İlk geceyi hala yaşamadık

Neslihanahmetoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
3
4
1
33
Merhaba herkese hayırlı geceler
Derdimi çok uzatmadan anlatmak istiyorum yaklaşık olarak 4 ay evvel evlendim. Beni çok seven kıyamayan asla üzemeyen ve benimde ona tüm kalbimle bağlandığım sevdiğim bir Adamla.

dinimize olan bağlılığımızdan dolayı söz ve nişan dönemimiz uzun sürdürmedik ve 3ay gibi kısa bir sürede evlilik oldu o süreçte hic el ele tutuşmadık.. O bakışları sözleri ile çok güzel sevdi ama tensel bir yakınlık olmadı bunu yapmak istemedik .ben 24 o ise 35 yaşında benim bir sözlenme sürecim oldu ondan önce Ama ben onun hayatında kı ilk kadınım , ilk sevgilisi de benim ...kariyer yapmış çok temiz bir Adam ve evlenmeye cesaret edeceği bir hanım ile karşılamadığı için evlenmediğini ifade etmişti böylelikle de Evlilik düşüncesini ilk benimle düşünmüş .ilk olduğumu özel olduğumu hep hissettirdi.Allah ondan razı olsun.

Sıkıntımız şu 4 ay olacak öpmek ve koklamaktan öteye gidemedik problem tek o değil .. Bende çekiniyorum ilk gece usulca uzandı bana baktı saatlerce öpüp kokladı yakınlaşmak istedi ama çekindi çünkü bende onun gibi korktum bir süre sadece saçlarını örüp sımsıkı sarılıp uyuyalım dedi..yine böyle devam ettik aynı yerde soyunamıyordum .. 1 ay evvel karşısında soyundum ben teklif ettim o üstüme gelmedi hiç Allah razı olsun hep çok zarif sevdi..karşısında soyununca sanırım yılların Etkisiyle erken boşaldı bazen yine oluyordu yatakta uyku da bazen sadece öperken boşalıyordu.iki hafta evvel artık oturduk istediğimizi düşündük ikinci kez 4 günlüğüne bir yerlere gidelim evden uzak olursak başarabiliriz dedik ama orada da olmadı anlayacağız biz birbirimize dokumayacak kadar naif seviyoruz ...ona kıyamam ama ona kadınlık yapmayı çok istiyorum o da bana dayanamıyor ...içi gidiyor ama tam bir birleşme olmuyor . Biz destek almamız gerektiğini düşündük sizin de bu konuda fikrinizi almak istedim .

İlginiz için müteşekkirim .Uzatmak niyetinde değildim affola ...

güzel bir ortam hazırla. hoş bir müzik koy. mesela Miles Davis - Blue in Green. Güzel bir şarap olur başka bir içecek olur siz ne seviyorsanız. Vazoda hoş kokulu çiçekler olur.Ortam loş olursa daha hoş olur.güzel hafif bir parfüm sür. şık ve rahat giyin. erkeklerin bazen cesaretlendirilmesi gerekir.başka konulardan gir. çocukluktaki lisedeki komik anılar mesela.değişik hafif yemekler iyi olur.Ortam neşeli ve rahat olursa ve kendinizi kasmadan akışına burakırsanız mutlu dakikalar gelir. (cep telefonları kapalı olsun)

tabı ınancınıza ıkrınıze saygı duyuyorum da 35 sene masturbasyondan öteye gitmemiş bır adam bılemedım nasıl öğrenecek bazı şeylerı.
bır de cinsellık evlılığın yapı tası bu konuyu es geçip evlenmek buyuk risk hayırlısı olsun hakkınızda.
ama o zarı sevgıyı geçip birşeyler yasama vaktınız çoktan gelmiş.

bizde de olmuştu buna benzer ama benden kaynaklı naiflik ve kv den kaynaklı tiksinti ve ortalık karışıklığı tadında yeni aşıyoruz pek de bir şey olmuyor aslında .... sıkma tatlım canını bizim de sizin gibi ilk deneyimlerimizdi ma bizim ortam karışıktı epey... evet cinsellik güzel ve evlilikteki itici enerjilerden ama sevmek ve beraber olmak isteyenler için devam ediyor evlilik. ben rahat bir insanım bir sürü erkek olan arkadaşım dostum var bana açılır çoğu yaptıkşarı her şeyi de sorarlar onalrda da bu tip durumlara rastladımç sadece çok uzatmayın. olmadı gidiver bir doktora... sevgiler...

Kesin doktor diyorum severek evlendiniz sanırım ama seven insan arzular bende yasadim aynı sorunu ama benden kaynakliydi vajinismustum bende aşığım kocama koca da bana ama kiymak ayrı cinsellik ayrı canim bida öyle hadi gel demekle olmuyo bazen spontane olması daha iyidir ilkte gündüz mesaj at heyecanlandir biraz guzel yemekler yap şık ama biraz cezbedici giyim romantik bu ev müzik ise yarar gibi geliyo bide utanma zaten nikahlisin ve kocan o senin giyin yanında ki adamda alissin evde kadina

Deneyimsizlikten oluyor bunlar. Yani o kadar sene cinselligini bastirmis iki kisiden de ilk aylarda iyi performans beklenemez. Ya zamana birakin gidisata bakin ya da doktora gidin. Ama uzunca bir süre bastirdiginiz duygularinizi küstürdünüz öyle ha diyince de gelmezler malesef. Hele ki aranizdaki yas farkina, o da degil esinizin bunca sene nasil idre ettigine takildim. Sonuc erken bosalma. Normal artik ama zamanla düzelebilir azimle.

Bu kadar naiflik,bu kadar kıyamamazlık fazla geldi bana.
Ayrıca eşler arasında yaşanan cinsel birleşmenin kıyıp-kıymamakla ne ilgisi var?
Kocalarımız bize kıyabildiği için mi birlikte oluyoruz?
Muhtemelen savunma mekanizmanız iş başında.
Karı-koca, ikinizin de psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Not:Kullanıcı adınızı değiştirseniz iyi olur.
Eğer bu ad,gerçek isim ve soyisminizse sizi tanıyanlar çıkabilir.

Çift terapisine gidin. Mutlaka çözecektir. Kendi kendinize çözmeye çalışmaktan çok daha olumlu, çok daha doğru bir şekilde olur. Zaten terapide de hadi tamam sevişin diye başlamıyor, karşılıklı dokunmalar, okşamalarla başlayan bir terapi süreci. Siz birbirinize alıştıkça bir sonraki adıma geçiyorsunuz. Doktordan çok terapiye ihtiyacınız var sizin.

Back
X