• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gördüğünüz an

İlk gördüğüm an utançtan bir an başım döndü ve yerde demir gibi şeyler vardı bu arabalar geçmesin diye demirler, ayağım bir takıldı yere yapışıcakken atıldı elimi tutup belime sarıldı ve doğrulup göz göze geldiğimizde elimin elinde olduğunu fark edip bir sıcaklık hissettim çok tanıdık ama bir o kadar da yabancı bir his,ama sıcaklığı içimi ısıttı,oturduk başımı omzuna koydum ve başladık... Yıllar geçti hala aynı yer gider aynı anı konuşup aynı bankta otururuz,ve saat tam dörtte.. Anlatırken bile o günü yaşarım.. Ve ben son bahar aşığı biriyim ve en sevdiğim ayda Eylülde geldi.. Ayy aşkım katlandı gene tripliyim tutayım kendimi azıcık :D

İlk gördüğüm an utançtan bir an başım döndü ve yerde demir gibi şeyler vardı bu arabalar geçmesin diye demirler, ayağım bir takıldı yere yapışıcakken atıldı elimi tutup belime sarıldı ve doğrulup göz göze geldiğimizde elimin elinde olduğunu fark edip bir sıcaklık hissettim çok tanıdık ama bir o kadar da yabancı bir his,ama sıcaklığı içimi ısıttı,oturduk başımı omzuna koydum ve başladık... Yıllar geçti hala aynı yer gider aynı anı konuşup aynı bankta otururuz,ve saat tam dörtte.. Anlatırken bile o günü yaşarım.. Ve ben son bahar aşığı biriyim ve en sevdiğim ayda Eylülde geldi.. Ayy aşkım katlandı gene tripliyim tutayım kendimi azıcık :KK70:

Vay boyle rastlantılar hep dizilerde falan olur sanırdım sizinkide dizilerdeki gibi... :D
eee düğün ne zaman :)

15 yasindaydim, okulda konferans salonunda isim vardi. Girdim ışıkları acmaya gidiyordum. O da ışıkları kapatmış çıkacak. Anahtari verebilir misiniz bizim sınıfımiz gelecek simdi dedim. O da hocadan alin dedi. Peşinden gidiyorum tintin. Nasil uyuz oldum hemde diyorum bir taraftan degisik bir sey oldu bende bu cocuk hayatimin herhangi bir yerinde olacak yoksa bu kadar gıcık hissetmedim kimseye karsi diye ic sesimle konusuyorum :)
ilk karsilasmamizdan sonra...
Arkadaşlarımız cikmaya basladilar, ayni kursa gittik, beraber okulda bir kaç proje yaptık. Sonra cok yakin arkadas olduk :) sonra aşık :KK70:
Bu olayi anlattigimda da o kız sen miydin ya cok gıcık olmustum karanlikta yüzünü görmedim sonra da arkama utanip bakmamistim dedi.
Yıllar gecti baska sehirde üniversite okudu, ben yasadigimiz sehirde okudum. Bekledim yillarca cok zor zamanlar gecirdik ayrildik baristik sarildik agladik cok agladik iki telefonun ucunda..
8 senedir ayni adama aşığım, nisanliyiz. Inşallah daha güzel bir sekilde birbirimizi mutlu ederek devam ederiz daima..

15 yasindaydim, okulda konferans salonunda isim vardi. Girdim ışıkları acmaya gidiyordum. O da ışıkları kapatmış çıkacak. Anahtari verebilir misiniz bizim sınıfımiz gelecek simdi dedim. O da hocadan alin dedi. Peşinden gidiyorum tintin. Nasil uyuz oldum hemde diyorum bir taraftan degisik bir sey oldu bende bu cocuk hayatimin herhangi bir yerinde olacak yoksa bu kadar gıcık hissetmedim kimseye karsi diye ic sesimle konusuyorum :)
ilk karsilasmamizdan sonra...
Arkadaşlarımız cikmaya basladilar, ayni kursa gittik, beraber okulda bir kaç proje yaptık. Sonra cok yakin arkadas olduk :) sonra aşık :KK70:
Bu olayi anlattigimda da o kız sen miydin ya cok gıcık olmustum karanlikta yüzünü görmedim sonra da arkama utanip bakmamistim dedi.
Yıllar gecti baska sehirde üniversite okudu, ben yasadigimiz sehirde okudum. Bekledim yillarca cok zor zamanlar gecirdik ayrildik baristik sarildik agladik cok agladik iki telefonun ucunda..
8 senedir ayni adama aşığım, nisanliyiz. Inşallah daha güzel bir sekilde birbirimizi mutlu ederek devam ederiz daima..

Çok begendim ya:) insanların gelecekteki eşleri bazen burnunun dibinde olabiliyormuş:))

Atans
Vay boyle rastlantılar hep dizilerde falan olur sanırdım sizinkide dizilerdeki gibi... :D
eee düğün ne zaman :)
atanıcam da aileler tanışıcak da.... :)

Back
X