceli cok oldu. siz simdi bana dinsiz de dersiniz:ssz:

ahlak bekçiliği diyorlar ya,
ben başından talihsiz bir şey geçmiş biri ile yatıp kalkmayı alışkanlık haline getirip evleneceyi kişiyi kandırmaya yönelen insanları aynı kefeye koymuyorum açıkçası..

ahlak bekçiliği diyorlar ya,
ben başından talihsiz bir şey geçmiş biri ile yatıp kalkmayı alışkanlık haline getirip evleneceyi kişiyi kandırmaya yönelen insanları aynı kefeye koymuyorum açıkçası..

aynen...........................:34:

namusmuş kadının kimseyle sevişmemesi mirasın bölünmemesi için kadının sahibi olan erkeklerin ürettiği hayali kavram. eğer namus dürüstlük doğruluk vesaireyse bunların zaten adı var. namusa gerek yok. kusura bakmasın kimse ben vajinamdan ibaret olmadığım için onu korumak için yani namus için yaşamıyorum. kendi ahlak anlayışınızın dininizin herkesi bağlamayacağını öğrenin.
eğer yanlışlıkla bozulduysa ve bunu önemsiyorsan bunu telafi etmek diktirmek vs uygulanabilir.
ama zaten isteyerek yapılıyorsa kadını birey olarak gören bir sürü adam var.benim için bu namus meselesi turnusol kağıdı vazifesi görür mesela adam bakire istiyorsa bakirelik temizlik masumluk gibi çapraşık zihniyete sahipse onu seçmem. onun için de gidip diktirmem. anlayamıyorum böyle adamları nasıl seviyorsunuz.

herkes dürüstçe söyle deyip duruyor . marmara da karadenizde trakyada bu gecerli ama siirtte değil . asla söleyemezsin . baban amcan sana kimi gösterirse onla evlenirsin . sesini de çıaramazsın yoksa saygısız vs vs yaftalar yapıştırılır . nişanı atarsan sni ya dul alır ya sakat

madem öyle bir yerde yaşıyorsunuz bu düşündükleriniz o zaman hiç mi aklınıza gelmedi,böyle bir şey yaşadığınız için sizi asla kınamıyorum insanın kendi tercihidir cinsellik ama sonrasında da arkasında durabilmeniz önemlidir ki siz karşınızdaki kişiyi kandırmanın yollarını arıyorsunuz ayrıca ''erkekler dürüst'' değil diye kadınlarında dürüst olmayacak diye bir şey yok her birey kendinden sorumludur

erkekler yatip kalkarken olunuyorsa gayette olunur.namus sadece kadinlara ait birsey degildir. sizin gibi kadinlar yetistiriyor o bakire kadin kiz arayan erkekleride.once erkeklere ogretin kadinin cinsel bir obje olmadigini sonra kadinin namusuna gelin.

din zaten sadece erkeklerden yana. erkeklere 4tanekadin hakki verilen islam dini! herkesin dini kendine.ben sadece allaha inanirim. erkeklere gore yazilmis bir kitaba inanmaktan vazgeceli cok oldu. siz simdi bana dinsiz de dersiniz:ssz:

tartışmaya mecalim yok bugün:ssz::27:

Gercekten nasl bi zihniyetin var cozemedim seni hem allaha inaniyorum dyosun hemde dinin bilmiyosun kadin namusundan haric bir kisiye sac telini bile gostermesi cok gunah haram bir kere bu git once dinini ogren sonra gel bana cevap ver daha birde guzel birseymis gibi bu konuyu savunma ...

namusmuş kadının kimseyle sevişmemesi mirasın bölünmemesi için kadının sahibi olan erkeklerin ürettiği hayali kavram. eğer namus dürüstlük doğruluk vesaireyse bunların zaten adı var. namusa gerek yok. kusura bakmasın kimse ben vajinamdan ibaret olmadığım için onu korumak için yani namus için yaşamıyorum. kendi ahlak anlayışınızın dininizin herkesi bağlamayacağını öğrenin.
eğer yanlışlıkla bozulduysa ve bunu önemsiyorsan bunu telafi etmek diktirmek vs uygulanabilir.
ama zaten isteyerek yapılıyorsa kadını birey olarak gören bir sürü adam var.benim için bu namus meselesi turnusol kağıdı vazifesi görür mesela adam bakire istiyorsa bakirelik temizlik masumluk gibi çapraşık zihniyete sahipse onu seçmem. onun için de gidip diktirmem. anlayamıyorum böyle adamları nasıl seviyorsunuz.

Gercekten dunya o kadr bozulmus ki. Anlamiyorum sizi nasl bi zihniyetiniz var haram haram bunlar . Kurani bir kez okusaydiniz bunlari yapmazdnz iman kalmams sizlerde

Kizlar niye herkes kavga halinde kadin cok zor durumdaki yazmis acik acik hatasini akil verin yada keske yapmasaydin degin konu kapansin.sirf tartismak icin.giriyor gibisiniz gercekten
Kiz sizemi uzulsun yoksa basindaki sıkıntıyamı

kzılar gözünüzü seveyim konuyu dine getirmeyin mune gelip kaoatır konuyu:27:güzel güzel tartışalım şurda:27:

Gercekten nasl bi zihniyetin var cozemedim seni hem allaha inaniyorum dyosun hemde dinin bilmiyosun kadin namusundan haric bir kisiye sac telini bile gostermesi cok gunah haram bir kere bu git once dinini ogren sonra gel bana cevap ver daha birde guzel birseymis gibi bu konuyu savunma ...

oldu canim hemen gidiyorum bir kuran alip okuyorum emriniz olur:52:
senin dinini ogren dedigin o kitabi ben 100 kere okumus biriyim. ve hala neden kadinlari ikinci plana attigini cozebilmis degilim. belkide muhammed kendi isteklerine gore yazdirdigi icin olabilirmi:34:

kzılar gözünüzü seveyim konuyu dine getirmeyin mune gelip kaoatır konuyu:27:güzel güzel tartışalım şurda:27:

Ama sence guzel bisey mi yaptigi arkadasin daha birde bazi arkadaslar bunu destekliyo savunuyolar

Ee bu bağlamda erkeklerin yattığı kadınlar ne oluyor zira her canları istediklerinde bakire kız aramıyorlar değil mi ? O kadınlar ile aynı mantıkta senin düşüncene göre ?

Ayrıca benim gibi kadınlar ne oluyor ? Ben cinselliğe karşı değilim ki ?

Gercekten dunya o kadr bozulmus ki. Anlamiyorum sizi nasl bi zihniyetiniz var haram haram bunlar . Kurani bir kez okusaydiniz bunlari yapmazdnz iman kalmams sizlerde

sen koru canım namusunu sana ne kimse seni tenhada kıstırmaya çalışmıyor. iman da taze bitti

Back
X