ilk görüşme / ilk adım

eleniy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
55
18
18
34
merhaba herkese

nişan arefesinden dönüp uzunca yıllarımı verdiğim bir ilişki bittikten sonra boşluk anımda birine aşık oldum sanırım bu duygu aşk. lakin bana o ilişkideki senelerimi unutturdu...

hiç olmamam gereken birine aşık oldum.

internetten buldum denebilir.

6 aydır birlikteyiz.

bazen olmayacagımızı biliyorum gerçekci değil .. ama gerçek olması da bizim elimizde değil mi ? sorunlarımız oluyor uzak olması da bir sebep ...

karakterlerimiz çok farklı- uzaklık - ilişkiyi telefonla konusmak ve mesajdan yürütmek...

yogun calısıyor ve ilgi alaka öyle cok fazla değil (elbette 7/24 bana yazmayacak demek istediğim bu değil) ...

şimdi altı aydır beklediğim bu kişiyi cok merak etmem ve benı uzaktan yıpratması nedeni ile görmek istiyorum. kim oldugunu bilmek ...
en azından bir kere olsun canlı göreyim ki kafamda tasarladıgım insanla uyuşuyor mu bilmek istiyorum..dediğim gibi gercekleşmeyecek bir beklenti gibi goruyorum boylece biterse hayatım boyunca merak edebilirim kimdi , neydi...

belirteyim ki , (elbette kamerada konusuyoruz, ailesini biliyorum,çalıştığı yer vs vs ) körü körüne değil bu duygu )

şu an o gelemeyecek ( iki gunluk izni vardı ve gelecekti... maddi sebeplerden dolayı gelemedi adım başı para mağlum)

sizce ne yapmalı siz olsanız gidip görür müydünüz .. daha o gelmeden benim adım atmam dogru mu ?

kafanızda netleşmesi icin yapar mıydınız bu görüşmeyi ?

çok detaya inmeden soyleyeyım ki , evli değil veya tanıdıgım biri diyeyim. hayal kırıklıgına ugramam insallah ama ugrarsam karakter uyusmazlıgından olur sadece ..

şimdiden tşk ederimmm herkese

Son düzenleme:
Bence o kişinin gelmesi daha makbul olur. Ayrica çok da kafaya takmayın sonucta internette taniştıgınız bir adam. Esas kişiligi karakteri nedir bilemeyiz. Yanliş anlamayın kötülemek istemem sonucta siz ona daha yakınsınız ama bu devirde de kimseye güven olmuyor. Hayal kıriklıgına uğradım ben inşallah sizin bahtıniz iyidir

Şu mevzuya olan öyargım insanlara birer organ mafyası, az sonra beni ıssıza çekip kesip biçecek bi katil gibi davrandığım oldu. Sonra baktım ki işler böyle yürümüyor, tanıştım hatta evlendim diyen bile var.Ben görüş derim. Ama ilk adım konusunda emin değilim.

siz internetten mi tanısmıstınız
ozel degıl ıse ne gıbı hayal kırıklıgı yasadınız

Biraz karışık bizim ama ben internet üzerinden tanıştım, sonra ortak arkadaşlarımızda çıktı gerçi. O gelmişti ilk görüşmeye. Sonra sevgili olduk. 6 yıl sevgililik 2 yıl evlilik :)

Yüz yüze gördüğün adamin bile elli türlü yalani çıkabiliyorken sanalda tanıştığınız kisiye karsi daha dikkatli olmalisiniz. Çelişkiler yakalarsaniz açıklama isteyin.
6 ay da az bi süre degil. Simdiye coktan gelebilirdi. Bahaneler vs hep var hayatta.
Yerinizde olsam gitmezdim kesinlikle

Evet internettendi. Lise zamanımdi. Herkes bilir lise yaşlarinda insan begeilmek arzulanmak istiyor. Karşı cinsin iki guzel lafına bakılıyor. Ama tanıdıktan sonra da bir husran oluyor bambaşka biri çıktı
Düşündüğüm gibi biri degilmis. O gunden beri aşk meşk ilişkilerini kafaya takmam. Bir sey olacaksa illaki oluyor

6 aylık ilişki 0 görüşme.
Yürek mi yediniz?

Adama güveniyorsanız ve sorun sadece maddi sebeple gelip gidememek meselesi ise. Biletini siz alın ona sürpriz yapın ve gelmesini sağlayın. İlk adım son adım bunlar önemsiz şeyler. Bugün onun parası olmaz siz destek olursunuz yarın sizin paranız olmaz o destek olur. Bir an önce yüz yüze gelin ve yakından tanımaya çalışın. Zaman işledikce yüzünü bile görmediğiniz birine kötü körüne bağlanmayın. Sonrası daha büyük bir hayal kırıklığı olur.

Sen gitme o gelsin gelmiyosa gitme bastan alistirma . Ama merak ettim iliski nasil basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…