• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk geceyi atlatmanın yolları

Gercekten nasl bi zihniyetin var cozemedim seni hem allaha inaniyorum dyosun hemde dinin bilmiyosun kadin namusundan haric bir kisiye sac telini bile gostermesi cok gunah haram bir kere bu git once dinini ogren sonra gel bana cevap ver daha birde guzel birseymis gibi bu konuyu savunma ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dini yorum yapmak yasak:37:

Ama sence guzel bisey mi yaptigi arkadasin daha birde bazi arkadaslar bunu destekliyo savunuyolar

canım kızın ne yaptığı tam net değil gibi kimse diktirsin demez sanmıyorum..diktirde sakla demek kk kadınlarına yakışmaz..:49:

konuyu dine getirmeyin ya sizin yüzünüzden konu kapanıcak belkide arkadaşa yardımcı olacak biri cevap yazamıycak :47::47:

oldu canim hemen gidiyorum bir kuran alip okuyorum emriniz olur:52:
senin dinini ogren dedigin o kitabi ben 100 kere okumus biriyim. ve hala neden kadinlari ikinci plana attigini cozebilmis degilim. belkide muhammed kendi isteklerine gore yazdirdigi icin olabilirmi:34:

tövbe estağfurullah,arkadaş eskiden inanmayanlar en azından saygı duyardı..ikinci plan diye bir şey yok..ozamanlarda savaş olmuş ve erkekler öldüğü için kadınlar ortada kalmış..yüce allahın gönderdiği kuranı kerimde oinsanlar ortada kalmasın diye yazılmış..bazı erkekler bunu kendine yontuyorsa buna yapacak bir şey yok..önce saygılı olun lütfen saygılı..

Gercekten dunya o kadr bozulmus ki. Anlamiyorum sizi nasl bi zihniyetiniz var haram haram bunlar . Kurani bir kez okusaydiniz bunlari yapmazdnz iman kalmams sizlerde

Arkadaşım neden kendini yoruyorsun.

İnsanların fikirlerini değiştiremezsin

Kuran yol göstericidir.

İnsanların işledikleri günahları yargılamak kimsenin haddine değil. Niye günaha ,harama el sürdün diyemiyoruz işde...

KONU SAHİBİ; Allah'a yakın ol ve tövbe et. Bunu evleneceğin insana söyle. Özür dile. kabul eder etmez. ya da sakla bir ömür boyu.. ... Çünkü bu sır seni hasta edebiilir.

Kizlar niye herkes kavga halinde kadin cok zor durumdaki yazmis acik acik hatasini akil verin yada keske yapmasaydin degin konu kapansin.sirf tartismak icin.giriyor gibisiniz gercekten
Kiz sizemi uzulsun yoksa basindaki sıkıntıyamı

Agzına saglık canım. Kesinlikle katılıyorum, sakin.

erkekler yatip kalkarken olunuyorsa gayette olunur.namus sadece kadinlara ait birsey degildir. sizin gibi kadinlar yetistiriyor o bakire kadin kiz arayan erkekleride.once erkeklere ogretin kadinin cinsel bir obje olmadigini sonra kadinin namusuna gelin.

din zaten sadece erkeklerden yana. erkeklere 4tanekadin hakki verilen islam dini! herkesin dini kendine.ben sadece allaha inanirim. erkeklere gore yazilmis bir kitaba inanmaktan vazgeceli cok oldu. siz simdi bana dinsiz de dersiniz:ssz:

yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum canım evet kadın cinsel obje olmamalı ve erkeğe toplum cinselliği hak görmemeli:34: kesinlikle katılıyorum

ama kuranı kerimin erkekler için yazılmış olduğu kısmına katılmıyorum
kuran sadece kadınların namusunu koruması için yazıldığını düşünüyorsun
hz Yusuf peygamberin korumaya çalıştığı neydi
kuranı okumuş olabilirsiniz ama birde önyargılarınızı bırakarak okumanızı tavsiye ederim canım:34:

Kendimi hep despot olarak görmüşümdür ama bu konu da hep kadından yanayım , erkeğin asla ama asla sorgulanmazken kadına bu şekil de yüklenilmesi yok mu deliriyorum .
Erkekte bakirlik şartı yok ama kadının var , bunu bekleyen erkeğe de müstehaktır hiç sahtekarlık falan değil .
Konuşup anlatsa kabul bile etse ilerde yüzüne vurulacak , rabbim yardımcın olsun.

Senin canını yerim, zihnimiz bir. :46::46::46::46::46::46::46:

senin dinini ogren dedigin o kitabi ben 100 kere okumus biriyim. ve hala neden kadinlari ikinci plana attigini cozebilmis degilim. belkide muhammed kendi isteklerine gore yazdirdigi icin olabilirmi:34:

İnanırsın inanmazsın senin bileceğin iş arkadaşım
Ama insanların kutsalına laf etmek yanlış
Kalben bağlı olduğumuz, saygı duyduğumuz, Allahın elçisi kabul ettiğimiz
Hz Muhammed( sav) iftira atacaksan orada duracaksın.
Herkesin inancı kendine , hakaret eder gibi konuşmak olmadı

Son düzenleme:
Arkadaşım neden kendini yoruyorsun.

