ilk görüşme için ev uygun mu ?

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
kızlar benım iş arkadaşım en yakın arkdasının kocasının arkadaşıyla tanıstırılmıs, bu hafta sonu görüşcekler ama hava sartları berbat durumda çocuk baska sehırden gelıcek kızı görmeye yana yana nereler götürsem die dusunuyor ben ev de gorusmesını onerdım sonucta yetıskın ınsanlar ıkısıde meslek sahıbı kendını bılıyor arkdasım ilk gorusmede evıne alsın mı yanlıs algı olusur mu sonucta cıddıye yonelık bı tanıstırılma fıkırlerınızı beklıyorum ona ıletıcem bende...

ben erkek olsam ne kadar "medeni"isimde gucumdede olsam hos karsilamazdim.sonra hep ilk tanistigin insanlari evinde mi agirladin diye munasebetsizce bir durum cikabilir ortaya.kafe en iyisi bence ne olur ne olmaz..

bu zaten görücü usulü bi evlilik gibi eve almakta ne zarar olcakki bizde evde görüştük. ilk andan cinsel dürtüler alevlencek diye bi kanun yok ki amaa

Valla ilk görüşme için asla evi tercih etmezdim. Avm lerin kafelerin suyu mu çıktı? Yanlış algı oluşturur bence yine de siz bilirsiniz. Kişiden kişiye değişir

İlk görüşmede ev uygun değil bence tanımıyor bilmiyor kimin nesidir... en güzeli disarda nezih bir Restaurant ya da Cafe tercih edilmesi...

ev de olur kafede olur ben cok ters bulmadım acıkcası birde birilerinin aracılıgıyla tanısmıs insanlar arkadasınız nasıl rahat edicekse oyle yapsın yanlıs algı olusacagını sanmam en azından karsıdaki adam olgunsa bununla degerlendirmez arkadasınızı

Ne kadar acik görüşlü, çağdaş insanlar olurlarsa olsun bu biraz uygunsuz kaçar. Eve davet etmek çok özel bir seymis gibi gorulup; partner, belli bir aşama kat edilince evde agirlanir. Zannimca dışarda buluşmaları daha münasip.

Onca restorant, kafe, pastane varken neden ev?

Ayrıca hiç tanımadığım bir adamın ev adresimi öğrenmesini istemezdim.

Ev olur mu ya ne alaka. Illa evde bulusacaklarsa da senin evine gelsinler sen de ol kizin evinde basbasa bulusulur mu gel sex yapalim der gibi

Tabi ki dışarda gorussunler tanımadan etmeden eve almak nedir, bir sürü alışveriş merkezi var birinde bulussunlar blki kafası uymayacak niye özel alanına soksunkı

kızlar benım iş arkadaşım en yakın arkdasının kocasının arkadaşıyla tanıstırılmıs, bu hafta sonu görüşcekler ama hava sartları berbat durumda çocuk baska sehırden gelıcek kızı görmeye yana yana nereler götürsem die dusunuyor ben ev de gorusmesını onerdım sonucta yetıskın ınsanlar ıkısıde meslek sahıbı kendını bılıyor arkdasım ilk gorusmede evıne alsın mı yanlıs algı olusur mu sonucta cıddıye yonelık bı tanıstırılma fıkırlerınızı beklıyorum ona ıletıcem bende...
Bende esimle evde gorustum ama annemler ust kattaydi. Yani bilemedim simdi. Ama cafeler var daha guzel bence

Back
X