15 yasindaydim, okulda konferans salonunda isim vardi. Girdim ışıkları acmaya gidiyordum. O da ışıkları kapatmış çıkacak. Anahtari verebilir misiniz bizim sınıfımiz gelecek simdi dedim. O da hocadan alin dedi. Peşinden gidiyorum tintin. Nasil uyuz oldum hemde diyorum bir taraftan degisik bir sey oldu bende bu cocuk hayatimin herhangi bir yerinde olacak yoksa bu kadar gıcık hissetmedim kimseye karsi diye ic sesimle konusuyorum :)
ilk karsilasmamizdan sonra...
Arkadaşlarımız cikmaya basladilar, ayni kursa gittik, beraber okulda bir kaç proje yaptık. Sonra cok yakin arkadas olduk :) sonra aşık

Bu olayi anlattigimda da o kız sen miydin ya cok gıcık olmustum karanlikta yüzünü görmedim sonra da arkama utanip bakmamistim dedi.
Yıllar gecti baska sehirde üniversite okudu, ben yasadigimiz sehirde okudum. Bekledim yillarca cok zor zamanlar gecirdik ayrildik baristik sarildik agladik cok agladik iki telefonun ucunda..
8 senedir ayni adama aşığım, nisanliyiz. Inşallah daha güzel bir sekilde birbirimizi mutlu ederek devam ederiz daima..