İnsanların fikirlerini değiştiremezsin

Kuran yol göstericidir.

İnsanların işledikleri günahları yargılamak kimsenin haddine değil. Niye günaha ,harama el sürdün diyemiyoruz işde...

KONU SAHİBİ; Allah'a yakın ol ve tövbe et. Bunu evleneceğin insana söyle. Özür dile. kabul eder etmez. ya da sakla bir ömür boyu.. ... Çünkü bu sır seni hasta edebiilir.

Dogru soyluyosun arkadasim ama dine saygi duymuyolar dinin kurallarini bilmeden yorum yapiyolar zoruma gidiyor

100 kere okumussun ama bosa okumussun uygulamadiktan sonra zihniyet ayni degsmemis :)

Gercekten nasl bi zihniyetin var cozemedim seni hem allaha inaniyorum dyosun hemde dinin bilmiyosun kadin namusundan haric bir kisiye sac telini bile gostermesi cok gunah haram bir kere bu git once dinini ogren sonra gel bana cevap ver daha birde guzel birseymis gibi bu konuyu savunma ...

Gercekten dunya o kadr bozulmus ki. Anlamiyorum sizi nasl bi zihniyetiniz var haram haram bunlar . Kurani bir kez okusaydiniz bunlari yapmazdnz iman kalmams sizlerde

Kusura bakmayın yazmadan duramadım çünkü ben de sizin nasıl bir zihniyetiniz var anlamadım. Herkesin inancı, dini kendinedir ve ne sizin ne bir başkasının bunu sorgulamaya hakkı vardır. Önce bunu bir anlamalısınız. Kaldı ki yorum yapan arkadaşım Allah'a inandığını, herhangi bir dine ( ben böyle anladım, yanlışım varsa düzeltsin arkadaş ) bağlı olmadığını söylemiş. Sizin düşünce yapınıza baktığımızda en basitinden hıristiyanlar, yahudiler Allah'a inanıyor e o zaman dinsizler mi? Kuran'ı okumuşsanız bir insanı yargılamanın da ne kadar kötü olduğunu öğrenmiş olmanız gerekirdi. Sizin inancınız da beni ilgilendirmez pektabii fakat tutumunuz beni çok rahatsız etti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakmayın yazmadan duramadım çünkü ben de sizin nasıl bir zihniyetiniz var anlamadım. Herkesin inancı, dini kendinedir ve ne sizin ne bir başkasının bunu sorgulamaya hakkı vardır. Önce bunu bir anlamalısınız. Kaldı ki yorum yapan arkadaşım Allah'a inandığını, herhangi bir dine ( ben böyle anladım, yanlışım varsa düzeltsin arkadaş ) bağlı olmadığını söylemiş. Sizin düşünce yapınıza baktığımızda en basitinden hıristiyanlar, yahudiler Allah'a inanıyor e o zaman dinsizler mi? Kuran'ı okumuşsanız bir insanı yargılamanın da ne kadar kötü olduğunu öğrenmiş olmanız gerekirdi. Sizin inancınız da beni ilgilendirmez pektabii fakat tutumunuz beni çok rahatsız etti.

Arkadasim ben kimseye dinsiz demiyorum sadece kurani kerimde bu konuyu haram kildigini anlatmaya clisiyorum ben herkesin dinine inancina saygi duyarim ama dogru olan bu kadina haram git nerden bakarsan bak kuranda bu boyledir beni dini acidan bunun yasak oldugunu anlatmaya calisiyorum yoksa kim neye inanmis banane ...

Arkadasim ben kimseye dinsiz demiyorum sadece kurani kerimde bu konuyu haram kildigini anlatmaya clisiyorum ben herkesin dinine inancina saygi duyarim ama dogru olan bu kadina haram git nerden bakarsan bak kuranda bu boyledir beni dini acidan bunun yasak oldugunu anlatmaya calisiyorum yoksa kim neye inanmis banane ...

Daha yumuşak bir dil kullanmanızı tavsiye ederim öyleyse çünkü yanlış anlaşılmalara kapı açmışsınız alıntıladığım yorumlarda :)

Bende bazi arkadaslarin yorumlarini takip ediyorum de hakikaten sinir olmamak elde degil...

Hristiyanlar yahudiler dinsiz degiller dogru sadece iman etmiyorlar peygamber efendimize iman etmeyen gercekten iman etmis sayilmaz...

Ve son yorumda sanki tövbe tövbe herangi bir kisiden bahser gibi alayli tavri peygamber efendimiz ile dalga gecen sahisa bu kadar tepki az bile ...

Yine o sahsi ALLAH bilir ama zaten o kitaptan vazgeceli cok olmus bu da demektir ki dinsiz veya ateist her neyse o da bizi ilgilendirmez...

Kisi ya dünyada ya da ahiret te piser o da ayri bir konu...

Back
X